זהו, נמאס לי!

Witchcrafts

New member
זהו, נמאס לי! ../images/Emo124.gif

פשוט נמאס. לא יכולה יותר! יש קץ לכמות הריפרשים שאני מסוגלת לעשות כאן.~ P-; מה קורה לפורום? כמה מכם עוד טורחים לבקר בו בקביעות? באיזו תדירות אתם קופצים לכאן? מה יגרום לכם לפתוח שרשורים, להגיב, לצאת מהמחבוא? אני היחידה שנכנסת לפה כל יום, מגלה מחדש שוב ושוב את השממה ובכל זאת מרעננת את העמוד בנחישות למקרה שצצו בזמן הזה כמה דיונים מסעירים? אני יכולה ליזום, אבל אני לא יכולה להתכתב עם עצמי. אין טעם שאעשה זאת, למעשה. הפורום לא שווה ולא כיפי בלעדיכם ויתרה מזאת – לא יתקיים ללא הנוכחות שלכם. במטותא מכם, הזיזו את העניינים; שתפו פעולה; הביאו לכאן גולשים חדשים שיהפכו לחלק מהמניין. סמויים, אני מניחה שזה הזמן להגיח, כיוון שהמקום בסכנת הכחדה. אני לא דורשת מכם למכור ריאה או משהו בסגנון, אלא סה"כ להפגין אכפתיות אם הפורום הזה חשוב לכם ולו במעט. אתם מוזמנים להפגין נוכחות באמצעות תגובה, כדי שאדע שלפחות טרחתם לקרוא את ההודעה ושאכן יש תקווה. הפורום גוסס. וזה כואב לי. מאוד. העמק סומך עליכם! אני סומכת עליכם. עזרו לי לא להספיד את המומינים בטרם עת.

lenon333

New member
מעליבה ../images/Emo7.gif

אני פה כל יום . פשוט לא תמיד מוסיפה הודעות :,[

B o N u s

New member
עצוב...

אני כבר לא הרבה פעמים פה מאז פרשת טליטל, אני גם מעדיף לא להיות פה מאז הפרשייה. לטעמי לא כדאי לסגור את הפורום, שהגולשים כן יוכלו להשאיר מקום לשאלות וכו', אבל אם את לא רוצה לקלקל את שמך בפני גולשי תפוז על ניהול פורום ללא אנשים אז לדעתי הכי נכון יהיה לרדת מהניהול אבל לא לסגור את הפורום. אני אישית רוצה שכן תהיה פה מנהלת ושלא תצאי מהפורום אבל אני לא רוצה הן אם תעזבי והן אם לא שהפורום יסגר לאלתר. לדעתי עם הזמן המומינים עוזבים את המסך ואת הביקוש, לכן זו הסיבה שלדעתי אין הרבה גולשים כאן. אולי וגם בזה אני לא בטוח שכשהסדרה תחזור כן יהיו גולשים. אבל אני לא סומך על זה. אולי נשנה את שם הפורום ל"התוכניות המצוירות של ערוץ 23" או משהו בסגנון. אבל מצד שני יש את פורום סדרות מצויירות שגם הוא שומם, אין מה לעשות. עד כמה שעצוב המומינים מתנתקים מהעולם, לדעתי. ואם הזמן ה"התנתקות" הזאת רק תגדל ותגדל. אז לדעתי עדיין לא כדאי להספיד אותם. לדעתי את צריכה לחכות עם סגירת הפורום. לגבי עזיבת הניהול זה החלטה שלך.

