זהו זה, זה סופי!!!
אני צריך משקפיים!!
בתחילת השבוע לפני שיצאתי לישיבה חשובה החוקית אמרה לי..
"אולי כדי שתתגלח לפני שאתה יוצא.." אמרתי לה שהתגלחתי והיא הצביעה על אי בגודל של קפריסין שהיה מלא בזיפים..
אמרתי לה שכנראה לא שמתי לב.. "אתה צריך משקפיים!!" קבעה..
אז אמרתי לה בטון אינטלקטואלי.. "רק גברים בתחילת גיל העמידה שגופם ומוחם מתחיל להתדרדר סובלים מבעיות ראייה.."
היא אמרה "כן" והלכה.
אתמול הלכתי לאופטומטריסט (שזה בדיוק כמו אופטיקאי רק לוקח יותר כסף) ישבתי על הכיסא,
הוא אמר לי "תקרא את שורת המספרים החמישית מהלוח שעל הקיר"
"איזה קיר" שאלתי.. והבנתי שיש לי בעיה, הוא הודיע לי שאני צריך משקפיים..
הסברתי לו שאני סובל מבעיה רפואית נדירה, שכשאני מרכיב משקפיים, אני נראה כמו אינפנטיל זקן,
ואז לראשונה הוא חייך ואמר שיש לו מסגרות יפות מאוד, מדדתי וכולם נראו לי לא מתאימות,
הרגשתי כמו קותי מהאח הגדול עם משקפי עיגולדים..
לא די בכך התברר שאני צריך שלושה זוגות, אחד לקריאה, אחד לראיה, ואחד כדי לסגור לאופטומטריסט את המינוס..
ושאלתי היא כזאת, גבר עם משקפיים זה סקסי בעינכם??
אני צריך משקפיים!!
בתחילת השבוע לפני שיצאתי לישיבה חשובה החוקית אמרה לי..
"אולי כדי שתתגלח לפני שאתה יוצא.." אמרתי לה שהתגלחתי והיא הצביעה על אי בגודל של קפריסין שהיה מלא בזיפים..
אמרתי לה שכנראה לא שמתי לב.. "אתה צריך משקפיים!!" קבעה..
אז אמרתי לה בטון אינטלקטואלי.. "רק גברים בתחילת גיל העמידה שגופם ומוחם מתחיל להתדרדר סובלים מבעיות ראייה.."
היא אמרה "כן" והלכה.
אתמול הלכתי לאופטומטריסט (שזה בדיוק כמו אופטיקאי רק לוקח יותר כסף) ישבתי על הכיסא,
הוא אמר לי "תקרא את שורת המספרים החמישית מהלוח שעל הקיר"
"איזה קיר" שאלתי.. והבנתי שיש לי בעיה, הוא הודיע לי שאני צריך משקפיים..
הסברתי לו שאני סובל מבעיה רפואית נדירה, שכשאני מרכיב משקפיים, אני נראה כמו אינפנטיל זקן,
ואז לראשונה הוא חייך ואמר שיש לו מסגרות יפות מאוד, מדדתי וכולם נראו לי לא מתאימות,
הרגשתי כמו קותי מהאח הגדול עם משקפי עיגולדים..
לא די בכך התברר שאני צריך שלושה זוגות, אחד לקריאה, אחד לראיה, ואחד כדי לסגור לאופטומטריסט את המינוס..
ושאלתי היא כזאת, גבר עם משקפיים זה סקסי בעינכם??