זהו-זה נגמר

eris1515

New member
זהו-זה נגמר ../images/Emo7.gif

היום קיימו טקס יציאה מרצועת עזה-ראיתי-עצוב
זהו-רצועת עזה כבר לא שלנו- עכשיו מותר לנו להגיד...: שרון המניאקקקקקקקקק

OMER G17

New member
ואני יגיד תודה לשרון

ואני מוסר לו מפה חיבוק גדול על הצעד הטוב הזה!

TheOrion

New member
מנהלים, למה לא מוחקים?

מקללים את רוה"מ והמנהלים לא נוקפים אצבע. אחרי זה מתפלאים שתרבות הדיבור פה הולכת ונעלמת לה.

Rotema3

New member
אז בשבלך-

שרון מושחת. שרון בוגד. שרון זבל של בן אדם.

the mnm factor

New member
שרון הוא נגד הדעה שלי ולכן

הוא זבל של בן אדם! כמו כל אלה שהם נגד הדעה שלי! שרון הוא מושחת! רק כשהוא נגד הדעה שלי! נכון?

AB17

New member
מסכים איתך

אבל תשמע הבן אדם באמת מושחת, אין מה לעשות אלה עובדות

TheOrion

New member
אז לא הבנת את ההודעה שלו.

הוא מתרעם על העובדה שאנשים יוצאים כנגד הבן אדם עצמו כשהוא פתאום אומר דבר שנוגד את בעתם. בדיוק כפי שרותם יצאה נגדי ונגד שרון בגלל שדיעותנו שונות משלה.

Rotema3

New member
חמודים.

זה כמו להגיד על בן אדם שגנב-'רק עכשיו היא נזכרה להגיד שהוא גנב'!. שרון עשה פעולה מושחתת. הוא בגד במפלגה שלו ובציבור בוחרים שלו. שרון הוא זבל של בן אדם. ובגלל זה אני מתנגדת לו. לא כי אני מתנגדת הוא כזה. אני מתנגדת אליו כי הוא כזה.

AB17

New member
הבנתי את ההודעה שלו

וגם אני לא מסכים שיוצאים נגד בן אדם שדעותיו שונות אבל מי שאומר ששרון מושחת הוא צודק, אין מה לעשות

the mnm factor

New member
השאלה היא

למה הימין נזכר להגיד שהוא מושחת רק עכשיו? הרי היו נגדו טענות שהוא מושחת כבר כמה שנים טובות...

Rotema3

New member
טוב,

אז בוא תסביר לי-ותנמק טוב? מה היו אותן טענות? ככה סתם כדי להוכיח לי שאלו לא שטויות שבלעת מהתקשורת כשבעצם אין לך מושג על מה אתה מדבר. קדימה.

the mnm factor

New member
בבקשה

כבר אחרי הבחירות לראשות הממשלה קראו לו מושחת על כך שידע שבנו מגייס כספים בצורה לא חוקית... זה היה לפני 3 שנים... אז הוא עוד היה בדעות ימניות, אז הימין לא אמר כלום על שחיתות. לפי דעתי גם היו נגדו טענות של שחיתות כשהיה שר החקלאות- וגם כשהיה בצבא... שאלה דברים שהיו לפני למעלה מ10 שנים... אבל לגביי זה אני לא זוכר פרטים. אז הימין אמר משהו? בוודאי שלא... רק כשהוא נגד הימין, הימין נזכר להגיד משהו על זה.

the mnm factor

New member
אז זה בסדר שהוא מושחת...

כל עוד זה לא קשור להתנתקות? אתה מעלים עין משחיתות כל עוד היא לטובתך?

AB17

New member
לא

אבל מה שמרגיד אותי זה שבעזרת תכנית ההתנתקות הוא ניצל מכתב אישום

למעלה