זהו! מחר מתחילה השלישית!

גלבטרון

New member
זהו! מחר מתחילה השלישית!../images/Emo58.gif

23 פרקים חלפו להם ונותרו להם עוד 65 פרקים בדרך. אבל כמובן איך פוקס יכולים שלא לשגע אותנו בפרקים שמשודרים לא לפי הסדר - הרי מבחינתם זו פשוט חובה. בדיוק כמו בשתי העונות הראשונות גם בעונה השלישית שודרו מס' פרקים שלא במקום הנכון, להלן רשימה של הפרקים כפי שהם ישודרו בטלויזיה, כאשר בצד יצויין מספר ההפקה שלהם ומיקומם האמיתי: 1 ) Rules of the Game - פרק 2 2 ) Double Cross - פרק 1 3 ) Electric Twister Acid Test - פרק 4 4 ) The Guardian - פרק 5 5 ) The Dream Masters - פרק 6 6 ) Desert Storm - פרק 7 7 ) Dragon Slide - פרק 8 8 ) The Fire Within - פרק 9 9 ) The Prince of Slides - פרק 10 10 ) Dead Man Sliding - פרק 3 11 ) State of the A.R.T - פרק 11 12 ) Season's Greedings - פרק 12 13 ) Murder Most Foul - פרק 13 14 ) Slide Like An Egyptian - פרק 14 15 ) Paradise Lost - פרק 15 16 ) The Exodus - Part I - פרק 17 17 ) The Exodus - Part II - פרק 18 18 ) Sole Survivors - פרק 19 19 ) The Breeder - פרק 21 20 ) The Last of Eden - פרק 16 21 ) The Other Slide of Darkness - פרק 20 22 ) Slither - פרק 23 23 ) Dinoslide - פרק 24 24 ) Stoker - פרק 22 25 ) This Slide of Paradise - פרק 25 בעונה הזו לא רק שיוצר הסידרה, טרייסי טרומה, עוזב אלא הוא כמעט ולא משפיע על פרקי הסידרה, פרט לשניים שהוא עצמו כתב Double Cross ו-The Guardian. מה שגם בהמשך העונה ג'ון ריס דייויס פוטר/עזב, עקב סלידתו הרבה ממה שהסידרה נהייתה ומהכתיבה הגרועה שלה וגם, לפי השמועות, עקב מריבה ישנה שהייתה לו עם אחד מהמנהלים החדשים של פוקס - דבר שגרם לכעס רב אצל האוהדים. ובכלל כמעט כל פרקי העונה היו עיבודים של סרטי הוליווד וספרים מפורסמים וכתוצאה מיכך הפרקים היו פחות עם תוכן ויותר עם אקשן (בדיוק מה שפוקס רצתה). אבל עדיין בין כל הדברים הללו היו כמה פרקים טובים וממחר תהיה הזדמנות לכולנו לצפות ולשפוט אותם מחדש. צפייה מהנה לכולנו

Freemee

New member
אם כך אז אני לא מבין למה AXN

לא יכולים לשדר לפי הסדר האמיתי? מה קשר להם להסתכל שניה מה הסדר הנכון? לא חבל על הצופים? הם משדרים את כל הסדרה, אז אם כבר שיהיה כמו שצריך.

גלבטרון

New member
הם פשוט...

משדרים את הפרקים כפי שפוקס שידרו אותם, כלומר, לפי צורת השידור המקורית שלהם. אגב, כך גם הפרקים הופיעו במארזי ה-DVD (מישום מה הם לא הונחו בסדר הנכון).

Freemee

New member
תגיד ד"א

את כל המידע אתה לוקח מהאתר של BLINKER, EARTH62 ו SLIDERSNET?

גלבטרון

New member
לא ממש

חלק אני זוכר ממאמרים וידיעות שקראתי בנושא ומאנשים שדיברתי איתם בעבר וחלק אני גילתי דרך אתרי מעריצים, רובם כבר לא פעילים אבל חלק מהאתרים שכן פעילים היום מכילים עדיין את המידע שלהם. כמו כן, חלק הם מסקנותיי האישיות לאחר שראיתי את הפרקים.

לגוטל

New member
כבר עונה שלישית?

בגלל הלימודים יוצא לי לראות שני פרקים בשבוע, אבל לא שמתי לב שהיא רצה כל כך הרבה זמן... או ששבוע שידורים זה עונה שלמה שם. נקווה שאחרי שהם יסיימו עם כל העונות, כלומר לפי קצב השידורים בעוד חודש, יהיו שידורים חוזרים של הסדרה בסופ"ש.

nick at noon

New member
שתי העונות הראשונות הם ביחד

באורך של עונה אחת. עונה 1 - 10 פרקים עונה 2 - 13 פרקים

lordof the

New member
../images/Emo58.gif באיזה פרק

אטורו מת ? אני רוצה לוודא שאני לא אפספס את הפרק הזה

rocket

New member
../images/Emo58.gif

ארטורו מת בפרק שנקרא exodus part 2. מומלץ כמובן לראות גם את החלק הראשון כי הם באים ברצף וקשורים אחד לשני.

rocket

New member
עונה 3

לאחר שהסתכלתי על רשימת בפרקים הבנתי פתאום שהעונה השלישית לא באמת פחות טובה כמו שזכרתי אותה. יש בה פרקים טובים וחזקים. יש למה לצפות!

Burger4

New member
חצי עונה 3 טובה מאוד

למעשה עד מותו של הפרופסור כמובן. הפרקים הטובים מבחינתי: Rules of the Game The Guardian State of the A.R.T. Murder Most Foul

GrandPrix2006

New member
בנוגע ל-Sole Survivors../images/Emo58.gif

הפרק שודר מיד אחרי המוות של הפרופסור. בתסריט המקורי של הפרק הזה הפרופסור משתתף כרגיל ורק אחרי שלפתע פתאום החליטו להרוג אותו שינו לגמרי את התסריט והכניסו את מגי במקום הפרופסור. מגי, עד כמה שהיא
, היא הטעות הכי גדולה שקרתה לסדרה הזאת (אפילו יותר מצ'ארלי אוקונול). חבל שמעשה נקמה של אחד המפיקים או ווטאבר גרם לפיטורי ג'ון ריס דיוויס (לפי מה שהבנתי ריס-דיוויד לכלך על אותו מפיק שלימים הפך לבוס שלו והחליט לנקום ובגדול). אני שמח בשבילו שהוא לקח חלק בפרויקט המפלצתי של "שר הטבעות" ושהוא זכה להכרה מחודשת בכל רחבי העולם. אני מאוד מעריך אותו כשחקן ובשנייה שהוא עזב הסדרה הפכה ממעולה לזבל טהור.

Fairywitch

New member
אני בשוק../images/Emo2.gif

בכל אופן- אהבתי מאוד את הדמות של גימלי
NOT THE BEARD!!

למעלה