זהו, נגמר.

I3lackM

New member
זהו, נגמר.

חזרתי לניו יורק. היה קיץ בן זונה, מקווה שגם לכם.

MissCunningham

New member
גם לנו, גם לנו!

שנחליף רשמים?

kit k@t

New member
לפעמים גם לי בא...

בא לי ליסוע לכל הקיך לאנשהו... בלי חשבונות, בלי מחוייבויות... בלעכס, להיות בוגרת זה קקי לפעמים. תחלקו רשמים מהקיץ, אני צריכה לחיות דרך מישהו... קאט

MissCunningham

New member
טוב אז מה היה לי?

בראש ובראשונה הייתי עם המשפחה המורחבת המדהימה שלי ארוחות שחיתות, מסעדות, ולילות לבנים שהוקדשו לצפייה ב'הבורר' וסרטי בורקס
ביליתי עם כל החברים הטובים והאנשים שאני הכי אוהבת בעולם והכרתי חדשים מדהימים (יצא לי אפילו לפגוש באנשים שחשבתי עליהם שנים, שגדלתי איתם ולא ראיתי מהיסודי...), בסוף ראיתי את כל מי שרציתי לראות (חוץ מאחת חשובה שממש התבאסתי שלא יצא לי לראות) ולא הפסקתי לבלות ולהנות. היינו בטבריה, בסופשבוע מטורף ביותר באילת, חרשנו על חוף הסטודנטים וחופי ת"א... יצאתי לברקפסט, יצאתי ללילינבלום, יצאתי לרוב הפאבים בכרמל... (תראו מה זה, רוב היציאות היו לפאבים ושתיתי אולי פעמיים הקיץ הזה...
), ויצאתי למסיבות בקיבוצים... ישבנו בגנים ציבוריים בלילות עם נרגילה, נהגתי על טרקטורון, בעיקרון חייתי על קו ת"א השלום-קרית מוצקין במשך חודש וחצי. כמובן שבזבזתי כספים בקניונים השווים של ארצנו, וערכתי שופינג מטורף באלנבי ושנקין, שוק הכרמל ונחלת בנימין. נהניתי מפרישייק פירות כ-ל ה-ק-י-ץ! היה כל כך מושלם, ואם יכולתי להכניס את כל הקיץ לתמונה אחת ולהראות לכם, הייתי עושה זאת. באסה לשוב לפה אחרי קיץ כל כך מושלם.

I3lackM

New member
חה

אני גר 5 דקות נסיעה מתחנת השלום! והדבר היחיד שרציתי לעשות ולא עשיתי היה לתרום דם :(

ציקהלה

New member
מכולם אני באמת צריך לתרום דם. אבל יש לי

פוביה ממחטים. (ושלא תבין אותי לא נכון, לא איכפת לי לדקור אחרים)

I3lackM

New member
בצבא לא מקבלים אנשים עם פוביה ממחטים

להיות חובשיפ.

ציקהלה

New member
הצבא יכול להכנס לי לתחת.

נו טוב חבל, יכולתי להיות חושב טוב דווקא.

I3lackM

New member
מי מדבר אלייך בכלל? חח

התכוונתי שזה אבסורד שאני גר באפעל (מרחק הליכה מתל השומר) ולא יצא לי לתרום דם.

MissCunningham

New member
אני אמרתי 'נו אתם גרים באפעל, לא?'

שזה חמש דקות מתחנת השלום. טלפון שבור.

למעלה