זהו נגמר הבלאגן....

תמי דקל

New member
זהו נגמר הבלאגן....

לא של הפרוד.... של הצבע בבית. איזה כיף. עכשיו סיימתי לנקות את הבית. והבית מבריק... הקירות צבועים, כל מה שנשאר זה הדברים הקטנים לסדר. איזו הרגשה טובה! ההרגשה שאני עושה דברים לבד בלי להיות תלויה באף אחד ממש עושה לי טוב. אני תופחת לעצמי על השכם! מי היה מאמין? שנה שעברה לא הייתי יכולה לחשוב על דברים מסוג זה שיעשו לי טוב, ויתנו לי הרגשה טובה בבית. והנה הגיעה השעה להרגיש טוב במקום שאני מבלה בו הרבה, ואין לי כוונות ברגע זה לעזוב את המקום. פיניתי הרבה מקום לאנרגיות חיוביות.... מאחלת לכולכם גם כיף - מואי כיף
ושתלכו לישון
עם ההרגשה הזו.... ביי תמי

יעלילה1

New member
הצלחת לצבוע את כל הבית לבד?

לי לקח 8 שעות לצבוע חדר אחד מסכן.... (אמנם בשתי שכבות) צבעתי בכל הלב. כנראה צריך להשתמש רק בחלק..

תמי דקל

New member
לא צבעתי לבד...

אני גם עובדת במשרה מלאה.... אבל היתה הכנה גדולה לפני כי יש לי בית יחסית קטן. אז הייתי צריכה לפנות, ואח"כ לנקות ולהחזיר. באותה הזדמנות גם חיפפתי את כל מה שאני לא צריכה לנזקקים. הפעם הייתי צריכה צבע מקצועי כי היתה לי נזילה שהרסה ממש את הקירות. לפני שלוש שנים צבעתי לבד. - היה נחמד.

תמי דקל

New member
חבל על הזמן איך שאני נהנית

הלכה לי השינה. אני הולכת להכין קפה. רוצה?

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo24.gif תמיל'ה

הרגשה נהדרת של התחדשות,מכירה את ההרגשה. אני נכנסתי לשוונג של צביעת קירות לפניי חודש בערך,ויש לציין,יצא לי מקסים,ועדיין לא סיימתי... מאוד נהנית מהצביעה והתחושה של אחריי... תהני מתוקה,ותתחדשי.

° זואי °

New member
אני יש עלי חברה

מנסה כבר חודשים לגרור אותי לצבוע. אולי את באה במקומי?
תתחדשי

למעלה