זהו, מצטרפת

micpri

New member
מצטרפת מחדש

ביקרתי בפורום כשהחל (ובקומונה לפני כן) ואני קוראת כל יום על התהליך החיובי שעובר עליכן - תוך כדי אכילת מתוקים ושטויות. נשקלתי עכשיו וגיליתי שבשלושה חודשים האחרונים העלתי 13 קילו בבולמוס אכילה ארוך, מתמשך ובלתי נשלט. לא מסוגלת יותר לסבול את דמותי הנשקפת אלי מהראי. אז זהו, אין ברירה צריך לשנס מותניים ולהתחיל לעבוד על הרזייה. מתחייבת למחר: א. לקום ב- 6:00 לצעידת בוקר ב. לשמור על המנעות נטולת פחמימות (ברוח או איי, שלוש ארוחות ביום וכו' - התפריט היחיד שהצליח אי פעם להחזיר אותי למשטר כלשהו) ג. ללכת לפגישת או איי מחר מרשה לעצמי לכתוב בפורום לאור השינוי בגישה. מאחלת לכולנו סופשבוע נעים! מיכל

micpri

New member
התפריט של או איי

קודם כל, יש באו איי מספר קבוצות - חלקן בלי תפריט בכלל. אני כבר כמעט 15 שנה נעזרת התפריט של ה o.a how שמסביר בדיוק מה מותר ומה אסור. בחודש הראשון הם מדברים על חלבונים בלבד, שלוש ארוחות ביום. בוקר - מנת פרי ויוגורט (אני אוכלת 2 פירות, אחרת אני רעבה) צהריים - מנת חלבון וירקות (טריים ומבושלים). ערב - מנת חלבון וירקות (טריים ומבושלים). מנת חלבון יכולה להיות כרע עוף / 2 ביצים / 2 פרוסות גבנ"צ / כוס קטניות ועוד. ניתן לשלב בין בחלבונים השונים. אחרי חודש מוסיפים פחמימות ל- 2 מהארוחות. לי החודש הראשון מאוד קשה (שונאת בשר - אוכלת רק כשעושה את החודש הזה) אבל, זה התריט היחיד שמכניס אותי למוד שמירה - אולי זה פיזיולוגי (בלי פחמימות לא רעבים), אולי זו התנייה פסיכולוגית שהתפתחה עם השנים - בכל מקרה עבורי זה עובד.

ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

לדעתי השינוי בגישה הוא ההתחלה הכי טובה מאחלת לך שתעמדי בהתחייבות שלך ותצליחי במסע שהתחלת איריס

לילית462

New member
שמחים שחזרת אלינו ../images/Emo24.gif

עם האימונים בא הגובה, הכל ירד בחזרה, רק קצת המתמדה ותראי שזה ירד !

cookie1

New member
זהו, מצטרפת../images/Emo13.gif

היום בדיוק חודשיים אחרי לידה 12 קילו עודפים צמיגים בגב |הצילו| אבל כבר 3 שבועות שאני צועדת 5 פעמים בשבוע 3.5 ק"מ כל פעם. משתדלת לאכול בריא, אבל לא נמנעת ממתוק. מאמינה שהפתרון טמון בספורט.מקבלות אותי?

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מה זה מקבלות
תראי עד איזו שעה הייתי צריכה לחכות לך
............. שתהיה המון המון הצלחה.

למעלה