זהו, זה נגמר.

Oukami Kun

New member
זהו, זה נגמר. ../images/Emo10.gif

לא יאמן כמה אנשים טובים יש שם, בגרעין הזה... גם כאלה שלמדתי מה השם שלהם לפני שלוש שעות, גם אליהם אני אתגעגע. פשוט אנשים נפלאים. עוד שלושה ימים, דאמיט. קונדס ז'; שובב, לץ. מעשה קונדס; תעלולים. שובבות. תודה.

דורד

New member
וואו, אחי, גרמת לי לבכות...

כמה רגש בהודעה אחת... יכול להיות שזה פשוט בגלל שעובר עליי משהו קשה שטיפה מתקשר לנושא... וכן, גרעין קונדס הם אנשים טובים אחד אחד... לא נורא, יש לכם את געמ"א... הם גם פסדר ;)

Oukami Kun

New member
געמ"א מלכים,

אבל זה בכלל לא אותו דבר... כאילו, יש את הרעינרים שזה על בסיס שנתי כזה, שלמרות שכואב להיפרד מהם, אתה יודע שאנשים טובים אחרים יבואו ויחליפו אותם... עם קונדס זה לא ככה, כי נכון שיש את יכול, ואחריו את אק"ו (ואוו פתאום שמתי לב שכרגע יש לנו שלושה גרעיני נח"ל במועצה), אבל הם לא הולכים לעשות את אותם עבודות והמפגש איתם יהיה אחר לגמרי... אבל יהיה בסדר, זה נכון...

מיכלצי

New member
תראה...

הם נמצאים פה, והם בתרומה ובנכונות שלהם. משנה שאלה אנשים אחרים? שאלו משימות אחרות? הם נותנים מעצמם את השנה הזאת שהיא בשבילך ובשבילי ואני מניחה שגם להם תורמת לא מעט. מפגש עם אנשים הוא אחר מעצם זה שאלו אנשים אחרים. אני יכולה להבטיח לך לפחות על אחד מהם שהוא תותח-טיפש לא קטן. אני לא רואה הרבה הבדל בין השניים... אתה אף פעם לא יכול להיות בטוח שיבואו האנשים שאתה רוצה, נראה לי שאז גם היה ממש משעמם. אבל הם באים ונותנים מעצמם. זה לא יכול להיות רע.

מיכלצי

New member
אולי לא כ"כ התחברתי,

אולי לא הכרתי מספיק, אבל לא צריך הכרות מעמיקה יותר מדי בשביל לזהות את האנשים האלו, שאח"כ נתגעגע אליהם המון. אבל זה החלק מהשירות שהם בחרו... בנימה קצת יותר ריאליסטית ופחות רגשית כמו שאני שונאת. הם אנשים מדהימים שמגיעה להם תודה ענקית והם ממשיכים הלאה. עוד תראה אותם, אל דאגה:)

למעלה