זהו... זה נגמר...

mavim

New member
חבובי, קבלי ../images/Emo24.gif גדול

לגבי הבטא, צריך להמשיך לבדוק שהיא מתאפסת. אצלי בהריון הכימי גם היו דימומים והגעתי לעוד כמה בדיקות דם כדי לודא שהבטא התאפסה. מקווה ומתפללת שבפעם הבאה זאת ההצלחה

אמאלולי

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

שולחת
ים חזקים חזקים ומתפללת בכל לבי שהפעם הבאה תימשך 9 חודשים עגולים ומהנים שיצמיחו בתוכך אושר גדול!

ליזט2

New member
ווואוווי חבובי ליבי נשבר../images/Emo14.gif|

כל כך מצטערת לשמוע אלוהים כמה סבל מתוקה תההי רגועה יהיה בסדר לא לוותר לא להתייאש אוהבים אותך מאוד !!! תהיי חזקה הסבל הזה לא ימשך הרבה זמן לכולנו מתוקה שלי תתחזקי ותרגישי טוב אוהבת מאוד

יציואפי

New member
חבובי יקרה

לי בהפריה האחרונה היה משהו דומה. בטא 12 שלא עלתה טוב אבל עלתה עד שהיא הגיעה ל430 בערך ואז התחילו לי דימומים שלא מהעולם הזה, ממש קרישי דם קטנים. הרופא ניסה לעודד אותי שיש גם הריונות שמתחילים בדימומים ואמר לי להמשיך עם האוסטרוגוסטאן. הדימומים נמשכו שבוע בערך ועד שבאנו לרופא לאולטרסאונד כבר לא היה ברחם כלום. אני אישית חושבת שזה עדיף כי לעבור גרידה לא נראה לי דבר נחמד כל כך. זה ממש אבל ממש לא נעים אבל מתגברים אוספים כוחות וממשיכים הלאה... וכל האחיות אמרו לי שאם נקלט אז הבא בטוח ישאר... הלואי!!!

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif חבובי../images/Emo14.gif

אכן הריון כימי
, הנפילה הגדולה אחרי שהאור בקצה המנהרה הפציע לרגע. קבלי
ענק ילדה ותסלחי לי על שאין לי תשובת "ככה" לשאלה הלמה שלך. שימי ראש על הכתף שלנו ותבכי. את לא צריכה לשמוח כרגע בשמחתה של גיסתך, הילד שלה יוולד קצת לפני הילד שלך, אז לפחות את הבגדים הראשונים שלו תוכלי לקבל ממנה. אין הרבה מה לעשות עכשיו חוץ מלבכות, להרגע, לחכות שהבטא תתאפס ולהבין שההריון הכימי הוא התקדמות. יש כאלה שמתקדמים בחיים בקפיצות, ויש כאלה שמתקדמים בעליות קטנות ומתסכלות, אבל כולם בסוף מצליחים להגיע למעלה (חלקם כבר עם הלשון בחוץ
).
נועם

למעלה