זהו. הצטרפתי.

זהו. הצטרפתי. ../images/Emo15.gif

בשדה כותנה קבוצת שחורים קוטפת, בשדה כותנה קוטפת כל היום. אז דבר ראשון- נא לאחל לי קליטה מהירה וכל ה-stuff הרגילים. אני ****, בן 16, ומכיוון ששמי חסוי, בינתיים תאלצו לקרוא לי בכינוי המפרך אך המחייב "חבר קיבוץ בפוטנציה", זאת עקב תשוקתי לנופשונים למיניהם בקיבוצי הארץ מחד, ולקיבוצניקים המסוקסים מאידך. וכן, אני גיי. תהרגו אותי.
במחשבה שנייה, אל. או-הו-הו, החמה יוקדת, או-הו-הו, יוקדת כל היום!

icy rain drop

New member
יש לך מושג כמה זמן, כשהייתי קטנה

יותר, לקח לי לקלוט מה זה 'שחורים'?...... ולמה שחורים?... נפלא מבינתי. ברוך הבא! :)

דווקא השיר היותר בעייתי אצלי היה...

"מעוז צור ישועתי", כמובן! מישהו יודע, במקרה, מהו "מנבח"?
יאיץ. תודה!
תפרו! תפרו! תפרו לי בגד עם כיסים! מילאו! מילאו! מילאו כיסיי באגוזים! שמחה רבה, שמחה רבה, אביב הגיע ... ...

עם כל הכבוד- ../images/Emo22.gif

נא לא לרדת על חנוכה! חולהההה על החג הזה. אתם יודעים, סופגניות וכאלה. אז למה הגננת דינה, עד היום עוד לא הבינה- שאיני רוצה לרקוד כמו כל הילדים? די עם טסה הרכבת, כי מה שאני אוהבת- זה לרקוד ממש כמו שהגדולים רוקדים!

עם כל הכבוד- ../images/Emo22.gif

נא לא לרדת על חנוכה! חולהההה על החג הזה. אתם יודעים, סופגניות וכאלה. אז למה הגננת דינה, עד היום עוד לא הבינה- שאיני רוצה לרקוד כמו כל הילדים? די עם טסה הרכבת, כי מה שאני אוהבת- זה לרקוד ממש כמו שהגדולים רוקדים!

feeler

New member
מותק, מה שאתה עושה עם סופגניות...

אל תאמר סופגניה לידי! מעלה סכרונות...

איזה מותק!

מזמרר לך ככה... בהצלחה וברוך הבא!! עכשיו אני מאוד מסוקרנת לדעת את שמך :)

opcode01

New member
גיי../images/Emo35.gif איזה חוסר טעם ../images/Emo3.gif

למה לא מתרומם, או פאגוט, או אפילו פאג
אני יודע שאני מעדיף אותם...

MaD-d0g

New member
אל תגיד מחבק בנים, תגיד תופס תחת

חחח סתם סתם
אני לא אתחיל עם זה עכשיו
(אני לא הומופוב)

אל תגידו גיי....

תגידו "שוכב על הבטן ולא במטרה לישון"..... (ואל תהרגו אותי עכשיו זה רק בהומור!!!)

MaD-d0g

New member
אל תגיד את זה... זה לא יפה ../images/Emo70.gif

תגיד מרגיש חרא ביום טוב אבל די די די... באמת די אני מפחיד להבריח אותו
ושוב, אני לא הומופוב, אני פשוט נהנה מבדיחות. ואם פגעתי בך, אז אני מצטער וקבל פרח

למעלה