זהו חמודים שלי

chen2408

New member
זהו חמודים שלי

נגמרה השכונה. הגיע הזמן שתחזרו ללימודים! לא עוד ילדים קטנים מנוזלים שתופסים את כל המושבים ברכבת! לא עוד ערים עמוסות צוציקים מיוזעים! תחזרו ללמוד כבר! אני, לעומת זאת, עוד פחות משלושה חודשים יוצאת לחופש הכי גדול שיש - לאזרחות! אחחח עוד 86 יום... עוד 2064 שעות, 123840 דקות ו7430400 שניות, אבל מי סופר
אז ספרו לאיזה כיתה אתם עולים וכאלה ושתהיה לכם אחלה שנה! בכיף הייתי מתחלפת אתכם, באמת!

חחח../images/Emo6.gif יווו איכס בצפר!../images/Emo194.gif

אבל שנה אחרונהההההה
קולולולולולוו!
איזה כיף... =) האמת שלא בא לי לחזור לבצפר המעפן שלי ולכיתה המזדיינת שלי וכל השכבה המעפנה והמורים ואיכס איכס ועוד שהבצפר העיף חברה טובה שלי!!
נאצים! אבל קצת התגעגעתי לכל השכונה הזאת
טוב נו מילא אני לומדת רק חצי שנה ופסח ביי בצפר... וזהו..לא קניתי שום ספרים ושום מחברות או כל השטיות האלה אני תמיד משאירה את זה לרגע האחרון.. גם אני צרכה לעשות עבודה בספורט ואממ לא עשיתי
וגם את המבחן לא... אבל ניחא למי אכפת =] שיהיה לכם בהצלחה!

X:

ביומיים האחרונים מדברים על זה המון, איזה קטע אה? רק עוד שנתיים. לא להאמין.. בחיי שרק אתמול הייתי בכתה ו'. לא רוצה שזה ייגמר. :( לא רוצה שיעבור לי מהר. ורוצה שהחופש ימשיך! גאומטריה תלבושת אחידה עשר בניינים בערבית ומורה מפגרת לספורט
שתהיה לכולם שנה ניתנת למיצוי על אף הבבלספר! :)

Funky Giraffe

New member
הייתי השבוע במכינה של התיכון

קיבלתי את הכתה הנכונה, עוד לא התחילה השנה וכבר עשינו שטויות... ישבנו בערב הראשון במלון מהמרפסת וחיכינו שכולם יילכו כדי לזרוק שקיות מים, אבל שמענו בדיוק נפץ למטה, וזה הסיח את דעת כולם והעפנו 10 שקיות מים ביחד בערך וברחנו חזרה לחדר כדי שלא יראו אותנו... זה היה אחד הקטעים החזקים

Da Fish Snake

New member
מצחיקה יחסית לפרדס-חנאית ../images/Emo6.gif

ואני עולה ל-י"ג
אז אם אתם מתישהו עוברים בגבעתיים... דברו איתי

chen2408

New member
סליחה אדון עין שמר!

פרדס חנאים מאוד מצחיקים, גם כשהם לא על סמים! והריח של הרפת יכול ממש למסטל! יג'? פששש איך גדלתם... אני זוכרת אתכם כאלה קטנים (כשעוד הייתם רק מטר שמונים...) מה לומד?

Da Fish Snake

New member
גברת פרדס חנה... ../images/Emo13.gif

לומד קולנוע... בעיקר תסריט ובימוי למתעניינים.... מה איתך? תזכירי לי מה את עושה (עוד מעט "עשית") בצבא?

chen2408

New member
מש"קית ת"ש של פלסטינים

סתם, מש"קית קשרי חוץ וארגונים בינלאומיים. בקיצור, עוזרת למדינת ישראל ללקק לעולם את התחת. למדתי קולנוע, אבל אני התעניינתי יותר בצילום ועריכה :)

Da Fish Snake

New member
כן אני זוכר שכתבת את זה פעם...

חבל שלא באת לערב מגמת קולנוע במבואות עירון... היה מגניב... בכל מקרה, אם את בקטע של צילום ועריכה... תראי ת'עבודה שרודריגז עשה ב-SIN CITY... פשוט גאון...

chen2408

New member
מה לי ולמבואות ../images/Emo3.gif

חקלאי שולט! האמת שיש בחלקאי מגמת תקשורת מאוד מפותחת. אני אבדוק את הסרט הזה, לא יצא לי לראות :)

chen2408

New member
../images/Emo11.gif

yes sir, i can boogie! בלי קשר נדבקתי לשיר הזה
Oh! Yes sir, I can boogie, But I need a certain song. I can boogie, Boogie woogie all night long. Yes sir, I can boogie If you stay, you can't go wrong, I can boogie, boogie woogie all night long...

chen2408

New member
לי אין בית ספר אבל יש צבא

אז לכל הבנות שעומדות להתגייס, קבלו שיר שאני וחברה שלי כתבנו ברוח השביזות. המנגינה של "יש לך אותי" של תיסלם. אל תתגייסי לכי ילדה אהובה, לכי אל בית חולים אל מקומות אחרים יש עוד דרכים אחרות לעזור ולתרום לכי לשם קחי לך ילדה אהובה את הצו הראשון תגרסי אותו בו במקום לכי ילדה אהובה, כי עוד לא מאוחר לכי לרב לא לא אל תתגייסי למה כשיש לך שירות לאומי לא לא אל תתגייסי זאת טעות אל תכעסי אהובה אם נתנו לך לחשוב שצבא זה טוב וחשוב פעם היה זה כבוד ללבוש את המדים הירוקים לא לא אל תתגייסי למה כשיש לך שירות לאומי לא לא אל תתגייסי זאת טעות ואני כבר עייפתי מאוד על שנתיים אבודות לא אבכה עוד כשביקשתי לראות קב"ן זה שגם לך יחכה שם לכי ילדה אהובה לכי אל בית חולים אל מקומות אחרים יש עוד דרכים אחרות לעזור ולתרום לכי לשם לא לא אל תתגייסי למה כשיש לך שירות לאומי לא לא אל תתגייסי גם אם קשה לך אין לך מדים

למעלה