זהו מספיק!!

זהו מספיק!!

שלום לכל האורחים. קיבלתם מספר ימים להשתולל, לזכותכם שהתנהגתם יפה,אבל הגזמתם וזה לא מקובל עלי מול קבלת הפנים שקיבלתם. עם כל הכבוד כאן לא פורום אקטואליה 2.או קשקושים 1, יש לכם מה לומר על איכות השלטון ויש לכם הרבה מה לומר , תשאלו את רחובות, שהתמיד כאן גם שהיה לבד וכיבדתי אותו. אבל עם כל הכבוד זה מתדרדר ... רוצים לקבל את הכללים תמשיכו, לא רוצים? המשיכו הלאה. מרגע זה שרשורים או הברקות שלא מתאימות לכוונת הפורום וליעודו, לא יהיו כאן. שבוע טוב לכולם. תתחילו להפציץ אותי, !!!!

לא נורא תמיד אפשר ללכת לפורום הזה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=237 ולהשאיר את שוקי לבדו ביחד עם לבנון

pazפז

New member
רוצה לעשות לנוער טראומה ממנו

עם כל הביטויים והתמונות זוועה?

והשטויות שנכתבות כאן מעניינות??

אתם באמת בחורים אינלגנטים, אז בלי עצלנות תפעילו את הראש ותכתבו ברמה. ותאמינו לי שאתם מסוגלים.

שוקי, מרבית הכותבים בפורום

אקטואליה לא מתעניינים בבעיות השילטון למרות שבעית הממסד היא כה אקוטית.

בכל זאת אני ממליץ לך לקרוא

את הת'רד שמישהו התחיל אודות "מרכז הליכוד". הת'רד התפתח יפה והגיע לתוצאות יפות.

שוקי , אל דאגה, טיפלתי בבעייתיים

שבהם. אל תשכח שגם אדרת ואני קבועים פה

למה?

אבל בפורום אקטואליה אין דמוקרטיה ואין אקטואליה. זה בכל זאת פורום פוליטי, אז למה כאן אסור לכתוב? בכל מקרה, תסביר לי מה זו התנועה הזאת "איכות השלטון"?

תשובה למקס

מה שקרה כאן זה בליל של שטויות שכיסה על דברים רציניים. לא אקטואליה ולא סיפורים. אם באמת מענין אותך מהי התנועה לאיכות השלטון אתה מופנה לאתר התנועה שבקישור.תמונת הזוועה שהבאת באמת לא תורמת. האמן לי.

סוהי

New member
שוקי לבנון,ההודעה שלך מוזרה...

ולא מובנת.מה לא נראה לך בהודעות משתתפי הפורום?...למה אתה מצפה מאיתנו? האם עולה בדעתך להכתיב לנו נושאים,שפה,סגנון או דעות?

תראי לבד את ההודעות האחרונות

קצת כוון והכל בסדר. אני לא מכתיב כלום, תראי את הדיון על מרכז הליכוד למשל. בשביל לקשקש סתם יש צ'טים.. קצת מחשבה ונהנה כולנו האמיני לי.

סוהי

New member
קצת יותר תשומת לב ומבט ישיר...

ותבחין,ללא ספק,בזהות המינית של המשתתפים החדשים...

תקן אותי אם אני טועה

זו תנועת מרכז אך היא קרובה יותר לימין. היא קמה כתנועת מחאה נגד "התרגיל המסריח" שעשו מפלגת העבודה.

לדעתי

התנועה היתה תנועת מרכז בערך בדעות של "שינוי", שעיקר הבעייה שלהם מבחינה פוליטית ב"תרגיל המסריח" היתה שהיה מדובר בעסקה עם חרדים. מאז הסכמי אוסלו הם שברו שמאלה, הם לא ירדפו את גלאון או ביילין למשל, כשמדובר בליכוד הם ירדפו. אבל, הם עדיין היחידים שיש בהם מידה מסויימת של צדק, "המכון לדמוקרטיה" למשל, שהוא גוף אחר, בדקתי אותו וזהו גוף שמאלני אולטרא-קיצוני ועברייני. "התנועה לאיכות השילטון" למרות הביקורת עליה היא עדיפה לאין שיעור.

תראי,

בדקתי את הנושא ורוב מפלגת "שינוי" והתברר שגם רוב "איכות השלטון" היו נגד הסכמי אוסלו.

לא ממש. מדובר בערך בחצי חצי

בזמן ההחלטה אבל השבירה שמאלה היתה לאחר מכן. עוד מעט תספר לי שגם היום שינוי זה לא מפלגת שמאל קיצוני...

מה?

שינוי פרשה ממר"צ (אין לי מושג למה היא נכנסה לשם מההתחלה). ר"צ ומפ"ם היו סוציאליסטיות (וזה לא סוד שהסוציאליזם שייך לשמאל), שינוי קפיטליסטית (וזה לא סוד שהקפיטליזם שייך לימין). גם המדיניות של שינוי יותר קרובה לימין. ר"צ ומפ"ם תמכו במסירת שטחים ובמסירת הגולן, שינוי נגד. שינוי היא מפלגת מרכז-ימין ואני מאוד אוהב אותה (אני אישית תומך במפלגת הליכוד) הקואליציה המושלמת בשבילי היא: הליכוד-שינוי-האיחוד הלאומי-המפד"ל (זות ממשלת מרכז-ימין, חילונית-דתית. בלי חרדים ובלי שמאלנים). אני יהודי ציוני שמאמין בה' ושרוצה רק את הטוב בשביל מדינת ישראל וברור לי שמפלגות כמו הליכוד, שינוי, האיחוד הלאומי והמפד"ל יכולים לעשות רק טוב למדינת ישראל.

למעלה