זהו... זה נגמר...../images/Emo7.gif
אז אני מניחה שזה סופו של החלום שהתגשם... להזכירכן, התחלתי מבטא 13 שהפכה אחרי יומיים ל28 ואחרי חמישה ימים נוספים עלתה רק ל62... אז אתמול בבוקר קמתי עם דימומים מבהילים מאוד... היתי ממש מבוהלת ומדוכאת, בכיתי כל הבוקר, ואח"כ יללתי לבעלי גם בלילה... והבוקר עשיתי שוב בדיקת דם, והבטא 64...
אפילו הגעתי כבר למצב שקיויתי שאם הכל נגמר, שלפחות אני אראה בטא 10 או משהו כזה. שזה יגמר ומהר. אבל עכשיו כשהבטא עלתה ב2 יח' מגוכחות (ואני מניחה שזה בכלל לא משמעותי, והכל הלך בכל מקרה), אני ממש מיואשת. אז אני מניחה שזה מה שנקרא הריון כימי... מישהי יודעת מה עכשיו? מה אני אמורה לעשות? הבנתי מהרופא שבשלב כזה ב"ה לא צריך גרידה או משהו כזה ואני אמורה להתנקות לבד. כמה זמן זה אמור לקחת? ומתי יהיה אפשר לחזור לטיפול? אני יודעת שאם הצלחתי להיקלט פעם אחת זה יקרה בע"ה שוב, אבל זה כ"כ מתסכל... כבר שנתיים!!! למה זה קורה לי??? ואתמול בלילה גם התבשרתי שגיסתי, שקטנה ממני ב4 שנים, והתחתנה 9 חוד' אחרי עם התאום של בעלי (!!) בהריון... שיהיה במזל טוב... (סליחה שאני נשמעת מגעילה, אבל עכשיו קצת קשה לי שלא לקנא...) תודה לכולכן שליוויתן אותי וחיזקתן בשבועיים האחרונים!!! אתן מקסימות!!!
אז אני מניחה שזה סופו של החלום שהתגשם... להזכירכן, התחלתי מבטא 13 שהפכה אחרי יומיים ל28 ואחרי חמישה ימים נוספים עלתה רק ל62... אז אתמול בבוקר קמתי עם דימומים מבהילים מאוד... היתי ממש מבוהלת ומדוכאת, בכיתי כל הבוקר, ואח"כ יללתי לבעלי גם בלילה... והבוקר עשיתי שוב בדיקת דם, והבטא 64...