זהו זה

uri5511

New member
זהו זה

כנראה,
נקודת זמן מצויינת, ואולי הזדמנות אחרונה להכנס או לחזק בשער הזה (לטעמי)
פירוק מגדל מוליך לאחת משתי האפשרויות :
שאין כלום ומכסים הכל
או שמתחילים מבחני ההפקה,
האפשרות הראשונה הסבירות שלה נמוכה מיכוון שלמדנו ממאיה על המצאות נפט כבר בשכבה העליונה (המפתיעה)
למדנו על סדקים ומעברים טובים (ממאיה), וכן על כך שהיתה בעיה ,הפירוק מראה שלא הולכים על מעקף אז התמונה..שכל אחד יבין,,.!

הסבירות השניה היא בעלת ההסתברות הגבוהה ביותר,,באו ראו יש תוכנית ומתחילים בישומה!

מאחל לכולנו ימים בהירים ויפים!

zur55

New member
מנהל
הלוואי אבל גבעות כמו גבעות

רב הנסתר על הגלוי

לדעתי
פירוק המגדל מעיד
על שלב נוסף
ועל החלטה נוספת
ששוב אנחנו לא יודעים מהיא

זה שלא הולכים על מעקף
לא מעיד על פתרון
בטח לא פתרון שהיינו רוצים

בסוף נקבל פתרון
של הפקה ללא פראק
מה שמעיד על כמויות הרבה מתחת
למה שאפשר לקבל
ועם סיכוי סביר
לירידת דרסטית יותר
של כמויות ההפקה ההתחלתיות

ובל נשכח
כ ס ף
אין כסף

אני לא הייתי בונה כרגע
על בשורות משמחות
בזמן הקרוב

הלוואי ואתבדה

האפשרות הראשונה בטלה לחלוטין

הרי הקימו מיכלי אגירה וזה לא למים....
בכל מקרה כדאי לחכות לתוכנית העבודה
לפני קבלת החלטה על חיזוקים
בהצלחה רבה

minaeksh

New member
ויש עוד אפשרות.

שיש נפט אמנם הרבה. אבל דפקנו עוד באר.
מה שמעניין ציפינו לבדוק מיקטעים 2 עד 7 כי את 8 בדקו במגד 5. ל1 במגד 5 הייתה רק בדיקה חלקית.
ממה שאני מצפה שלפחות יצליחו במגד 6 לבדוק את מלוא הפוטנציאל במיקטע 1 כולל פראק. כנראה ששאר השכבות יחכו .
כי כרגע לא מוזכרת אפשרות לעשות פראק ממקטע 3 ומעלה. (למעשה נאמר שאין כזו אפשרות. לפחות כרגע)
אני לא שותף למיספרים שרצים על הפקה של בין 1500 חביות ל3000 חביות ביום בשפיעה טיבעית.
אני לוקח בחשבון שבמגד 5 במיקטע 1 ההפקה בשפיעה טיבעית הייתה כ150 חביות ליום. אני מוכן לקבל את השמועות על סדקים טיבעיים גדולים וגם על לחץ גבוה מאוד. ובכל זאת אם אהיה לארג אז פי 4 ממגד 5 מיקטע 1 יספק אותי.
לא שולל שבתחילת המבחנים תצא כמות גדולה יותר. מפני שכל הבור מלא נפט וכל החללים הצמודים לבור גם. אבל יבוא השלב שיגמרו להפיק ממה שיש בבור ובחללים. ואז נגיע להפקה הטיבעית האמיתית. לא יכול לדעת (וחושב שאין אף אחד שיודע) מתי יתחיל השלב הזה..
ככה שלא רואה את הפריצה המיוחלת. בודאי לא בכמה חודשים הקרובים. הלואי כשיתחילו מבחני ההפקה ניראה פריצה. אבל יש לפחות עוד 3 חודשים לפחות. ולצערי בגבעות 3 חודשים זה לא בהכרח 3 חודשים.
שיהיה בהצלחה לכולם. מגיע לנו

למעלה