זהו, זה סופי.. דעתכן

nowhere2go

New member
זהו, זה סופי.. דעתכן

לפני חצי שעה חזרנו מהשדה. הקפצנו את אמא לשדה. היא נוסעת לסגור את הפיינל דיטיילס. בקיץ הקרוב חוזרים לארה"ב. היא כנראה תחזור כבר במאי (ואני בטח צטרף אליה), אבי ואחי יצטרפו בסוף השנה (יוני-יולי). הבעיה, אני והחבר עומדים לחגוג שנתיים - ב 12.02 , הוא עד עכשיו לא יודע מכל הסיפור הזה (לא סופי אז לא היה טעם לדון בזה בכלל). מה אתן אומרות? לספר לו עכשיו? או לדחות את זה? סביר להניח שנפרד כשאספר לו (מצידי לפחות) - אין סיבה לאמלל אותו (לפגוע בו) ולמשוך את הקשר הזה עד המעבר. עם כל האהבה אליו. לדחות את הקץ - יהיה יותר גרוע. לונג דיסטנס לא יסתדר - הוא לוחם בקבע, אסור לו לעזוב את המדינה ב 5 שנים הקרובות ואני מתכננת ללמוד כשאגיע (השבוע סיימתי לשלוח ולכתוב את כל ה SOP ... מזל טוף)... בקיצור.. פפפ... זה כל מה שיש לי להגיד.. רעיונות???????? טליה..

moshavnikit

New member
תספרי לו

מעבר לזה אין לי מה להגיד.. כל עוד את יודעת שתחזרי לשם גם הוא צריך לדעת את זה

בטוח את חוזרת לארה"ב?

אם כן, תספרי לא. אין פה שום שאלה

elena20

New member
למה בכלל התחלתם את הקשר אם היה ברור

שאת חוזרת? או שאני טועה וזה לא המקרה? וברור לספר.

M a r i a n22

New member
בת כמה את? את רוצה לעזוב?

אם את מעל 18 את יכולה להשאר...חשבת על האופציה?

Shiri from the block

Active member
לעבור ולהיפרד../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif אם זה לא נועד לקרות זה לא נועד לקרות. יבוא מישו אחר יום אחד../images/Emo13.gif תהני לך בארה"ב../images/Emo24.gif בתקווה שבקרוב אני אגיע לשם גם../images/Emo9.gif

nowhere2go

New member
כמו שנאמר

אני בת 22, +/- 5 שנים בארץ. למה התחלנו? כי לא היה בתכנון לחזור לארה"ב (כמו שלא היה בתכנון לעבור לישראל).. אבל תוכניות משתנות. השאלה היא לא אם לספר לו, זה בבודאי שכן.. אין סודות בקטעים האלה. ואני לא אמשוך אותו באף .. "אגב, מחר אני נוסעת- תתמודד""... זה לא ככה.. הוא הבנאדם שהכי קרוב אלי בעולם, בתקופה שאני בארץ - הוא עבר איתי הכל. כבר כמה ימים שאני מסתובבת במיטה מצד לצד, אכולה מחשבות. לגבי להשאר בארץ - זה בעייתי... יהיה לי מאוד קשה להשאר בארץ - לבד. כשכל המשפחה שלי בארה"ב. ועד שהוא ישתחרר (לא בשנים הקרובות..קבע) זה לא בדיוק שאני יכולה לראות אותו בכל רגע שאני רוצה. אבל אני אוהבת אותו. אז דברים מסתבכים. טליה, שבנוסף להכל עכשיו גם חולה...

Eti No Name

New member
אהבה גורמת להכל להסתבך.

אבל מצד שני, זה הדבר הכי טוב ושהיא שואפים אליו כל היצורים עלי אדמו. שווה לך לפספס *אולי* את אהבת חייך? בשביל כל דבר צריך להקריב, אני לא באה חס וחלילה להגיד לך אל תסעי או לחלופין - תסעי, פשוט תעמידי כל דבר במקומו ותשאלי את עצמך מה עדיף לך.. הכל עניין של סדר עדיפויות, וכמה שזה נשמע חסר רגשות והכי קל בעולם, את צריכה לבחור.. [וסליחה שחפרתי לך, זו השעה + כמויות נוראיות של שוקולד:$] והחלמה מהירה!

nowhere2go

New member
../images/Emo51.gif לכולן חוצמיזה ש..בכלל לא חפרת -

זה נשמע פשוט.. לארגן סדרי עדיפויות. אבל זה מורכב הרבה יותר. כמו שאמרת יש מה להרוויח - אבל יש מה להפסיד. נראה לי שאני אפסיק לשגע את עצמי .. ושבת הבאה שהוא יצא הבייתה - נראה מה עושים.... ש-ו-נ-א-ת את החורף...

shan28

New member
אני חושבת שאת צריכה להגיד לו את זה ...

וכמה שיותר מהר כי אם לא את תרגישי רע עם עצמך... וכמה שיותר מוקדם, ככה יהיה לו יותר זמן לעכל את זה ביחד איתך ושזה לא יבוא לו בבום פתאומי... אני אומרת לך את זה מניסיון שחברה שלי טסה לצרפת וחבר שלה בארץ והוא יטוס אליה ביום שני
וגם הוא בצבא ואישרו לו לטוס ... תחשבי על זה

M a r i a n22

New member
אז ככה.

קודם כל תספרי לו ותראי מה התגובה.אולי אתם יכולים לחשוב על פיתרון ביחד? ואני מאמינה במה שכתבו פה...אם זו אהבת אמת והאהבה שנועדה לך הכל יסתדר:)

למעלה