זהו, נגמר המשחק

alissa

New member
זהו, נגמר המשחק

מהרטה תפסתי אותך.. טוק טוק טוק אחת שתיים שלוש. צא מהמחבוא קמהדנו. The game is over.

קמהדנו

New member
כנסי עליזה

גם פיספסת את הסרט על משמעות החיים וגם איחרת ב20 שעות לתפיסת מהנטה waki waki
רק שהכנסנו את אינקה לחתיכת סרט עם הזהויות הבדויות
יחד עם זאת, מה זה בעצם משנה לו, לך או לכל אחד אחר איך קוראים למי, ומי עומד מאחורי מה? תאורטית, כל השמות האחרים (מלבדך ומלבד אינקה כמובן) מיוצרים בסדנת זיעה סינית במחסן בתחנה המרכזית הישנה
נ.ב. המשחק לא התחיל ולעולם לא ייגמר

אינקה

New member
חחח...

אל דאגה, יום אחד תיתפס על כל הבאלגנים שאתה מעולל. אז כנראה נצטרך להודות לך כהוגן

קמהדנו

New member
או

שתראה כתבה אצל אילנה דיין על אחזקת עבדים מהמזרח הרחוק בדירה קטנטנה באור-יהודה, בה הם כותבים עוגיות מזל ומתקתקים במהירות על 12 מסופי אינטרנט, כאשר הדיאטה שלהם כוללת אגוזי מלך אורגאנים ומרק מיסו עם אצות
ואני שואל מתי יוצא אינקה הדור ה-3?

alissa

New member
דווקא עקבתי אחרי המתרחש

ולא זוכרת שמהרטה נחשפה. ומה זה "כנסי עליזה" ?- התבלבלת עם חמדי. אם המשחק לא התחיל איך הוא לא יגמר לעולם?

מוטי ש

New member
טוב,גם אני פה :)

וכדאי לכם להיזהר כולכם שלא אתפרץ לשירשור הזה עם איזושהי הודעה ארוכה ארוכה כמו שערו של שמשון. מאידך גיסא,אני עייף ורוצה ללכת לישון וגם אין לי כל חשק להתעסק עם המספריים של דלילה ולא עם לשון נופל על לשון. שורה תחתונה קמהדנו:זה שאתה אוכל אגוזי מלך,(אורגאניים?, יא חתיכת חקיין!:)עדיין לא הופך אותך למלך.אפרופו מלך, יש לך אתונות?אפרופו אתונות,היכן המשיח? אפרופו משיח,תגיד לי,מה אתה שח?מה אתה שיח? אפרופו מזכיר לי רוקוקו,רוקוקו מזכיר לי את רוקי בלבואה רוקי בלבואה מזכיר לי את אלוף בצלות ואלוף שום.ואלה,אשרי כולנו שהגענו עד הלום מזכירים לי את יציאת מצריים ואת סיר הבשר. זהו,פורים נגמר.איזה מזל!תמיד ידעתי שיש לך נטיות לפורים שפיל,מי אתה,מי אני,מי הוא ומי הכפיל? :) וכולי וכולי...

alissa

New member
וידוא הריגה עשית לי

עם החימשור בריבוע הזה. כל הפורום מלא מתחזים. איך נזהה את הבודהה ככה?

alissa

New member
התחיל הנקיון לפסח ../images/Emo202.gif

לא מספיק הבית , עכשיו גם הפורום. טוב, אבל אתה צובע, מתקן את הגדר ומסדר את האורות בחניה.

מוטי ש

New member
בטח עבד קשה :)

עבד קשה על כולנו...:) למזלו בקרוב מאוד פסח ואז הוא יוכל לצאת מעבדות לחירות,מחושך לאור, משיעבוד לדרור,וכולי וכולי... נראה לי,לאחר משתה פורים הנוכחי,שכדאי לארגן גם סעודה של פסח בפורום.נושיב את בארס בראש השולחן ואינקה יקרא בקול זמירות ערב את :"על ארבעה בנים" וכולי וכולי. קמהדנו יחפש את האפיקומן. כשאני חושב על כך עכשיו,זאת ממש הגדת זן קלאסית ואפילו יותר. בדרך כלל חוטפים בזן הרגיל מכה אחת אולי שתיים ואילו כאן מהללים לאורך עשרות דפים עשר מכות,בים באוויר וביבשה... קמהדנו,זה הזמן שלך לחזור בתשובה ובארס יאמר:לא,כי אם לחזור בשאלה! :)

alissa

New member
וברק ישאל את ארבע השאלות

ויביא את הפנקס שלו.

בארס

New member
בדיוק

ובפסח הזה קמהדנו יחפש את האפיקומן...שהוא בעצמו יחביא...ובא לציון גואל! :)

קמהדנו

New member
איך אפשר

לחזור לשגרה כשאתם ילדודעס ממשיכים לשחק משחקים?
מוטקה, עליזה, בארסי - הביתה מהר! טוב, אולי אצליח לפתות אתכם בצורה אחרת מוטקה, יש לי בשבילך אגוזי ברזיל אורגנים עליזה, כבר חושך ויש ג'וקים מוטנטים בחוץ בארסי, המאמן האישי שלך פה

למעלה