זהו זה סופי

Reznik

New member
זהו זה סופי../images/Emo13.gif

הצטרפתי למשפחת הרגישים לגלוטן
ברוך הבא לי

הן כבר הגיעו

והרופא אמר שלא הייתי מספיק זמן על גלוטן ולכן הן יצאו שליליות, ואמר לי להיות חודשיים עם גלוטן ולא שבוע וחצי כמו מקודם... אז את הבדיקה אני אעשה שוב בעוד חודש+-, ואם הפעם זה יצא שלילי אני כבר לא יודעת מה הבעיה שלי.

כעיקרון...כן

גם ככה אני סובלת מכל הסימפטומים, ככה שאם יצא שלילי אז גם יצא שסבלתי חודשיים עם גלוטן בלי סיבה, וגם זה אומר שמוצרים נטולי גלוטן לא בהכרח יעזרו לי, כי הסיבה לסימפטומים הנ"ל תישאר בגדר תעלומה. בכל מקרה, התזונה שלי תישאר די דומה לזו שלכם, רק שלכם יהיו יותר אפשרויות... זה ממש מעצבן. ועוד עכשיו יש לי אפטות, מה שכבר סביוני ציין בתור סימפטום של צליאק.

shavririt

New member
בדיקות רגישות לגלוטן

אם בדיקות הדם אינן ברורות או שליליות, אך הסימפטומים מאד אופייניים, כדאי שתעברי ביאופסיה של המעי, אחרי אכילת מזון המכיל גלוטן. זה ייתן את התשובה האמינה והסופית. בכל מקרה, גם אחרי בדיקת דם חיובית לגלוטן, ממליצים הרופאים לעבור גם ביאופסיה כדי לבדוק את מצב המעיים.

עברתי ביופסיה בעבר

ולא נראה לי שיש לי את הכוחות לעבור את זה שוב. כמובן שהרופא החכם שהפנה אותי לביופסיה לא חשב שכדאי לומר לי לאכול כרגיל זמן מה לפני כן, ככה שהביופסיה יצאה סופר תקינה, מה שדי הגיוני בהתחשב בעובדה שבוצעה בתקופה שבה חייתי על ירקות וסויה בלבד. מה גם שאם הבדיקה שוב תצא שלילית, אני לא יודעת אם קופת חולים תאשר לי ביופסיה אחרי 2 בדיקות שליליות, ואם כן אז זה אומר להמשיך לסבול את תופעות הלוואי של הגלוטן עד לביופסיה... לא סימפטי בקיצור.

sivi 4

New member
לא מענין

שלום חברים קצת התאכזבתי כשנכנסתי לפורום ומה שמצאתי בו רק כמעט רק זה דיבורים פיטפוטים והעברת מידע על מתכונים מאכלים בקשר לחולי צליאק אז לא שזה לא חשוב אבל לא כל החיים שלנו סובבים סביב האוכל אפשר ורצוי קצת לדבר על ההרגשה הכללית של האנשים שסובלים מצליאק על הבטן התפוחה שלהם על איך שהם נראים ואיך שהם מרגישים על נושא דיאטה וניהול הבית והמטבח או אירוח חברים עם או בלי מוצרי מכילי גלוטן, אז שתהיו בריאים אבל אני מאוכזבת ולא חוזרת ביייי

sivi 4

New member
לא מענין

שלום חברים קצת התאכזבתי כשנכנסתי לפורום ומה שמצאתי בו רק כמעט רק זה דיבורים פיטפוטים והעברת מידע על מתכונים מאכלים בקשר לחולי צליאק אז לא שזה לא חשוב אבל לא כל החיים שלנו סובבים סביב האוכל אפשר ורצוי קצת לדבר על ההרגשה הכללית של האנשים שסובלים מצליאק על הבטן התפוחה שלהם על איך שהם נראים ואיך שהם מרגישים על נושא דיאטה וניהול הבית והמטבח או אירוח חברים עם או בלי מוצרי מכילי גלוטן, אז שתהיו בריאים אבל אני מאוכזבת ולא חוזרת ביייי

למעלה