זהו!! נמאס לי!!

10GaZ

New member
זהו!! נמאס לי!!../images/Emo46.gif

כשמישהי באה אליכם ומספרת לה על הצרות שלה עם החבר, אל תתנו לה עצות
אתם לא מבינים דבר וחצי דבר על הקשר שלהם!! מי אתם בכלל שתגידו לה מה לעשות?! מה אתם יודעים בכלל על טיב הקשר ועל ההיסטוריה שלו? למה אתם מתיימרים לדעת את זה בכלל?! פעם גם אני הייתי כזה.. הקשבתי לסיפורים כאלה, והשתדלתי לתת עצות. היום הבנתי כמה העצות האלה לא מועילות והרבה יותר מזיקות מאשר מועילות. כשמישהי מתייעצת איתך, אם אתה לא מכיר את כל הקשר שלהם אחד לאחד, אל תייעץ. עצות כלליות לא תופסות.. אלה קלישאות, לא עצות. איזה חוצפה יש לאנשים לבוא אליה ולהגיד לה "תקחי את זה באיזי.. אולי כשהוא יתגייס לא יהיה לו זמן אליך" "אולי כשהוא יתגייס הוא ישים עליך פס.. או שלך לא יהיה כוח אליו" מי אתה שתגיד לה את זה? אתה מכיר אותי? מאיפה אתה יודע כמה אני הולך להשקיע בקשר שלי ושלה?! חוצפן!!
מי שמכיר אותי יודע שאני בדרך כלל טיפוס רגוע. הפעם הצליחו להרגיז אותי. ממש. מה שיותר הרגיז אותי זה שהיא לקחה את העצות האלה ואמרה שהן "ממש מועילות וטובות". עכשיו אני צריך לתקן את הנזק שהאחרים עשו, אם בכלל אצליח לעשות את זה. מצטער על החפירה, הייתי חייב לשתף אתכם, ואולי כשאתם תתקלו במישהי בצרה, תחשבו פעמיים על ההשלכות של העצות האלה. שיהיה המשך ערב טוב, אני הולך להוציא עצבים ולחזור רגוע יותר. אוהב את כולכם!

miracle16

New member
בהצלחה!

יהיה בסדר.. זה שפעם אחת העצות לא עבדו לא אומר שלא צריך לתת אני לא מסכימה עם זה

omer87

New member
עצה ללא תשלום היא לא עצה!!!אלא טיפ

אובייקטיביות!!!! מכיוון שאותו נותן עצה שמע רק את הצד שלה של הסיפור. אז מן הסתם מנקודת המבט שלה משהו לא בסדר בקשר וכן צריך לברר את זה!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זה באמת יכול לעצבן, אבל חבל על העצבים שלך. ואם היא מקשיבה לעצות כאלה אז היא לא שווה את זה בכלל. יהיה בסדר
.

סיונתו

New member
עכשיו../images/Emo70.gif כולכם לצ'אט../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

גונני סורי על הניצלוש....

ShukyD

New member
לא רוצה עצות? אל תספרי.

אם אנחנו לא יודעים שומדבר על טיב הקשר וההיסטוריה שלו שלא תספר לנו שומדבר עליו היא לא רוצה עצה, שלא תתייעץ אל תוציא הכל עלינו, תוציא הכל עליה. וזין היא מספיק גדולה לקחת החלטות משלה לא צריך לשחק לה על המצפון כדי להחליט החלטות ואם היא כל כך מהר משתכנעת מדברים כאלה זה יקרה גם אם תצליח לתקן את זה עכשיו

ShukyD

New member
ניסית לקרוא בכלל מה כתבתי

או שאת סתם נהנית להיות מפגרת?

light angel

New member
למה לא בסדר? ../images/Emo12.gif

הוא צודק... אתה לא מספר משהו לאנשים כדי שהם יהנהנו וישפילו את ראשם ולא יענו. אתה רוצה שיגידו משהו- והם מטבעם נותנים עצות... אפילו אם זה לא עוזר, זה לפחות מעניק פרספקטיבה אחרת על הדברים.

10GaZ

New member
ושוב

יואב, אתה בדיוק ההוכחה לכך שאם לא יודעים כלום עדיף לא לתת עצה בכלל (שלא תבין אותי לא נכון, אני מקבל את הדברים שלך, וטוב שהגבת) אתה נתת עצה שאני אוציא כל עליה. עכשיו תראה את התמונה המלאה: היא מתגייסת עוד שבועיים וחצי. היא רוצה בסיס סגור. מה זה אומר בסיס סגור? זה אומר שנתראה במקרה הטוב פעם בשבועיים, ומספיק שהיא תרצה להיות עם חברות ואז נתראה פעם בחודש. וגם זה במקרה שהיא תוכל. זו כניסה למיטה חולה וזה מאוד מדאיג אותי, מאוד. קשה מאוד מאוד לקיים קשר ככה, ואנחנו לא הרבה מאוד זמן בקשר ורק בונים אותו עכשיו. אני בטוח שהיא תשאל את עצמה: "בשביל מה אני צריכה את כל זה? זה יותר מידי עמוס מתי שיש לי חופש" אז זה בהחלט מדאיג אותי והבהרתי לה את זה. אני יודע שאני לא יכול להחליט, אבל אני יכול לנסות להציע לה רעיונות אחרים. בכל מקרה, היא רואה את זה כלחץ מצידי ואומרת שאני מלחיץ סתם. כך או כך, במקרה הזה היא לא באה לאותו אחד וביקשה עצות. ממש לא. היא דיברה עם מישהו על החיים שלה (היא עזבה היום את מקום העבודה שלה), ובין היתר סיפרה לו עלי. זה מה שמרתיח אותי.. שבמקום לאחל לה הרבה הצלחה הוא ישר מכניס לה רעיונות ושטויות לראש. מי רוצה את העצה שלך בכלל?? מכיוון שהיא קרובה אליו היא תיקח את העצה שלו כעצה טובה. אני לא מוציא את זה עליה כי היא שוב תטען שאני לוחץ עליה. ואין טעם שאני אוציא הכל עליה. הנושא הזה גם ככה נטחן אצלינו עד דק והיא מאוד רגישה לנושא הזה. אלה דברים שאתה מוציא החוצה ולא עליה, ויום אחד היא תבין שהעצות המועילות שלה התבררו כרעל

