זהו!!! מספיק לעוול

סביח

New member
זהו!!! מספיק לעוול

השאלה שכבר נשאלת דורות שלמים, כל גאוני הדור נחבטים בה אך אין עונה: מה לעזאזל ההבדל בין וג´יטו וגוג´יטה חוץ מזה שוג´יטו חזק יותר(נראה לי) פרס לעונה

Goggle Girl

New member
טוב...

השוני חוץ מאולי בחוזק (תשאל אנשים יותר מומחים ממני) הוא המישהו הדומיננטי. גוקו הגוג´יטה אמור להיות הדומיננטי, בעוד וג´יטה הוא הדומיננטי בוג´יטו. לכן גם התחילה של השם של כל fusion- על מי הוא יותר נתמך.

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif אז ככה...

וג´יטו יוצא כשהם משתמשים בעגילי הפוטרה. גוג´יטה יוצא כשהם משתמשים ב fusion dance סביר להניח שככה יכל להיות גם כלפי טראנקס וגוטן o_O אבל הם רק משתמשים בריקוד...

אלעד ר

New member
אני אגיד לך מה

ישנם דברים בדרגון בול שנחשבים כחלק מהאנימה בלבד, כמו שכולם יודעים דרגון בול זו מנגה שעשו לה סדרה מצויירת (ואם אתם תוהים מדוע לפעמים הכל נמרח וגם יש פרקים בלי תוכן על גוהאן ביער, אז שתדעו שזה לא במנגה, אבל זה סיפור אחר). עכשיו הסרטים של דרגון בול זי הם בעצם סיפורים שיכלו לקרות בפרק הזמן שבין הסאגות. אקירה טוריאמה יצר את וג´יטו שהוא החיבור עם העגילים, חיבור שהוא תמידי ומחבר את שני הגופות לנצח. וג´יטו התפרק בחזרה לגוקו ווג´יטה כשהיה בבטן של בוו משום מה ולכן מאז כמובן שאי אפשר למצוא סיפור שיווצר בו שוב וג´יטו ויתפרק גם כן. לכן בסרטים ובדרגון בול ג´י-טי המציאו את גוג´יטה, fusion בין גוקו ווג´יטה באמצעות ה-Fusion Dance, חיבור שחל עד לחצי שעה ואינו נצחי כמו החיבור עם העגילים. אני מתייחס גם לסרטים וגם לג´י-טי כאלטרנטיבה ולא כמשהו שבאמת קרה, למשל בסרט של בוז´אק, הם פשוט לקחו את קטע השיא של הסאגה של סל ומחזרו אותו. מקווה שהצלחתי להסביר משהו בהגיון כאן.
אלעד.

ל:קינג קזבובו (זה לא ניצול שירשור)

חבר מאוד טוב שלי חולה על הסידרה הוא נולד באמריקה וראה שם את הסדרה יום אחד באתי אליו לבית וראיתי את פרק 60 בג´י.טי פרק כמעט אחרון! ולפרק קוראים.................. טרםטרםטרםטרםטרם (תופים) Fusion... Super Vegito בפרק רואים שגוקו SSJ4 ווג´יטה SSJ4 מתאחדים לוג´יטו אבל אתה אמרת שוג´יטו זה האיחוד עם העגילים! העם דורש הסבר!!!

Goggle Girl

New member
קאזבובו? מתי?

קאזי לא כאן כי מחשבו עושה בעיות. o_O הם... יכול להיות שהם עשו את הfusion ופשוט יצא שוג´יטה היה דומיננטי *shrug* אתה בטוח שככה קראו לפרק?

אלעד ר

New member
אני בעצמי דורש הסבר!

הפרק הוא ביפנית בטח, מי שתירגם את זה טעה ובגדול! איפה כל הפורום שדרגון בול זו תורה בשבילו? הפעם היחידה והאחרונה שוג´יטו מופיע אי פעם בכל הסרטים והסדרות היא בסאגה של בוו, אני יודע גם מה קרה בג´י-טי והפיוז´ן שלהם הוא דרך הריקוד אז זה בכלל לא הגיוני שיקראו לו וג´יטו. אל נא סמוך נא על תרגום נא, אני יכול להגיד לך בפה מלא (גם אם יש לי אוכל בפנים) שוג´יטו לא מופיע בג´י-טי.

Son Gohan

New member
בדקתי עכשיו....

ואתה צודק!!!!! השם שכתוב זה באמת Fusion.....Super Vegetto אבל זה בטח טעות של המתרגמים כי אפשר לשמוע שהקריין אומר גוג´יטה ולא ווג´יטו

TotoGuy

New member
דוקא אני זוכר שבאמת קראו לו שם..

וג´יטו. למה? כנראה בכלל טעות של יוצרי GT המוכשרים שבכלל בלגנו את כל העונה הזאת. שימו לב שהוא גם התנהג יותר כמו וג´יטו מאשר גוג´יטה. גם במשחק Final Bout קראו לו שם ככה למשל. אולי אני טועה, אבל האמת היא שלא ממש אכפת לי, בGT יש מספיק דברים שנויים במחלוקת, ואני לא שם קצוץ על רובם
וסתם משהו לגבי השמות, אין קשר למי יותר דומיננטי האמת, זה פשוט איך שנשמע להם יותר טוב. למשל, כשהראו פיוזן בפעם הראשונה, של גוטן וטראנקס, שימו לב שהשאר תוהים איך לקרוא להם, טראנקטן או גוטנקס, ומחליטים גוטקנס "כי זה נשמע יותר טוב". זה יותר החלטה שרירותית לגבי השם של מי מופיע קודם בשם של החיבור.. גם כשקאיו קרא לגוג´יטה בשמו בסרט ה12 אחד מהקאיו-ים האחרים העיר שעדיף להמציא שם אחר כי יש יותר מידי שמות שמתחילים ב"גו" בסדרה

king kazabubu

New member
כמה דברים...

מה שאמרת על הפקר היא אכן טעות תרגום. אני אישית הורדתי את הפרק בשמו סופר גוג´יטה. וגם במיוגן הוא מופיע כגוג´יטה ובכל האתרים הוא מופיע ככה. דבר שני ככה זה. עגילים יוצרים וג´יטו שמופיע רק בסאגה של בו וריקוד גוג´יטה שמופיע בג´י טי ובסרט 12. ואני לא מסכים שגוג´יטה בג´י טי מתנהג כמו וג´יטו. כי לא הראו כל כך איך גוג´יטה מתנהג בסרט 12. אז עקרונית אי אפשר לדעת מה האופי שלו...

למעלה