זהו זה

steelwater

New member
זהו זה

ובכן, אחרי ששבוע שעבר דחו את הקרנת הפרק האחד לפני אחרון בגלל נאומו של אומבה, לא זכינו מההפקר, וסקראבס עדיין תסתיים השבוע. הפרק האחד לפני אחרון ישודר ביום רביעי, כרגיל, וביום חמישי' בערב ישודר הפרק האחרון בהחלט של הסדרה המהוללת, הכל-כך המקורית והגאונית, סקראבס. נכון שהסדרה מאד הדרדרה בעונות האחרונות, לדעתי, ומזמן Jumped the shark, אבל העובדה שהיא נגמרת הוא מאורע מאד עצוב. אני חושבת שאני מסרבת להפנים את זה שזה עומד לקרות, כי אני לא מרגישה עדיין את העצב יותר מידי, בל ככל שאני חושבת על זה יותר אני מתחילה לקלוט את זה ואני מניחה שאני אהיה מאד עצובה ביום שישי, אחרי שאני אראה את הפרק בתקווה. גם יכול להיות שהייתי הרבה יותר עצובה אם הסדרה הייתה יותר טובה בעונות האחרונות שלה... בכל מקרה, סקראבס, נתגעגע אליך המוני המונים! הצחקת אותנו, ריגשת אותנו ועשית את חיינו קצת יותר כייפים מאז שגילינו אותך. תודה על הכל! אני מאחלת לכל השחקנים שיעשו חייל ויצליחו אחרי שהסדרה תיגמר!

Ch3nf3l

New member
Hey, That's No Way To Say Goodbye

לא מקדימים את הקץ, גם ככה הרגשתי את סוף העולם מגיע עם מזג האוויר היום. חוץ מזה, לא סיימת את עונה רביעית. או שכן? אגב, לדעתי חוץ מההקרנה של הפינאלה, כי סביר להניח שכולנו נראה אותה גם ככה לפני - בואו נעשה הקרנה של פרקים מובחרים, מכל עונה. אפילו שביעית (כי משישית ברור איזה פרק). נעשה כאן הצבעות בפורום וזה...

jess r

New member
../images/Emo45.gif!

אבל בואו נבחר מתי נפגשים קודם, כי יש לי תחושה שעל זה יהיה לנו הרבה יותר קשה להסכים

Roncha87

New member
איזה עצוב!

יאללה קשה להאמין אה? אני לא אשפוך את רגשותיי כרגע כי זה עוד יומיים וזה עדיין לא נגמר. יש עוד שני פרקים!!! והפרק האחרון הוא פרק של שעה עם 50 אורחים מהעבר. אני מצפה לזה ומקווה שזה יהיה טוב. בינתיים אני מדחיקה את העצב
כרגיל

Angelus

New member
איזה ביטוי מעניין..

פעם ראשונה ששמעתי אותו, ואפילו נכנסתי לויקיפדיה לראות who the hell coined it. אני מסרב עדין להספיד את הסדרה, אני צריך להיכנס למוד.. אבל אמרת דברים נכונים.

Roncha87

New member
אוף

עכשיו ראיתי סרטון sneak peek של הפרק האחרון. ראיתי כבר אחד והוא היה מאוד משעשע. אבל זה פשוט עצוב וגרם לי לבכות! זה היה ממש מרגש. לא רוצה סתם להרוס לכם, אבל מי שרוצה יש בפייסבוק.

למעלה