זהו נשברתי סופית

זהו נשברתי סופית

במהלך השבוע היית עם הקוויק סט שנתנו לי בחברה לנסות
לא כאבים , לא זיהומים ויותר מזה ההייתי מואוזנת !!! אפילו על גבול ההיפו ואחרי כמה ההודעות האחרונות אתם מבינים למה זה שימח אותי. פניתי לקופ"ח וביקשתי שיספקו לי את הפרפריות הללו וכמובן שזה לוקח זמן
בלב ברירה אתמול חזרתי לסילואט. כל הבוקר אני מרגישה רע אבל לא יצא לי לבדוק, כי היה לי יום מטורף (הילד חולה, נתקעתי עם האוטו בעלייה מאיילון, נתקעתי במעלית בעבודה וכל מה שאני עובדת עליו לא מצליח
). רק בצהרים עשיתי בדיקה וחושכות עיני 494
. למה? מה עשיתי רע חוץ מלהחליף את הפרפרית (המשאבה עצמה עובדת בדקתי) אכלתי אותו דבר, בילסתי (מלשון בולוס) אותו דבר, אוקי התעצבנתי אבל - לא עד כדי כך 494?!?!?!?!? הפעם אני כבר מצוידת אם תוך שעה אני לא מצליחה להוריד את הערכים אני אחליף פרפרית למרות שקשה לי להאמין שזה יעזור. אוף שיגיע כבר הקוויק סט

shula30

New member
לא להשבר!

כמובן שקל ליעץ לך, למרות שמי כמוני יודע כמה זה מעצבן. אולי תנסי לברר בקופ"ח או בחברה אם יש להם "דוגמיות" נוספות לתת לך עד שיגיעו לבית המרקחת? לאור נסיונך הטוב עם הקוייק סט אני בפירוש מתכוונת לעבור לזה אחרי...

537 *-{

אפילו בהתחלת המחלה לא היו לי כאלה ערכים
הוצאתי את הפרפרית ובקנולה היו מאין בועות אוויר מה זה אומר?

shula30

New member
מים

בלי קשר לכמות האדירה של בולוסים שבטח נתת, תשתי המון(!) מים זה מזרז את הירידה. זה באמת גבוה מידי! אני מתחילה להשתכנע שיש משהו פגום בערכות של הסילוואט. זה פעם לא היה ככה.

lara88

New member
דייי!!

לא לדבר ככהההה יהיה טוב, מבטיחה
חיבוק ענקיייי לריסה

p7m13

New member
להחזיק מעמד עוד קצת

דבר ראשון, נתנחם בעובדה שגילית מה כן נותן פיתרון לסתימות ולבעיות. דבר שני, אינני יודע מה הבעיה, בדר"כ אגנטק מספקים את הערכות לבתי המרקחת תוך יומיים מקסימום. ודבר אחרון, בטח כבר ראית את המסר שלי

למעלה