light angel

New member
בתור אחת שמקווה להגיע לבסיס סגור

אני חושבת שזו די חוצפה מצדך להחליט בשבילה לאן ללכת. ואפילו אם זה יגפגע בקשר שלכם. ואם אתה תלך לבסיס סגור, מה היא תעשה נגד זה? לא פלא שהיא רגישה לנושא. מה זה עניינך? אתם תיפגשו כמה שתיפגשו, אם היא מספיק חשובה לך תמצאו דרך להסתדר. אבל אותך זה מדאיג? מה זה קשור אליך? זה החיים שלה וזו החלטה שלה. אני יודעת שכל זה לחלוטין לא ענייני, ולא התכוונתי לתת פה שום עצה. רק רציתי לומר שאני במקומה הייתי מתרגזת מאוד. גם חברים שלי תוהים למה אני רוצה את זה, ובטח היו מעדיפים שלא אלך לשם, אבל אף אחד לא מעז לריב איתי על זה...

10GaZ

New member
במקום שתקראי פעמיים

הבאתי לך ציטוט של מה שכתבתי בקשר לזה: "אז זה בהחלט מדאיג אותי והבהרתי לה את זה. אני יודע שאני לא יכול להחליט, אבל אני יכול לנסות להציע לה רעיונות אחרים." אני לא הולך להחליט בשבילה, ממש לא. אבל אני מביא לה אלטרנטיבות אחרות, שיקלו עלינו. אני יודע שאני לא שיקול מרכזי בשבילה. היא אמרה לי "אתה מאוד חשוב לי ואני לא רוצה לוותר על ההזדמנות הזאת" הסברתי לה שבסיס סגור במסגרת של יציאה פעם בשבועיים זה מאוד לא בריא לקשר כזה, וגדל הסיכוי שלא נוכל לשמור על קשר נורמלי ככה. עצם זה שאני מיידע אותה ל"סיכון" שיש להמשך הקשר, כנראה מלחיץ אותה. ויש סיבות שאני מיידע אותה לזה, אבל זה לא קשור עכשיו. אני כרגע מיועד לסגור אבל במאמצים להגיע לפתוח (בלי קשר ליחסים שלנו.. מאז ומתמיד רציתי להגיע לבסיס מסוים שהוא פתוח, אבל לא רק בגלל התנאים אלא בגלל העבודה השונה). אני רוצה שתסבירי לי מה זה "תמצאו דרך להסתדר". היא יוצאת - והיא מתה לראות את החברה הטובה שלה שהיא כבר חודש לא ראתה. אז היא תפגש איתה. והופ הנה אנחנו כבר לא נפגשים חודש. ומה אם היא תרצה לבלות זמן איכות עם המשפחה שלה ביציאה הבאה? אנחנו כבר חודש וחצי לא ראינו אחד את השני. איפה ה"נסתדר" נכנס פה? היא רוצה קשר ביננו, אבל אני לא חושב שהיא מבינה מה המשמעות של מסגרת סגורה לקשר שלנו. אם מחר חבר שלך טס להודו זה לא ידאיג אותך? זה לא יהיה קשור אליך? הרי אלה החיים שלו, לא שלך. החיים שלה ישפיעו על החיים שלי, לכן זה חשוב לי.

JMSixfeetsmall

New member
../images/Emo24.gif

מה אתה מתעצבן? אם היא רוצה להיות איתך היא תשאר איתך, לא משנה מה אנשים אחרים אומרים.

10GaZ

New member
תודה!../images/Emo24.gif

היא תישאר איתי, לזה אני לא דואג. היא טרם נפגשה עם מישהו שיעשה לה שטיפת מוח שתערער את הרגשות שלה כלפי. מה שאני כן מודאג זה שאת טיב הקשר שלנו קובעים אנשים חיצוניים שלא יודעים דבר וחצי דבר על הקשר שלנו. היא לא מספיק מכירה אותי כדי לדעת אם העצה הזאת נכונה או לא. עצם זה היא חשבה שאולי אני לא אשקיע בה גם כשאני אתגייס, זו תוצאה של אנשים שמתיימרים לתת עצות טובות. מעולם לא דיברנו על זה כי דיברנו על הגיוס שלה, אבל אם היא הייתה מכירה אותי, לא היה לה ספק. עכשיו התעורר אצלה הספק כי מישהו אמר לה משהו שאני לא אמרתי, כי חשבתי שזה מובן מאליו. וכן, יש פה טיפה הגזמה מצידי לכל העניין הזה, אבל זה מאוד מרתיח אותי הדברים האלה. אגב, אני לא נכנסתי לעובי הקורה ולא סיפרתי פרטים על אותו אחד, מחוסר רלוונטיות. אבל לו היית יודעת, היית מבינה מאיפה הכעס שלי. רק טוב

10GaZ

New member
תודה לכולם!!../images/Emo24.gif

זה מאוד מעודד ועוזר!! באמת!

למעלה