זהו, זה נגמר

coffee4

New member
זהו, זה נגמר

בשבוע הבא הוא כנראה אורז כמה דברים והולך. וזה עצוב כי היתה אהבה גדולה וחברות אמיתית וכנה . אבל , איך לאמר את זה, לא עברנו את מבחן הילד הראשון. כבר שנתיים שהיחסים מדדים להם. הוא פתח את הנושא. אני הייתי המומה. עכשיו אני מבינה שחייתי בהכחשה. חודשיים אנחנו בטיפול זוגי שלא מצליח לחבר בנינו ו... הרגשה ששנינו חייבים את הפרידה הזו לעצמנו. טוב, נקרא לזה בינתיים הפסקה למרות שאני ממש לא מאמינה בהפסקות אבל נח לי לחשוב שאם הגורל שלנו זה כן להיות ביחד- נהיה . בכל מקרה קבלתי מתנה מהחיים- את הבן שלי שהוא הכי מקסים בעולם וגם כמה שנים מאושרות באמת. יש אנשים שחיים חיים שלמים בלי חברות אמיתית כמו שהיתה לנו. אז תודה על השנים האלה אבל זה לא נכון להמשיך להיות ביחד רק בגלל שפעם היה לנו. עכשיו שנינו מדוכדכים , אבל יודעים שאין ברירה וזה כמו לחתוך בבשר החי. אתמול דברנו על זה והלכנו לישון מחובקים. ביום שבת נצא לטיול - מעין סיכום וביום ראשון- נו, טוב , הוא כנראה ילך... אני מפסיקה עכשיו כי הדמעות מסתירת לי את המקלדת.

adam33

New member
שאיפה

בעצם עד כמה שהכאב גדול ניסיתם הכל ואת יודעת מה הדבר הכי טוב שיצא מכך? ששניכם נפרדים כחברים וגם הילד רואה את זה גרושין מלכתחילה הם לא בריאים בלשון המעטה לילדים אבל במקרה שלכם הלכתם לקראת השני בהכל וניסיתם ולכן כעת יותר קל להפרד אתם חברים אתם מכבדים אחד את השני אתם תחלקו בעתיד את גידול הילד החלוקה בנכם תהיה צודקת לכשתגיעו לכך והכי הכי..נשארתם אוהבים בדרך שלכם כל סיום הוא התחלה של דרך חדשה אנשים כשלעצמם אינם אוהבים שינויים וקשה עלהם השינויים בכלל וכל שכן שינויים ביחסים האישיים בין בני זוג תקווה אני שהדבר יעבור בקלות ותלמדי להוציא את המייטב מפרידה זו והעיקר העיקר חבקי את הילד כל יום..תני לי את האהבה בלילה ואת החוזק והעמידה שלך בדרך החדשה ביום ואם את לא מצליחה..תתקשרי לפרוד..שהוא יגיע..יעודד אותך.. כי הצלחה שלך היא הצלחה גם שלו שבעצם הפרידה תעבור בצורה חלקה לכל המעורבים בכך כי מין הסתם זה אכפת לו .. בהצלחה ( וגם המון המון חוזק) קראתי אתמול משהו ... לכל אדם יש עיגול של אהבה בלב שזורק עיגולים קטנים של שמחה לכל האיברים בגוף וגורם להם שמחה והנאה יש כאלה שהעיגול שלהם כל כך קטן עד שהם מקשים לפזר את השמחה בגופם מה שהחברים צריכים לעשות זה להרבות ולהגדיל את העיגול של השמחה והאהבה בלב שלך בכדי שיקרין ויזרוק עיגולים לשאר חלקי הגוף בכדי שיהיה לך טוב יותר ואיך עושים את זה? במילה טובה..בחיבוק..בעזרה בצעדים הראשונים...והכי הכי...בפיזור חיוכים ושמחה בכדי שתדבק בך .. בהצלחה..

בכל מקום שנסגרת דלת נפתחת אחרת

כל הכבוד על הראיה החיובית את המצב. דעי שאת הולכת לדרך חדשה וגם אם המצב קשה עכשיו הוא ישתפר אם את תסתכלי על המצב באור ורוד. קשה לסגור דלת אך בודאי תיפתח לך דלת אחרת ומאד יתכן שהבית החדש אליו תכנסי יהיה יותר מואר. היי שלמה עם כל החלטה שלך, הרימי ראש, וממני שלוחה לך ברכת הצלחה בדרך החדשה.

יש לך הרבה אומץ ויושרה

לקבל את המציאות, גם אם היא מאכזבת מאד ואולי מפחידה, ולהתייחס אליה תוך ראית החיובי שבה. אני מאחל זאת לכל מי שמתלבט/ת לגבי עצמו - לקבל את החלטותיו מתוך ראיית החיובי ובאופטימיות ולא מראיית השלילי שבחייו. שיהיה לך בהצלחה.

I Blue Sky

New member
הלוואי עלי ועל אישתי להפרד ככה,

תוך הסכמה וחברות הדדית.

../images/Emo140.gifהמוטו שלי היה...

לסיים כמו שהתחיל... התחיל באהבה, הבנה, ורצון טוב והסתיים באותה צורה לא קל לסיים כך נשואין אבל זו הדרך הטובה ביותר כדי שהקשר יהיה טוב בשביל הילד
אותך

D E V A S H

New member
הי

יש לי צמרמורת עכשיו, אני ובעלי גם לקחנו פסק זמן(אנחנו בלי ילדים, אז זה לבטח יותר קל). יש לנו או יותר נכון היתה לנו זוגיות כזאת שכולם חשבו שאנחנו הזוג האידיאלי, וגם אנחנו חשבנו ככה הרבה זמן. אנחנו ביחד 10 שנים ומאוד אוהבים, ובכול זאת החלטנו לקחת פסק זמן של חודשיים. קצת להתאורר מהדיכאון שפקד אותנו בתקופה האחרונה ומהטיפוליים הזוגיים (יותר משנתיים)שגרמו לנו לריחוק וכאב. סיכמנו להמשיך להיפגש פעמיים בשבוע במהלך החודשיים (עכשיו נשאר קצת פחות). החלטנו לקיים מפגשים, פעמיים בשבוע קבוע, כדי שלא נתרחק לגמרי, דווקא עכשיו אנחנו מצליחים להנות סוף סוף מהחברה אחד של השני, ואפילו לחזור לצחוק. בנתיים, הפסק זמן נראה שמקרב יותר מתמיד. ולדעתנו זה הדבר הטוב ביותר בשבילנו עכשיו כדי להתמלא באנרגיות ושמחת חיים (כן, שמחת חיים שהיתה חסרה לכל אחד מאיתנו). נמאס היה לי כבר לעבוד על הזוגיות, שנתיים כבר אנחנו עובדים, ותמיד יש משהו שלא מספיק טוב(לו בעיקר). אמרתי לו, שיקח לעצמו את הזמן, שיעשה מה שבה לו, עם האמונה שאולי זה הפתרון שיגרום לו להבין ולהעריך מחדש את החיים ומה הוא רוצה ומצפה לקבל ממני. בנתיים אנחנו יוצאים לבלות, ונהנים. ואחרי שיגמרו החודשיים....ווא..זה כבר סיפור אחר לתגובה חדשה. אני מקווה שהמעט הזה יתן לך תקווה שאולי הדברים יסתדרו לטובה. אני ישמח אם תהיי מעוניינת להמשיך לדבר על הנושא. תהיי חזקה...מאז שלקחנו פסק זמן אני יותר מאושרת...אולי גם את תהיי...

למעלה