זהו נמכר הכחול!!! יאללה CRF
כ כ לוין New member 11/8/04 #5 נראה לי שכדאי שתמתין עד מחר עם ההחלטה מה לקנות. ועד מחר גם אל תשאל אותי למה, בבקשה.
ה הנשמה הצהובה New member 12/8/04 #11 אגב כ',איך ה CBR125? לא יותר חזק מה B&W האדום של קוקה קולה .... חזרת מהשפיצרינג ? אני רואה זוג פנסים קרבי ,אני על ה BW ולא מבין למה הוא לא מתקרב... הונדה..תרכב לא תבין למה אתה רוכב עליו.
אגב כ',איך ה CBR125? לא יותר חזק מה B&W האדום של קוקה קולה .... חזרת מהשפיצרינג ? אני רואה זוג פנסים קרבי ,אני על ה BW ולא מבין למה הוא לא מתקרב... הונדה..תרכב לא תבין למה אתה רוכב עליו.
ה הרושמת New member 11/8/04 #8 תקנה משהו שיניע...../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif
1 111SM New member 11/8/04 #9 החופרת אינעל אחותך אומנם מכרתי אבל אני עדיין אוהב אותו אז מה אם הוא עשה קצת בעיות בהנעה לפחות בעיות בהנאה לא היו לו ...
החופרת אינעל אחותך אומנם מכרתי אבל אני עדיין אוהב אותו אז מה אם הוא עשה קצת בעיות בהנעה לפחות בעיות בהנאה לא היו לו ...
ה הרושמת New member 12/8/04 #12 מה פתאום, היה מניע בקיק ראשון כל פעם.... parting is such sweet sorrow, that i shall say good night till it be 'morrow
מה פתאום, היה מניע בקיק ראשון כל פעם.... parting is such sweet sorrow, that i shall say good night till it be 'morrow