זהו, נפרדנו

shir23

New member
זהו, נפרדנו

אתמול זה היה היום, ידעתי את זה, אבל לא רציתי להקשיב לרגשות שלי, העדפתי להאמין שאף פעם לא נפרד והכל מצויין, אך לא כך זה היה אני חיפשתי מישהו רציני, אהבה אמיתית שתגיע מכל הלב, חיפשתי מישהו שידע להעריך אותי, לכבד אותי, לפנק אבל זה היה חד צדדי, למרות שהוא מכחיש הכל, הרגשתי שאני משקיעה ומשקיעה והוא יושב בחיבוק ידים. למה זה מגיע לי? זה לא פייר. ההינו רק חודשיים ביחד ובאמת לראשונה אהבתי מישהו, אתמול התקשרתי ופשוט לא יכולתי יותר נשבר לי אמרתי לו את כל מה שאני מרגישה והחלטתי שאני לא יכולה יותר, הוא כבר חודש במשבר משפחתי אבל מה הקשר אליי, לא צריך לסיים את הכל בגלל משבר. והוא שואל אותי עוד למה לא באת אליי- נו באמת, מה אתה דפוק. אח"כ הוא התקשר וכבר לא עניתי.אני מרגישה עכשיו כ"כ מבולבלת ופגועה. ממני שעדיין מחכה לאהבה האמיתית. נה הרגשתי שאני א

dor50

New member
לשיר..

כמה מילים: "חיפשתי אהבה מכל הלב" - האם שאלת את בן זוגך מה זו אהבה מבחינתו? אולי הוא מפרש את המושג "אהבה" לא כמוך? אולי יש לו לב לא כמו שלך? "חיפשתי מישהו שידע להעריך אותי" -את מעריכה את עצמך? תני לעצמך תשובה אמיתית וכנה, כי רק אם אנחנו מעריכים את עצמנו גם האחרים יעריכו אותנו. "אני משקיעה ומשקיעה והוא..." "למה זה מגיע לי?" "זה לא פייר" - אךךך איזה מילים יפות - בדיוק היום קראתי בספר "איך לא להיות קורבן?" את המילים היפות האלה שכל קורבן משמיע!!! את טוענת שאת נותנת ונותנת והוא...כלום!!! אך האם את יודעת לקבל? גם לקבל צריך לדעת, גם לתת צריך לדעת על מנת שזו לא תהיה נתינה כפייתית אשר תרחיק אותנו מהאחר/ת. ממליץ לך לקרוא את הספר "קח אחריות על חייך", איך לא להיות קורבן. אני בטוח שתמצאי בו דברים מאוד מעניינים. שיהיה לך שבוע נפלא ומלא אור צביקה

shir23

New member
צביקה!

תשובה לי אלייך: אני שאלתי אותו למה הוא מתכוון במילה אהבה- יש ביננו אהבה בהתחלה זה היה דו צדדי- עד שהוא החליט שהוא לא מסוגל לתת לי את מה שאני מחפשת כרגע ועל מנת שאני לא יפגע ממצבי רוח של שמח/עצוב- עדיף לסיים את זה ככה הוא יתמודד עם המשבר ואני ימשיך בחיי- פשוט היה לי קשה לקבל את זה, רציתי אותו גם שהוא עצוב. אני מעריכה את עצמי מאוד, גם הוא העריך אותי, פשוט קצת כעסתי אתמול אז אולי אמרתי את המילה הלא הכי מתאימה. לגבי ההשקעה אני יודעת לקבל ויודעת לתת, ויודעת להעריך כל דבר, פשוט הרגשתי שאני רוצה עוד, כי אני יודעת מה אני שווה ומה מגיע לי אבל למרות הכל אני עדיין אוהבת אותו. אני רק מקווה שזה משבר זמני שיחלוף והכל יסתדר.

dor50

New member
לשיר

שמח שהנחותי היו לא נכונות. אך יחד עם זאת מציא לך לבחון את עצמך שוב כלפי עצמך פנימה, כיוון שלכל אחד מאיתנו יש פרוש שונה לחיים, לאהבה, לאירועים שקורים לנו, והפרוש שאנחנו נותנים לאוו דווקא מתאים לשני/ה שנותן לאותם אירועים פרוש משלו. אני אומר זאת עקב אמירתך " הוא החליט שהוא לא מסוגל לתת לי את מה שאני מחפשת", ועל כך כמה שאלות: את יודעת מה את מחפשת? אמרת לו בברור מה את מחפשת? מה הם רגשותיך כלפי נושאים שונים ורבים? מהן דעותיך בנושאים כאלו ואחרים?, איך לדעתך צריך להיות, לחשוב, להתנהג בן זוגך וכ"ו? אלו שאלות לא קלות,שעל כל אחד מאיתנו להתמודד איתן, כיוון שיש לנו טבע כזה, שאנחנו מצפים מבן/ת הזוג לדעת הכל - מה אנחנו חושבים, מה מרגישים, מה אוהבים, אבל לא טורחים להגיד לו, הוא/היא צריכים להיות גאונים, אבל הם לא כאלה, ומכאן מתחילות צרות לא מעטות. אני אומר לך זאת כיוון שגם בקשר הבא (במידה ולא תמשיכי בנוכחי) את תרגישי את אותם הדברים ויכולה להיכנס למצב דומה לזה של עכשיו ואז מה???? לכן רצוי שתבחני את עצמך - מה את משדרת לו מכל הבחינות, האם את לא משדרת מסר מסוים ואומרת משהו הפוך? דבר שלא מעטים נוהגים לעשות. בכל מקרה שיהיה לך רק טוב והרבה אהבה צביקה

למעלה