זהו חזרתי מ-Essen

ycyclop

New member
זהו חזרתי מ-Essen

בניגוד לתוכניות, נסעתי השנה לאסן. היו הרבה מטרות לנסיעה. כמובן החשובה ביותר היא להנות, לפגוש אנשים ולשחק.

לא פחות חשוב לקנות משחקים לראות מה חדש. השנה לעומת הנסיעה לפני 4 שנים, לא היה באז רציני סביב משחק מסויים (אז זה היה ההמשך של agricola ואני לא זוכר כבר מה עוד). למרות שהיה קצת רעש סביב Tash-Kalar שאותי מאוד איכזב.

בנוסף נסעתי כדי לנסות להשיג זכויות למשחקים לעשות גרסאות לאיפון/איפד. פניתי לחברות היותר קטנות כך שיהיה לי יותר סיכוי שקשיבו לי. בעתיד אולי אם יהיו לי כמה משחקים בחוץ החברות היותר גדולות גם יסכמו להקשיב לי.

אז הנה רשימה של מה שיחקתי, לא רשימה קטנה, אבל גם לא מפוארת כי הייתי במלון מרוחק ולא היה כל כך פעילות בערב, אבל סה"כ הייתי מאוד מרוצה:

sandman2017

New member
מקנא

אבל יש משהו שלא ראיתי באף רשימה של אסן - האם אנשים נהנים? או שהם רק בטירוף של לדגום משחקים ולעמוד בתורים ארוכים?

ycyclop

New member
תלוי מה זה נהנים?

א: אין באמת תורים ארוכים. התור בכניסה הוא גג 10 דקות בבוקר אז זה לא נורא. אם אתה רוצה משחק מסויים אז כן, יכולה להיות בעיה, אתה תצטרך לחכות שיגמר סבב משחק (שיכול להיות להיות שעה עד שעתיים) ואז יתפנה מקום. יש מקומות שעשו רשימת משחק ונרשמת לשעה מסויימת ולא היתה צריך להמתין.
ב: אתה הרבה פעמים לא דוגם, אלא ממש משחק את כל המשחק עד הסוף. 5 משחקים ליום היה ההספק הממוצע שלי בימים שהקדשתי למשחקים (השניים הראשונים) שזה לא רע בכלל.
ג: אני גם נהנתי לראות דברים מעבר למשחקים, יש קטע שלם מוקדש לקומיקס, תחפושות ודגמים. אפשר לבלות כמה 2-3 שעות רק בלהסתכל על מה שיש שם
ד: כמו שכתבתי, אני גם באתי לפגישות שקצת "הרסו" לי את האפשרות לשחק כי הייתי צריך להגיע בשעה מסויימת למקום מסויים אז לא יכלתי להתחיל משחק ולהפסיק ומרות זאת הספקתי לא רע בכלל. אז מישהו שרק בא לשחק יכול להספיק הרבה יותר. והפגישות מבחינתי היו ממש מוצלחות אז זה בהחלט תרם להנאה שלי מהכנס
חוץ מזה יש את האפשרות לקנות משחקים בזול, לקנות משחקים שלא ניתן להשיג השום צורה (חנות של משחקים יד שניה שכבר לא מוצאים בשום מקום) מבצעים מיוחדים. כל הדברים הללו הם עוד דברים קטנים שמוסיפים להנאה.

sandman2017

New member
פשוט

כשקראתי דיווחים מgen con, origins, וכו כולם משתכים על כמה שהיה להם כיף.

מאסן כולם מדווחים על איזה משחקים הם שיחקו ואיזה אוכל הם אכלו ומה היה מזג האוויר, רציתי לשאול אם גם היה כיף...

שמח שנהנית!

אני גורר את אשתי ל origins 2014.

למעלה