זהו!! נמאס לי!!../images/Emo46.gif
כשמישהי באה אליכם ומספרת לה על הצרות שלה עם החבר, אל תתנו לה עצות
אתם לא מבינים דבר וחצי דבר על הקשר שלהם!! מי אתם בכלל שתגידו לה מה לעשות?! מה אתם יודעים בכלל על טיב הקשר ועל ההיסטוריה שלו? למה אתם מתיימרים לדעת את זה בכלל?! פעם גם אני הייתי כזה.. הקשבתי לסיפורים כאלה, והשתדלתי לתת עצות. היום הבנתי כמה העצות האלה לא מועילות והרבה יותר מזיקות מאשר מועילות. כשמישהי מתייעצת איתך, אם אתה לא מכיר את כל הקשר שלהם אחד לאחד, אל תייעץ. עצות כלליות לא תופסות.. אלה קלישאות, לא עצות. איזה חוצפה יש לאנשים לבוא אליה ולהגיד לה "תקחי את זה באיזי.. אולי כשהוא יתגייס לא יהיה לו זמן אליך" "אולי כשהוא יתגייס הוא ישים עליך פס.. או שלך לא יהיה כוח אליו" מי אתה שתגיד לה את זה? אתה מכיר אותי? מאיפה אתה יודע כמה אני הולך להשקיע בקשר שלי ושלה?! חוצפן!!
מי שמכיר אותי יודע שאני בדרך כלל טיפוס רגוע. הפעם הצליחו להרגיז אותי. ממש. מה שיותר הרגיז אותי זה שהיא לקחה את העצות האלה ואמרה שהן "ממש מועילות וטובות". עכשיו אני צריך לתקן את הנזק שהאחרים עשו, אם בכלל אצליח לעשות את זה. מצטער על החפירה, הייתי חייב לשתף אתכם, ואולי כשאתם תתקלו במישהי בצרה, תחשבו פעמיים על ההשלכות של העצות האלה. שיהיה המשך ערב טוב, אני הולך להוציא עצבים ולחזור רגוע יותר. אוהב את כולכם!
כשמישהי באה אליכם ומספרת לה על הצרות שלה עם החבר, אל תתנו לה עצות