זהו זה- יש גם תיק !!!

זהו זה- יש גם תיק !!!

אתמול אלון היה עם אבא במסיבה בעבודה שלו לילדי כיתה א. ואחרי הפעלות ופעילויות כייפיות רבות הם קיבלו מתנה תיק לבית הספר . תיק של קל גב - זה שאפשר להפוך ל-2 תיקים , וגם עגלה בנפרד. אז עכשיו אני אגועה נותר רק הקלמר עם הציוד שלו ויאללה...

מחשבות

New member
צריך לחבר את התיק טוב לעגלה.

אם לא, התיק נופל החוצה. העגלה שקטה ונוחה ושונה בגלגלים הרועשים משאר התיקים.

גם לנו יהיה היום תיק חדש

הגדולים נסעו לסבא וסבתא, ואחר הצהריים הולכים לקנות את התיק והקלמר. בשלב זה ביקשתי שלא יקנו את העגלה, כי אני גם ככה מסיעה הלוך-חזור מהבית ספר.

אל תשאלי....

ממש לא עפ"י ההנחיות שלי... קנו תיק של מודן, במקום קל גב. מקווה שזה בסדר. הילד מרוצה, הוא בחר. שיהיה....

לנו יש מודן ../images/Emo9.gif

גם לגדולה היה, אני דווקא מרוצה מהם
(אבל מוציא אותי מדעתי שלא קונים על פי ההנחיות שלי
)

רחלוש29

New member
לאלה מכן שמקבלות מהחמות שלהן

נותנות כסף או קונות תיק בה"ס תגידו תודה וזהו אני לא מקבלת שום עזרה מחמותי היא לא קונה כלום לבת שלי שעולה לכיתה א אמא שלי קנתה את התיק בה"ס + קלמר+עגלה ואמרתי לה תודה אני לא מצפה מאף אחת לעזרה אבל מה שעוזרים תודה ולא משנה איך

אומרת תודה ללא ספק

וגם אבא שלי, סיפרתי לו אתמול שקנינו את הציוד ועלה לי 120 ש"ח, אז הוא אמר "יש לך 150 מאמא וממני"...אז אני מודה מודה מודה...

מחשבות

New member
מעניין למה דור ההורים הנוכחי, כלומר, אנחנו,

תמיד נעזרים בהורים לילדים שלנו מהוצאה קטנה לגדולה. ממש מחלה.

אני לא נעזרת באף אחד

מסתדרת עם כל הקניות לבדדדדדדדדדדד אצל חמותי היא רק מבטיחה ולא מקיימת, שזה הכי גרוע. לא צריכה טובות מאף אחד, אבל אל תבטיחי לעזאזל אם את לא מתכוונת לקיים

רחלוש29

New member
כל הכבוד לך

שאת מסתדרת לבד אבל אין הרבה שבאמת יכולים אני חושבת זה קשה מאוד אני יכולה להגיד עליי שלמרות הקושי הכלכלי אני מוכנה לותר על הקניות שיש מדי פעם לבנות וזה בהפתעה מתנות לבנות זה משמח את הגדולה במיוחד כי היא מבינה הקטנה רק בת 1.10 היה יום הולדת שנה לבת שלי ולאחינית שלי הפרש 3 חודשים הוריי החליטו שהם נותנים לכל אחת 1000 ש"ח מתנה אני התנגדתי לגמרי זה הכסף שלהם זה הזמן שלהם להנות מהחיים ואין להם כסף מיותר לחלק והערתי להם שמה שהם עושים ממש לא בסדר ואני מוותרת על מתנה לבתי עם זה כסף ועוד 1000 ש"ח יכולים לקנות משהו קטן ואני אודה להם הרבה יותר

רחלוש29

New member
נכון מאוד

אני גם מקצצת כמה שאפשר צריך גם ללמד את הילדים להעריך את הכסף אני זוכרת את עצמי בתור ילדה שלימדו אותי להעריך את הכסף ואני חושבת שזה דבר חשוב מאוד שכל ילד צריך לדעת היום אני גם שונאת שחמותי מבטיחה דברים ולא מקיימת זה הכי מעצבן עדיף שלא תדבר בכלל ולילדה לא תיהיה ציפייה ממנה

אצלנו הילדים מקבלים כסף מחממי-ישר לחסכון

אני קונה משהו קטן עד 100 ש"ח וכל השאר היישר לחסכון של הילד. יבוא יום והם יודו על כך.

למעלה