זהו... זה נגמר...

חבובי

New member
זהו... זה נגמר...../images/Emo7.gif

אז אני מניחה שזה סופו של החלום שהתגשם... להזכירכן, התחלתי מבטא 13 שהפכה אחרי יומיים ל28 ואחרי חמישה ימים נוספים עלתה רק ל62... אז אתמול בבוקר קמתי עם דימומים מבהילים מאוד... היתי ממש מבוהלת ומדוכאת, בכיתי כל הבוקר, ואח"כ יללתי לבעלי גם בלילה... והבוקר עשיתי שוב בדיקת דם, והבטא 64...
אפילו הגעתי כבר למצב שקיויתי שאם הכל נגמר, שלפחות אני אראה בטא 10 או משהו כזה. שזה יגמר ומהר. אבל עכשיו כשהבטא עלתה ב2 יח' מגוכחות (ואני מניחה שזה בכלל לא משמעותי, והכל הלך בכל מקרה), אני ממש מיואשת. אז אני מניחה שזה מה שנקרא הריון כימי... מישהי יודעת מה עכשיו? מה אני אמורה לעשות? הבנתי מהרופא שבשלב כזה ב"ה לא צריך גרידה או משהו כזה ואני אמורה להתנקות לבד. כמה זמן זה אמור לקחת? ומתי יהיה אפשר לחזור לטיפול? אני יודעת שאם הצלחתי להיקלט פעם אחת זה יקרה בע"ה שוב, אבל זה כ"כ מתסכל... כבר שנתיים!!! למה זה קורה לי??? ואתמול בלילה גם התבשרתי שגיסתי, שקטנה ממני ב4 שנים, והתחתנה 9 חוד' אחרי עם התאום של בעלי (!!) בהריון... שיהיה במזל טוב... (סליחה שאני נשמעת מגעילה, אבל עכשיו קצת קשה לי שלא לקנא...) תודה לכולכן שליוויתן אותי וחיזקתן בשבועיים האחרונים!!! אתן מקסימות!!!

einav8

New member
אוי../images/Emo7.gif

אני כל כך מצטערת לשמוע... אין לי מה לומר חוץ מלתת לך הרבה
.

ginger5

New member
מצטערת

לא בטוחה מתי אפשר לחזור לטיפול. מניחה שיצטרכו לעשות עוד בדיקת דם כדי לוודא שהבטא ירדה לגמרי. האם הדימומים מאתמול ממשיכים? אני מבינה שקשה עכשיו להסתכל על הצד החיובי ושהאכזבה אחרי ימים קשים של מתח היא ענקית. יכולה להבטיח מניסיון שעוד כמה ימים תתאוששי ובטיפול הבא תתווסף מנה של אופטימיות בעקבות ההריון הכימי.

חבובי

New member
הדימומים ממשיכים ועוד איך..

הם אמנם לא חזקים יותר, אבל בהחלט ממשיכים. אין לי כאבים או משהו, רק דימום...

ginger5

New member
עד כמה שאני זוכרת

ממה שסיפרה לי מישהי שעברה משהו דומה, יחכו עד שהדימומים יגמרו ויבדקו אח"כ שאין בטא בדם. מניחה שהחודש תעשו הפסקה ואח"כ תוכלו להתחיל טיפול נוסף עם קבלת המחזור. בכל מקרה ממליצה לשוחח עם הרופא ולהבין ממנו מתי הוא רוצה שתגיעי.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אויש מתוקה כ"כ קיויתי בשבילך נורא מאוכזבת... מתפללת ומאמינה שהטיפול הבא יסתיים בטוב
אמן

טאיה1

New member
חבובי יקרה

גם לי זה קרה לפני כמה חודשים. הדימומים יקחו כמה ימים. לא משהו דרסטי. אח"כ תעשי בדיקת דם ותראי שהבטא ירדה, והכל נגמר. אני יודעת שזה קשה, אבל יש שתי נקודות אור: 1. שלא צריך גרידה.-נקודת אור קטנה
2.שהצלחת להיכנס להריון!!! - נקודת אור גדולה.
אני שולחת לך הרבה חיבוקים ואהבה, שתעברי את זה כמה שיותר בקלות. אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לנסות לענות.

איזו אכזבה ../images/Emo7.gif

אבל תסתכלי קדימה , והלאה לטיפול הבא שיבוא עליך לטובה עם הצלחה ובשורות טובות אין מה לעשת ,זה טבעי ונורמלי להתבאס ולכעוס ולהתאכזב אבל גם לחשוב שזה לא הצליח הפעם זה יצליח בפעם הבאה

hyb

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול

אין לי תשובות לשאלותיך אך, כמו שכבר כתבו בפורום שזה שהצלחת להקלט פעם אחת מעלה לך את הסיכוי להקלט שוב (שזה יתרון שלחלק גדול מאיתנו עדיין אין),אז עד כמה שזה קשה תנסי לראות את הצד החיובי שבעניין -כל מאן דעביד רחמנא לטב עביד - בסופו של דבר הכל לטובה! חומזה מותר לך לקנא בגיסתך זה מאוד טבעי, מקווה בשבילך שתתבשרי בבשורות טובות בקרוב מתפללת בשבילך שתקבלי בקרוב את ה-
המיוחל כ"כ. שולחת לך
מכל ה-

Blue velvet

New member
../images/Emo10.gifמצטערת

מאחלת שהמשאלה תתגשם במהירות. בכל אופן, את ממש לא לבד בצרות האלה. תרגישי טוב!

אוף מוכר הסיפור לצערי../images/Emo7.gif

מצטערת על מה שאת עוברת זה קרה לי פעמיים אם עכשיו יש לך דימום הוא יהיה איזה שבוע ולאחר מכן תקבלי ווסת ואח"כ אפשר להמשיך כרגיל כרגיל...
במקרה שלנו כרגיל זה טיפולים בהצלחה ותרגישי טוב

יעליק27

New member
אוי חבובי... שולחת המוני ../images/Emo24.gifים

כמה נורא וקשה הפעם אנחנו שותפות לאכזבה מאחלת לנו (ולכולן) שבפעם הבאה נהיה שותפות להצלחה אמן ואמן ואמן

chompi1

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo14.gif

אין לי מילים לנחם.
שולחת לך
חזק ומאחלת לך שהסיוט הזה ייגמר במהרה, כדי שתוכלי להכנס שוב להריון, והפעם ל- 9 חודשים שלמים.

יעליק27

New member
חבובי שולחת לך ../images/Emo24.gifים

אני יודעת שבאמת לנחם אני לא אוכל
, קחי את הזמן להתאבל על האובדן, תבכי ותוציאי הכל
כדי שבפעם הבאה יהיו לך כוחות
. שולחת
ים
ובמקווה שלפחות בקצת זה יעזור.

למעלה