Witchcrafts

New member
חלילה,

אין בכוונתי לעזוב את הפורום. לפחות לא בעשור הקרוב. סה"כ הבעתי את העובדה הפשוטה שאם הפורום ימשיך במתכונתו הנוכחית, לא יעבור זמן רב עד אשר אקבל הודעה מהגבוהים בתפוז על כך שהפורום בסכנת סגירה. הבעיה היא שאני יודעת שיש גולשים שקוראים כאן יותר מאשר כותבים (והתגובה שמעליך מוכיחה זאת). וזה חבל. אנא, צאו מהמסתור! ^^; על שינוי שם הפורום ומהותו בכלל אין על מה לדון. "המומינים" ותו לא.
טל, כל הפרשה הזו שהייתה סתם מיותרת. סה"כ הסיפור אירע במסנג'ר ושם הוא היה צריך להישאר. אין לי מושג למה הוא גלש בכלל לכאן. בכל אופן, אני מצטערת (כולנו, בעצם) שזה גרם לך לנקוט בצעדים הללו. בקיצור, יאללה, קצת נגמלת מאיתנו. עכשיו תשוב אלינו כבר במתכונת מלאה. באמת!

את צודקת, צודקת צודקת צודקת.../images/Emo108.gif

אבל חלילה, זאת לא סיבה לסגור את הפורום! אולי זה מגעיל מצידי להיכנס לפורום רק מתי שמאיימים לסגור אותו, ואני ממש מצטערת שלא הייתי פה בתקופה האחרונה.. אני לא אתחיל לתרץ כי זה לא מעניין אף אחד.. אבל באמת חשוב לי שהפורום לא יסגר.. אולי הפורום "גוסס" בגלל שהמומינים לא משודרים כרגע, אבל אני בטוחה שמתי שהם יחזרו לשידור אז הפורום יהיה חי ונושם. ואני באמת מצטערת שאני לא נמצאת בפורום, אני אקח לליבי את מה שאמרת, ואשתדל כמה שיותר להיות בפורום! שתיהיה לכולנו שנה משגשגת בגולשים, שנה של שרשורים והודעות, שנה של עונה חדשה, ושנה טובה ומדהימה! אוהבת את כולכם המוןןן

Witchcrafts

New member
../images/Emo23.gif

זו לא התנהגות מגעילה. אני מבינה שיש תקופות עמוסות והכל ואין צורך שתצטדקי. שוב, המטרה שלי, בין היתר, הייתה להביא את הדברים לתשומת לבכם, כדי ליצור שינוי. ובלי קשר, הנוכחות שלך בפורום חסרה באופן כללי.~ ^^

yakov33

New member
אני תמיד יהיה פה!

אין לכם מה לדאוג למרות שאני חדש פה

Witchcrafts

New member
אהלן.~ P-:

אתה לא ממש חדש, זכור לי שכתבת כאן הודעה אחת או שתיים. מה דעתך לספר לנו קצת על עצמך? ^^ ונסה להבין, אנחנו לא גולשים בפורום במשך 24 ש'; התגובות הן לא באופן מיידי כמו בצ'אט (ולכן, אין צורך או טעם להציף). סבלנות, תגובות, במקרה הצורך, לא תאחרנה להגיע. באופן רשמי – ברוך הבא! |חיבוקים|

yakov33

New member
תגובה

קודם כל תודה לך על המחמאות עכשיו אני יספר כם קצת על עצמי: אני בן 13 מכפר סבא אוהב המומינים וגם עוסק קצת בדיבובים זה מה שאני יכול לספר על עצמי

yakov33

New member
תגובה.

אני מדובב דמויות כמו למשל נגיד בסרט מצויר הציור לא מדבר מעצמו מישהו מדובב אותו אז אני עוסק בזה

lenon333

New member
חמודים ,

זה לא יעזור אם נתלונן על כמה שהפורום שומם ! בוא ונחייה אותו ! בואו במקום לפתוח שירשורים על כמה הפורום שומם , נפתח שירשורים על המומינים ! זה יכול להיות נחמד , ואולי , נפרסם בפורומים אחרים שיש פורום המומינים ? אה , ואיך עושים חתימה ? תודה .

Witchcrafts

New member
לזה ייחלתי.

שתיזמו שרשורים, משחקים, פינות. אני מרגישה שאין שיתוף פעולה, פשוט. בנוגע לחתימות, היכנסי לכאן. ^^;

משה XMan

New member
אני חדש פה!

ולא מתכוון ללכת כל כך מהר חחחח אני שרוף על המומינים

למעלה