זהו, סגרתי מעגל.

זהו, סגרתי מעגל.

אתמול היתה הבגרות האחרונה שלי, אני עדיין בקושי מעכלת את זה. לצערי הסיום הזה לא היה שמח כל כך בשביל השכבה שלי- בעקבות ארוע שבו כמה חבר'ה מהשכבה באו "לחגוג" את הסיום הזה בדרכים לא כ"כ מקובלות, נוצר נתק כמעט מוחלט בין השכבה לצוות של הב"ס. לפני הארוע היתה הרגשה של משפחה- כולם מכירים את כולם, גרים באותו איזור, ב"ס קטן, ופתאום נכנסנו לאיזה מערבולת של כעס ושנאה. כשנפגשנו לדבר על המסיבת סיום (שבעקבות מה שקרה אנחנו גם מארגנים אותה לבד) החליטו גם לא להגיע לטקס חלוקת תעודות שהב"ס ארגן לנו. בהחלטה של הרגע האחרון (ממש אחרון- שעה לפני!!) ואחרי המון המון התלבטויות, החלטתי כן ללכת. חוץ מההורים והמורים היינו מהשכבה רק 4 בנות. זה לא היה טקס רגיל של חלוקת תעודות, היה מאוד מאוד טעון, המון רגשות והמון דמעות. קשה לעזוב ככה מקום שגודלים בו 12 שנה... שמחתי שהלכתי, הרגשתי שאם הייתי מחליטה להשאר אז הייתי משאירה את כל האירוע הזה פתוח, עכשיו סגרתי את זה, וגם אם זה נסגר בצורה כזאת, לפחות עכשיו יכולתי באמת להשתחרר. עכשיו באמת סגרתי מעגל. היום קמתי מוקדם, סידרתי את מה שנשאר בחדר וניקיתי אותו. אח"כ עשיתי החזרת כוחות עם כל המחנכות שהיו לי, עם המנהלים ועם כמה מהמורים- מרגישה יותר טוב, יותר נקי. מוכנה להתחלה החדשה

האא, וסתם משהו נחמד ../images/Emo13.gif

שיר ששמעתי היום והתחשק לי להקדיש לחברי הפורום: מקום של אהבה/ גלי עטרי "זוכר כשהיית קטן מישהו אהב אותך מאוד מישהו חיבק אותך חזק ולימד אותך לאט לצעוד זוכר כשגדלת מעט היית קצת עצוב ומצוברח יכול לסמוך על עצמך כי מישהו אהב אותך כל כך וזכרת אז שהעולם יכול להיות מקום נפלא מקום טוב מקום בטוח מקום של אהבה עכשיו כשגדלת לאיש אתה רואה סביבך הרבה כאב אנשים ריקים מאהבה לא יכולים לפתוח את הלב אולי אתה עכשיו די חזק לאהוב אותם למרות הכל אולי בזכותך הם יראו שלא תמיד צריך לסבול וידעו הם אז שהעולם יכול להיות מקום נפלא מקום טוב מקום בטוח מקום של אהבה"

kung fu

New member
נשמע שפעלת ממש טוב!! ../images/Emo45.gif

ניקית את הכל ולא השארת דברים "פתוחים"
שמחה עבורך על הפרק החדש / התחלה חדשה בחיים!!

למעלה