זהו זה נשבר לי!

Nayeli

New member
זהו זה נשבר לי!

החלטתי לכתוב לאחראי על הפירסום בתפוז! מילא שהם תוקעים את הפרסומות עם הצלילים המפגרים (כמו הצפרדע) בצידי העמוד, אבל לשים פרסומת שמתחילה לנגן מעל העמוד, כשאני רוצה לעבור בין עמודים או לחזור אחורה והיא מתחילה לנגן לי רגאיי (כשאני מקשיבה למוזיקה) זה כבר יותר מדי!!! אז הנה מה שכתבתי: צהריים טובים! ברצוני להתלונן על הפרסומות המנגנות שהחלו לצוץ יותר מדי ברחבי תפוז. ברגעים אלה שאני כותבת לך מהבהבת לה פרסומת של RC קולה מעל העמוד, וכל פעם שאני רוצה ללחוץ על משהו מעליה (כמו לחזור עמוד וכו') היא מתחילה לנגן. מילא הפרסומות שבצדדים, מאלה עוד אפשר להמנע, אבל כשהפרסומת הזאת מתחילה לנגן כל שניה זה באמת כבר יותר מדי. אם ההבהובים של הפרסומת לא תופסים את העין, תאמין לי שהמוזיקה לא תצליח. תודה, אם מישהו רוצה לתמוך במאבק הוא מוזמן

חייםלוי

Member
מנהל
יש על הפרסומות המפריעות דיונים

כל הזמן. הבעיה היא שהנהלת הפורומים (לא אנחנו כי אם האחראים בתפוז) אין להם שליטה כמעט על הפרסומות. כל מה שהם יכולים לעשות הוא לפנות למפרסמים בבקשה לשנות או להסיר פרסומת פוגעת.

Nayeli

New member
אני לא מאמינה שאין להם שליטה על זה

איך ייתכן שלמי שמחזיק את האתר אין שליטה בכל דבר שנמצא בו? הרי הם מעלים את הפרסומת לא המפרסמים, המפרסמים רק נותנים להם את הפרסומת. הם תמיד יכולים להעלות תנאי שפרסומת מנגנת לא תעלה לאתר. מבחינתי כל מה שנמצא באתר מסויים הוא באחריות הבעלים של האתר.

חייםלוי

Member
מנהל
יש חלוקה ברורה בין הנהלת הפורומים

לבין מחלקת פרסום. אלה שתי מחלקות שונות לחלוטין. מנסיון העבר אם פונים זה יכול לעזור. יש רצון להתחשב.

למעלה