דרור זי עושה מבחן ארוך טווח ל:
לא אחרת מאשר קליאו ספורט
כמה ארוך
יש לי שבועיים לנצל את האוטו. כמה תסבלו
כמה שבא לי (יענו כמה שאני אוכל לכתוב עליה) אז נכון שיש פה אנשים שיש להם את האוטו הזה, אבל הם כבר עברו איתו 20K ושכחו איך זה בפעם הראשונה. אז אני פה לספר לכם. התרשמות ממש ראשונית של 50 ק"מ ראשוניים למדי (רחיצה, מילוי דלק ועוד סידורים) : המנוע חיה רעה, להזכירכם נהגתי שבוע שעבר על WRX פרו דרייב ואולי בנתונים יבשים הסובארו לוקחת אבל התחושה של המשיכה בקליאו חזקה יותר, הרבה יותר, המנוע פשוט רוצה לשבור את השיא במיאוץ למנתק ההצתה כל פעם (בנתיים לא הגעתי לשם, אני מספיק להעביר ב 6500 עוד לפני הקו האדום בנתיים ...) ההגה הוא שיקבל את הציון הנמוך של המבחן כנראה, דבר ראשון שעשיתי זה להוריד אותו כמה שיותר לצימצום זווית "נהג אוטובוס", מזל שאני כזה מרוכז (אני לא נמוך, אני מרוכז
) והתחושה שלו לא נעימה ליד, בעיקרון הוא עשוי עור אבל יש לו חלק קטן מפלסטיק והתחושה שלו לא נעימה (אולי הוא צריך ניקוי, נבדוק גם את זה) ידית ההילוכים כזו חמודה (כדור פשוט ונחמד) תזכורת: אני נוהג ביום יום על 306XSI ולה תכונת "התעלמות ממפגעי כביש" טובה למדי, על עף היותה ספורטיבית היא מסוגלת לנתק אותך ממפגעי הכבישים (עלק כבישים), לא כך הקליאו, היא נוקשה
היא מתרסקת על כל בור ומודיעה לך שהיא לא רוצה להיות במקומות כאלה, לא בשביל זה היא נמצאת פה (ולך תסביר לה שאילה הכבישים בארץ
) ההילוכים: שוב אני מוצא את הפזו מנצחת, אומנם לא בהרבה אבל עדיין מנצחת. (לפזו 70K ק"מ לקליאו 20K) התנהגות: אני מראש יודע שהדבר הזה נושך ויש ללמוד אותו לאט, כמה לאט
הנה דוגמא : נסעתי לכניסה לאילון בשבעת הכוכבים, זו שנכנסים אם באים מתוך איזור התעשיה, הסיבוב הזה מלוכלך וזורק ואני מכיר אותו, היתי לבד ויש שם מרווח ביטחון לניסוי ותהייה, נכנסים לאט ונותנים גז האף בורח קיבינימט (צפוי, ידעתי שיהיה כך) אז עוזבים גז (ושוב, עזיבה מהירה כדי ללמוד את האוטו, הנחת בסיס הזנס יצא) זנב יוצא, מה זה יוצא, רוצה להשיג את הפרונט, הויסה. אני מדגיש כי הניסוי נערך בתנאים סטרילים ובהנחת בסיס שזה מה שיקרה, אין בנכתב כדי לעודד מישהו לעשות פעולות אלו על בתנאים לא מבוקרים בקיצור לחיצה עדינה על הגז, עבודת הגה קלה וממשיכים ישר. בקיצור בטח הבנתם את הפואנטה. בנתיים די: שאלות ספציציות של מישהו שאני אבדוק משהו
(ולא, אל תשאלו של מי ולמה קיבלתי אותה ...)
דרור זי, תחילתו של חיוך ארוך
לא אחרת מאשר קליאו ספורט