זהו זה...

אבי87

New member
זהו זה...

אזרתי אומץ ומחר בערב אני בא למועדון...את מי אני אפגוש שם? ומה בדיוק עושים שם(כאילו יש מוזיקה)?ואיך אני אמור לדעת מי מלכה ומי סאבית?ואיך המלכות אמרות לדעת שאני עבד?

nerissa

New member
מה הגובה 'שך?

כי אם הצלחת לעבור את מחסום המינימום (שזה 180 ס"מ. אם אתה 3 מ' תקבל בונוס) גש לבר יש שם מכשפה
היא כבר תעשה לך..אהבממ.. היכרות.. ואם תהייה ממש ממש נחמד אבל 176 ס"מ (בגובה! בגובה!) היא בכל זאת אולי בכל זאת תסכים בכל זאת להסביר לך מימהמו.. בכל זאת - היא מכשפה
יש מעט מאוד עבדים (פחחחחחחחחח..) אז בטוח ישר תבלוט
(זה היה בצחוק נמוך) הכי טוב זה לקחת שלט שכתוב עליו "עבד פנוי להובלות" ויצליח לך (וזה היה בצחוק רציני מאוד!) בהצלחה ובילוי נעים.. וספר חוויות :)

nerissa

New member
התפספס לי

את השלט לתלות בחוט על הצוואר.. לצרף לזה כתפיים רחבות, פרצוף יפה, גוף חלק, גובה מתאים (אם אתה גם שמנמן ודומה לצביקה הדר - you have hit the jackpot! )

תבור.

New member
וואלה חוצפה

איזו רשימת דרישות יש לך ?? טוב שלא ביקשת גם יפה וגם אופה (עוגות...)

nerissa

New member
אני נראית לך מכשפה???

ואל תענה לי על זה!
אני יש לי רק דרישה אחת. שום כלום מעבר. אני דורשת את סוויטי כאן ועכשיו!

תבור.

New member
דווקא אני יודע

שיש לך יכולת "להזדין בסבלנות" עד שהיא תגיע לארץ הקודש.

אבי87 שלום:)

יש לך מזל שאני חייה באשליה שאתה 187 ועד שהיא תתפוצץ לי בפנים אני אשתדל להיות נחמדה ולענות על כל השאלות שלך למרות שהפרופיל שלך ריק מתוכן וכל מה שאני יודעת עליך זה שאתה כמוני נדלק מהשפלה מילולית:) כמוני אוהד את ביתר ירושלים:) ושואל שאלות שאחרים אף פעם לא שאלו...(ראה שאלה אחרונה ברשימה) ולעניננו: אזרתי אומץ ומחר בערב אני בא למועדון - כל הכבוד כן ירבו! את מי אני אפגוש שם? - כמה אנשים שגולשים כאן אבל תשתדל למצוא את המכשפה כי ככה תכיר גם אחרים!* (תשאל את הברמניות מי זאת המכשפה:) מה בדיוק עושים שם(כאילו יש מוזיקה)? - שותים רוקדים רואים סאשנים, הופעות ובעיקר מדברים! איך אני אמור לדעת מי מלכה ומי סאבית? - תשאל מישהו שאולי מכיר או תתחיל בשיחה עם מישהי שמצאה חן בעיניך ותשאל בעדינות כשהשיחה מתקדמת! איך המלכות אמורות לדעת שאני עבד? - שאלה מצויינת עליה יש רק פיתרון אחד! מכשפה+זמן:)))

אבי87

New member
תודה...

לצערי אני רק 1.80(אבל אני יעמוד על כסא)...להתראות בערב..דרך אגב כמה אנשים יש שם?והאם יש שם צערים(גיל 21)?ואיך זה מתחלק באחוזים בין הגברים לנשים?בעצם מה כל השאלות האלה אני יבוא ויראה...

למעלה