זהו, זה רשמי.

גאיה

סמדר ותמיר

כי אני גם ככה מאריכה בטירוף את השרשור הזה...

בא לי מעכשיו ועד שהם חוזרים לא לדבר על זה יותר מילה אחת כי זה מספיק מבאס ומשגע. אבל זה באמת קשה...
לא האמנתי שאני אחכה עד כדי כך לסדרה, או לעונה, או להמשך עונה וסיום של סדרה כמו במקרה שלנו. בייחוד כשאת השליש הראשון שלה כל כך לא חיבבתי. ההמשך פשוט מבטיח...

rubmue1234

New member
כן...מעצבן לגמרי.

וכן, היה ממש מרגש לקרוא את מה שכתבו.
ליאור הכי ריגש-העלה תמונה ראשונה אולי מאז שהחממה עלתה לאוויר

עכשיו באמת, כולם ריגשו אבל דר וגאיה באמת גרמו לי להזיל איזו דמעה או שתיים..ריגשו ברמה גבוהה!!
ושיר, בפייסבוק של החממה עשו אלבום מיוחד שקוראים לו #החממה_לנצח שיש בו את כל הדברי פרידה של גיורא והשחקנים..

ליאור החמוד הזה. הגיע הכי קטן לשם...

ממש ילדונצ'יק, עוד בתקופת התיכון שלו. וגם הוא, כמובן, התבגר יחד עם כולנו...

אני מעלה לטובת שיר כיוון שאין לה פייסבוק.

rubmue1234

New member
אה סבבה

עכשיו ראיתי גם שהעלת..
באמת משקיעה

וכן, אם אני לא טועה, שהסדרה התחילה הוא היה בן 16 17 משהו כזה

אולי פעם ראשונה שגיורא קולע שחקן שהגיל שלו הוא באמת בסביבות 15 והוא לא איזה שחקן שהגיל שלו הוא משהו כמו חמש או עשר שנים מעל 15

תודה

כן, ליאור באמת יוצא דופן מהבחינה הזאת, אבל ייאמר לזכות כולם שבעונה הראשונה הם באמת נראו "קטנים" יותר, וכמובן גם תמימים הרבה יותר, וזה ממש יפה לראות את ההתבגרות, הפיזית והמנטלית, של כולם בשלוש וחצי שנים האלה - גם של הדמויות על המסך וגם של השחקנים...

rubmue1234

New member
לגמרי..

צריך גם לזכור שהם היו לגמרי חדשים בתחום הטלוויזיה(חוץ מליבי ודניאל)
כולם עברו שינוי מסויים..
טוב, אני לא רוצה לצאת רשע אבל אולי אלונה עברה את השינוי ההכי גדול:
מדמות שהייתה איכשהו משולבת בסיפור גדול בעונה הראשונה,
מעונה לעונה היא ירדה לדמות ההכי פחות משולבת...
האמתי זה ממש חבל לי כי לפי דעתי יש לה פוטנציאל חוץ מלהיות תקועה בין שני אוהבים תמימיים..

כולם מקבלים את ה"מקפצה" המדהימה הזאת בזכות גיורא...

זה מדהים איך הוא מצליח כל פעם מחדש ללהק ולגייס לשורותיו פנים אנונימיות לחלוטין, כאמור ברובן, גם להצליח לקלוע בול וכמובן גם להפוך אותם למטאורים...

אני באמת תוהה מה המשמעות של אלונה הפעם, אם היא המשיכה יחד עם כולם גם לעונה הזאת... השאלה עד כמה היא תהיה קשורה למתי בהמשך וכמה בכלל זה יתפתח... אני ממש מקווה שדינה ומתי יחזרו.
ולגבי פוטנציאל שאתה אומר - מעניין מה ייסגר בסוף לגבי מה שגיורא טען בזמנו, באיזה ראיון קצר, שיהיה לה איזה סיפור שקשור למשפחה... לא ברור.

Roei152

Well-known member
מנהל
אם כבר מדברים עלייה
חשוב לציין שסמדר היא בעצם הראשונה שהכרנו........ עוד לפני דניאל ולי בזכות השמיניה ...... היא בעצם הרראושנה שזכתה להשתתף בהפקה גדולה מבין ככל ככוכבי החממה .... ובבעצם להיות היחידה שבסדרה אחת שיחקה תפקיד ביט אצל גייורא ובעסדרהא חרת תפקיד ראשי....
לאלו שלא הבינו -סמדר שיחקה את דריה חברה של בן בן (תובל שפיר טרום אליאנה )

rubmue1234

New member
''הכרנו''

זה לא בדיוק שהילדים מהשמינייה זכו להצלחה כזו גדולה ולהכרה גדולה
חוץ מתובל שפיר בעצם..שגם זכה להצלחה בשנים האחרונות בעקבות גאליס..
זה שהיא זכתה להשתתף בהפקה כזו גדולה ועוד של גיורא זה נכון אבל זה לא אומר כלום..
אני גם לא יכול באמת לעמוד עכשיו על מה שאני כותב, כי לא ראיתי את זה בזמן שזה שודר,
אבל כשראיתי את זה לפי דעתי זה לא שהילדים קיבלו את ההכרה וההצלחה שהכוכבים הראשיים קיבלו..

למעלה