זהו? נגמר?

זהו? נגמר?

הסתערתי על המקלדת להגיב את כל מה שהיה לי בשבת בבטן ,כן זה כיף לשחרר את הביקורות על הפרסומות ב'בקהילה' היו עוד כמה שלא הבאתם כאן, חבל , יש לי שאלה ?זוכרים שהיה איזה טיזר לפני חודש בערך? לא ראיתי אחריו שום פרסומת. אני לא זוכרת מה היה כתוב אני רק זוכרת שהחצי הימני היה בצבע חום עץ והשמאלי בצבע בז' מישו יודע מה נגמר עם זה?

16

לא מספיק?! את מוזמנת לסרוק, נשמח לבקר גם את זה..הטיזר היה של חדד משלבים כסף עם עץ משו..מאכזב, עדיף לך להשאר בקטע של הטיזר..

תודה

הטיזר היה טוב, ת'פרסומת פיספסתי בקשר לסריקות דווקא יש לי סורק אבל אני לא ממש יודעת לאיזו תוכנה לסרוק אם תשלחי לי למייל הוראות איך לסרוק ולשלוח לחוצניק אני אעשה זאת בשמחה אגב ראית את הפרסומת של סלקום עם גביעי היין: אצלנו יש הכי הראבה אורחים בחג: לדעתי פרסומת טובה

ראיתי, זה בקו עיתונות דתית

והעיתון לא הגיע אלינו (מקפחים אותנו שבוע כן שבוע לא) היה יותר אפקיבי אם היו במקום העתק הדבק עושים כוסות עם פחות יין ויותר אבל חמוד.. שלחי לי במסר את המייל שלך ובשמחה תקבלי הדרכה..

היי.

כמו שענו לך כאן, אנחנו נשמח אם יהיו כאן מתנדבים נוספים לסרוק. בינתיים יש אחת שעושה את זה, ועל כל פרסומת מגיעה לה תודה בפני עצמה. אז אם יש מישהו שמוכן לחלוק בנטל, נא לפנות אלינו למסרים.

למעלה