זהו זה..... נ-ג-מ-ר!!!!!!

זהו זה..... נ-ג-מ-ר!!!!!!

בס"ד היום בשעה טובה ומוצלחת סיימתי את כל מבחני הבגרות (אני מקווה שבהצלחה...) איזה סבבות..... אני חייב לחגוג זאת היום... מצטער שנעלמתי בימים האחרונים הבגרות והטיול עם הקיטנה לדוגית הם הסיבות להעלמות...

שולי פ

New member
מזל טוב!!

לך ליאור, לכל מי שסיים... ואיך אתה מתכוון לחגוג? שוקולד- יאמייי (אבל שוקולד מיוחד!!)

איזה מגניבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!1

סיימת את כוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווול הבגרויות שלך לכל החיים!!!!!!!!!! איזה כייף לך!!! הלוואי עלי... אני אפילו לא התחלתי...

mayakol

New member
ליאור...

בשעה טובה!!! מקווה שהלך לך טוב בבגרות, תחגוג היום כמו שצריך... וכמו שאמרתי כבר- סוף סוף החיים האמיתיים מתחילים!!!!

SGVB

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איפה בסוף אתה תלמד שנה הבאה? אם אתה כבר יודע

לקלקל לך?..

היום בדיוק הייתה מסיבת סיום לכל המחוז- ש"ל- ויודעים מה? הלוואי עליי לחזור לימי האולפנא העליזים, בלי יותר מדי דאגות... ליאור יקירי, תנצל את החופש הגדול האחרון שלך בחיים... לא רוצה להפחיד אבל אין יותר- אלא אם תהיה מורה-האומנם? תהנה :))

beckham17

New member
המסיבת סיום הייתה במקרה

בכפר הרוא"ה??? כי אם כן, אז פספסת אותי... מתי שהבנות התחילו להגיע אני נסעתי... בכל מקרה, זהווווווווווווווווווווווווו!!!!! זה נגמררררררררר!!!!!!

תבין שדווקא כן ראיתי שם כמה חבר'ה..

ודווקא אותך פיספסתי?? נחמד לנו מיטל, ראינו את ההם ואת אריאל לא..

beckham17

New member
באסססססההההה!!!!!!

את הגעת עם הקבוצה הראשונה?! כי אם כן אז לא הגיוני שלא ראית אותיייי

beckham17

New member
לאאאא.... איך לא ראית אותי???

לא הגיונייייי.... הייתי שם עם החבר'ה שישבו מול חדר האוכל... ותכנסי לאיי.סי.קיו....

איזה אושר!!!!!!!!!

נכוםן שאתה ממש מאושר? סוף סוף אין לך משהו שמטריד את מנוחתך בנוסף לכל הצרות...(חחח) תחגוג,תחגוג,מותר לך! חוץ מזה תהנה בחופש שמבחינתך עכשיו מתחיל

למעלה