זהו ניגמר הסיפור

goga6

New member
זהו ניגמר הסיפור

עוד חודשיים אני בברזיל בסאו פאולו, דיברתי פה עם מישהי נחמדה בשם עינב גם על זה... את הכרטיס טיסה קניתי היום לארגטינה ומשמה אחרי חופשה קצרה אצל המשפחה אני טס לברזיל.... מה ניראה לכם על המעבר החדש? יהיה קשה לא יהיה קשה? יהיה כייף? שמעתי אחלה דברים על סאו פאולו מי שיודע דברו איתי חופשי על כל מה שעולה לכם בראש אפילו הכי שטויות יאללה " ויוה ברזיל" חחחחחחחח אני ממש מתלהב אתם לא מבינים מה זה כמו ללכת לעולם אחר מבחינתי אחרי 18 שנה בישראל ממש יהיה מעניין לראות אנשים אחרים חחחחחחחח שמעתי שאין כמו ישראלים ואנחנו משהו מיוחד אני לא הולך להשתנות ואני ישראלי בדם ויישאר "ישראלי" בכל מקום למרות שיש ישראלים שמעדיפים להשתייך למקום עליו הם נוסעים אני "ישראלי" גהה וימשיך בתרבות שלנו בכל מקום אפילו בירח חחחחחחח שזה אומר לצפור בכביש בצהוב לא להיות סבלני חח, לדבר בעברית גהה בכל רם שכולם יידעו אני מישראלללללללללל קיצור ברזיל תתכונו ישראלי בדם בא עליכם חחחח

goga6

New member
מצפה לתגובות מאנשים שלא רק בברזיל..

מכל מקום בעולם

StasAshdod

New member
אחי תהנה

אני מאחל לך הרבה הצלחה, והכי חשוב אל תשכח אף פעם, להיות סבלני, זה הדבר ההכי חשוב במעברים!

eynav br

New member
לא תמיד כדי לך להיות ישראלי

אבל זאת כבר תהיה בעיה שלך..
ומה שיש לי להגיד זה בהצלחה...

AnnabeI Lee

New member
אוי וי זמיר!

יקירי השתמש בבדיקת האיות ושים לב לדקדוק בבקשה ממך, למען הבריאות נפשית שלי ושל ערן. ובהצלחה בברזיל.
~מתאוששת~

למעלה