זהו מספיק!!

ועוד

רוב "שינוי" והתברר שגם רוב "איכות השלטון" היו נגד אוסלו (לא כולם אבל רוב). היום כל "שינוי" וכל "איכות השלטון" נגד אוסלו, בגלל שאוסלו התברר כטעות שבגללה מתו יותר מאלף יהודים.

אני לא חושב. הסכם יוזמת שוויץ,

למשל, יו"ר שינוי שלח באופן אישי מספר חברים משינוי להשתתף ולקדם את היוזמה, וכמובן לחתום עליה. "שינוי" איננה שונה ממר"ץ בהרבה. מרבית הח"כים של שינוי הם שמאל קיצוני למעט 1 שהוא שמאל-מרכז (לפיד) ושניים שהם ימין מתון. אבל מרכז הכובד שלהם הוא בין המערך למר"ץ.

אתה טועה

רוב אנשי שינוי הם אנשי מרכז-ימין קפיטליסטים ליברלים. ולפיד הוא ללא ספק ימין.

אתה טועה. להערכתי, מה שקונה

אותך אצל שינוי זה לא קשור לשמאל וימין אלא ליחס לעלייה מרוסיה.

האמת אני תומך במפלגת הליכוד

מה שקונה אותי אצל שינוי זה הרצון שכולם בלי קשר לחרדי, דתי או חילוני יעבדו, ילכו לצבא וישלמו מיסים. ואני באמת חושב שצריך שהיהודים ממדינות ברית-המועצות לשעבר יעלו לארץ-ישראל, אבל לגבי העניין הזה כל המפלגות מסכימות איתי. ובכלל, היתי רוצה שהיהודים מכל רחבי העולם יעלו לארץ-ישראל.

מפלגה שחותמת על הסכם שוויץ

איננה יכולה להיות ימין. ההסכם מדבר על פירוק ישראל מנשק גרעיני, נסיגה משטחים, הכנסת זרים (פליטים), והכנסת צבאות זרים לשטח לפיקוח.

מפלגה שחותמת על הסכם שוויץ

איננה יכולה להיות ימין. ההסכם מדבר על פירוק ישראל מנשק גרעיני, נסיגה משטחים, הכנסת זרים (פליטים), והכנסת צבאות זרים לשטח לפיקוח.

למה?

אבל בפורום אקטואליה אין דמוקרטיה ואין אקטואליה. זה בכל זאת פורום פוליטי, אז למה כאן אסור לכתוב? בכל מקרה, תסביר לי מה זו התנועה הזאת "איכות השלטון"?

למעלה