זהו זה..

מוזקאית

New member
זהו זה..

זוכרים את הבחור ההוא שסיפרתי לכם עליו? המתחזק?! אז זהו, שמעתי עליו בבירורים אינפורמציה מאד מאד שלילית שגרמה לי להירתע ולכן בפגישה האחרונה איתו הייתי קצת אדישה למרות שהוא ממש מוצא חן בעיני, וקשה לי לדעת שזה נכון עליו (אבל בררתי ממקום אמין שאני סומכת) וכנראה הוא הרגיש שאני אדישה וגם אמר תשובה שלילית בסופו של דבר. מה שקורה, זה שהוא לא יוצא לי מהראש, עד שמצאתי משהו שממש היה נראה לי מושלם ופתאום אני שומעת דברים כאלה עליו.. אני טיפוס מאד בררני במראה חיצוני וגם מהבחינה הזו הוא היה מאה אחוז מושלם.. אין לכם מושג עד כמה אני מבואסת מזה, אשמח לקבל מילות נחמה שיעזרו לי. למרות שאני יודעת שכל זה משמיים..

לא יודע כמה זה מנחם..

אבל טוב שהוא הוריד, כך נחסכו ממך הלבטים שמא נהגת לא נכון. עכשיו יקח קצת זמן כדי שהאבק ישקע, את עוד תזכרי בימים האלה בחיוך, הכל עובר, וזו לא קלישאה.. ודאי שלא בפרידה שכזו. הכרתי כאלו שכבר סיכמו להתחתן ונפרדו בגלל ענינים טכניים.. ולא מרצונם. אלה הם המקרים הקשים. תשמחי שהמקרה שלך קל יחסית. (גם אם זה לא מנחם, זה יתן לך פרופורציות..) בהצלחה!

לא הבנתי.

את רוצה לתת עוד צ'אנס או לא? אם את רוצה לבכות, -בכייף, יש לך את הכתף הוורטואלית שלי.
אם את רוצה להגיע לטוב ביותר, תורידי את הראש, ותבקשי להפגש שוב, עם הסבר שלא היית במיטבך בפגישה ואת חשה שזה השפיע וכו' וכו'. אין פה מקום למשחקים משום סוג. זה יכול להית האיש של חייך.
ויכול -מאוד- להיות שלא.

kiss 18

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ועוד אחד יותר חזק..
תיראי לפחות גילית את האינפרומציה השלילית עליו עכשיו, לפני שהעסק ביניכם היה יותר רציני... תיקחי את זה ככה... ועוד אחד
...

אם להיות רגע קונקרטים

זה יכול להיות דיסקרטי אם באופן תיאורטי כבר הוא לא רוצה אותה..בעצם אפשר להיפגש לדון על הפרטים,רווקה עם ראש פתוח..אוקי בלבלתי במוח יותר מידי..לילה טוב פורום

"מילה מילה מילה

מילה של גבר לא שווה" (דנה אינטרנשיונל. ואם היא אומרת - אפשר לסמוך עליה
)

למעלה