זהו... התגייס

daphnadk

New member
זהו... התגייס

אז זהו חבר שלי התגייס הבוקר... (כתבתי לפני שבוע בערך כאן על זה).. מתסכל נורא אנחנו מנסים לחשוב בערך על כל דרך אפשרית כדי להקל על המצב אבל זה קשה... מקווה שאסתדר...

מאורי6

New member
התחלות תמיד קשות

בקטע של הגיוס אני באמת לא יודעת כי אני הכרתי את החבר שלי הרבה אחרי שהוא התגייס... כל דבר נראה בהתחלה קשה עד בלתי אפשרי אבל אחרי שעובר כמה זמן זה רק מחזק כי את תביני פתאום כמה כוחות באמת יש לך ושאת הרבה יותר חזקה ממה שאי פעם חשבת על עצמך. המון בהצלחה לשניכם!

daphnadk

New member
תודה...

לפחות בינתיים בטירונות אני אראה אותו פעם בשבוע שבועיים.... אבל אחרי זה =\ זה אמור להיות כל 16 יום בסדיר....

McBlack

New member
אוי נכון, היום ראשון, שכחתי לגמרי ../images/Emo12.gif

שיהיה לשניכם בהצלחה, פוצקים
אני מאמינה ששניכם רוצים בזה מספיק בשביל להצליח לעמוד בקשר צבאי
אם תרצי להתבכיין, רק תדעי שזה המקום הטוב ביותר לעשות בו את זה, מלבד העובדה שיש פה בנות מדהימות
, סביר להניח שחברות שלך שלא יודעות איך זה קשר כזה לא תדענה איך להתייחס אפילו ל"אני מתגעגעת אליו"...

מסכימה עם מאיה בעניין של החברות...

חברות שלי לא מבינות בגרוש מה זה הגעגועים האלה. הן אומרות לי "נו, אח שלי סגר 28 כבר, זה לא כזה נורא". לא כזה נורא? כי זה אח שלך! את לא מאוהבת בו סעמק. זה פשוט שונה... קיצר את מוזמנת להתבכיין פה כמה שבא לך
ההתחלה היא הכי קשה, לי היה ממש שוק שפתאום אני לא רואה אותו שבועיים כשהתרגלתי לראות אותו ולדבר איתו כל יום... אבל אני מאמינה שהאהבה מנצחת, ושניכם תעברו את זה ותראו שזה אפילו מחזק את הקשר בצורה מאוד מעוותת
בהצלחה

daphnadk

New member
../images/Emo201.gif

תודה.. בטח ההתכיינות תבוא בקרוב.... (בהתחשב בזה שלא הצלחתי לא לבכות בבוקר) ובנסיעה הביתה... ובבית... הממ וכן.... לא טרחתי בינתיים ממש לבקש עידוד מחברות כי אני יודעת שזה לא יעיל... חברים שלו ואמא שלו קצת עודדו בבוקר... אחרי זה אחותי שמעה בטלפון שאני בוכה אז היא קצת ניסתה וזה נחמד והכל אבל... אני רוצה אותו חזרה

lady man

New member
אל תדאגי...אל תדאגו..

יהיה בסדר. באמת באמת שיהיה בסדר. את רק צריכה לתמוך בו כשהוא צריך ולדבר איתו אם משהו מפריע לך (וההפך). לדעתי זו די נוסחת הפלאים לשמירה על קשר טוב.. בהצלחה=]

למעלה