נצל"ש כמה באמת ישתמשו בהטבה הזאת? (מדגם לא מייצג של קולגות בעבודה, הוריי וחמותי) הוריי מחזיקים שני רכבים. אבי אמר שישקול שימוש בתחבורה ציבורית אם יצטרך לנסוע לתל אביב או חיפה. אימי מאז שהוציאה רשיון מעולם לא השתמשה בתחבורה ציבורית. לדבריה, נוח לה שהיא מגיעה לאן שצריכה בלי טרטור של החלפות ויציאה יותר מוקדמת כדי להגיע בזמן (היא בעיקר גם מתניידת בתוך העיר) אצל הקולגות לעבודה הדעות חלוקות. חלקם אמרו שכן ישתמשו כי יש להם קו אחד שמגיע לעבודה, אחרים אומרים לי שזה נחמד אבל זה לא שיעלו פתאום על אוטובוס לנסוע רק כי אפשר. חמותי אמרה לי שתמנע מכל האפשר לנסוע באוטובוס. היא לא נוהגת, מתניידת באמצעות מוניות או שאשתי לוקחת אותה לסידורים. הטענות שלה שהנהגים נוסעים מהר, לא זהירים ולא עוצרים קרוב למדרכה כדי לאפשר ירידה בטוחה. לצערי אני אומר שזאת תהיה החויה של הרבה מהגילאים הזכאים לנסיעה חינם כך שלא בטוח שזה יגרום להם לתעדף אוטובוסים. בנתיים העליה במחירים נועדה לממן את הנסיעות חינם וההטבות המגזריות והשכונתיות ללא שום אלמנט של שיפור השירות. מעבר לזה יש עוד דברים שאני לא מבין בה כמו הנסיעה חינם לשנה לחיילים משוחררים. אמנם אני מכליל אבל בדרך כלל תוך שנה אותם חיילים משוחררים עושים את הטיול הגדול לחו"ל. מענין אותם נופים וחוויות יותר מאשר לשמוע שהתחנה הבאה הרצל . לסיכום נראה שבמשרד התחבורה מישהו התעורר שיכור והציע רפורמה, זרמו איתו בלי בדיקות וסקרים מוקדמים והעיקר שהציבור ישלם את המחיר. כן הציבור, לא הבייס חלילה. להם יש כבר הנחות עוד משלב א
לפני הכל - קיבלתי היום אישור על אישור הפרופיל החדש. [בשבת

]מה שמצביע על כך, שבוט בודק ומאשר.
אני משתמש אך ורק בתחב"צ או ברגליים. אין סיכוי שאסע בתחב"צ מרחק של 4 ק"מ אם אני יכול, ואני יכול, ללכת אותם.
אני גמלאי, אני לא ממהר לאף מקום, וכך גם הסידורים שלי

למדתי לקבוע תורים בשעות מאוחרות בצהריים, כי אני קם מאוחר בבוקר, אז בטח ובטח אני לא ממהר.
דווקא שמתי לב לכך שנהגים רבים מנסים לחנות קרוב למדרכה, רק מר ישראלי וגברת ישראלי חונים בתוך התחנה. משטרה? פיקוח כלשהו?
הצחקתני.