זהו הסוף חברה

avielss

New member
זהו הסוף חברה

לצערי .בעקבות המיתון תפוז החליטה לסגור פורומים לא רווחיים. אנחנו אחד מהם לצערינו לא הצלחנו לרומם את הפורום למעבר 15 משתתפים קבועים ועוד כמה מאות קוראים. אנחנו עדיין במו"מ ואם הדבר לא יצלח נאלץ לפנות לפורטל נענע בבקשה לאירוח אנא תהיו סבלניים הפורום ישאר פתוח בשעות הקרובות להתארגנות מחדש רותי ומאי הודעות נשלחו.

Sarika

New member
../images/Emo8.gif אביאלללל אוי אז פרימרו דה אפריל

tsiporganeden

New member
אביאל, יגאדו קה טה וייגה מה

אספאנטטס מונצ'ו, אסטו סה אזה? טנגו קוראסון פלושו, מה איוה מוריר, יו קואלו וו אזר סין לוס אמיגוס וירטואלוס מיוס, יו נו קדו סין גולרבוס/מלדארבוס און דיאה, דספואס מה אגו מאלה/חזינה. תרגון: אביאל, שיגרד לך התחת, הפחדת אותי, ככה עושים? יש לי לב חלש, הייתי מתה עוד מעט, בלי להסניף אתכם יום אחד? מזל שנזכרתי שאחד באפריל היום, המתיחה היתה עשר.חחחחחחחחחחחחחח.

מטיקה

New member
נפל לי הקוראסון ../images/Emo3.gif

ולטובתך אני עדיין מקוה שאנחנו ב1 באפריל, כי אם לא אז כולנו עולים להפגנה בתפוז.

avielss

New member
אין אין עליכם....מת מת עליכם

ברור... ניסיתי..לא הלך לי... יסגרו לנו את הפורום ומוס א סרר סו אלמס

אסטרלו

New member
חה..חה..חה ממתי פורומים רווחיים?

מזל שלא ביקשת תרומות. אתה יודע, המצב קשה. פשריקה תדישו "שיגרד לך בתחת", אמה "יגאדו" זה - שתהייה לך שפשפת!!!

avielss

New member
קה נו מוס טרייגה אל דיו...

אסטרלו... תפוז אסטה גננדו מיליוןנס אי נו אן שקלים. אי סולו פורמו דלוס פורומים. וואלה טיינה טודו-אמא פורומים קומו בנדם נו טיינן-סולו פרייר אסטן פריינדו

אסטרלו

New member
אסטן גנאנדו דה לאס רקלאמאס,

נו? לה מזמה רקלמה אנטרה אן קאדה פורום, נו סה לאמפורטאן קואנטה ג'נטה איי אן אל פורום. טנגו יירו?

avielss

New member
נו סה...

אמא איי פורומים קה איי רקלמס ספסיאל לדוגמא:בונזו פואדה אזר רקלמה אן אל פורום דה בעלי חיים אי סולו איה...

../images/Emo7.gif הופתעתי....

אין לי מילים. כל כך חם, לבבי ומפגן כאן, אין ב"פרדס" של תפוז עוד פורום כזה... דווקא הפורומים שבהם מתנצחים זוכים למירב הכניסות... עד כמה שזה יישמע נורא... הגולשים נהנים מבלגנים.... נקווה לטוב, רותי השקעת כל כך הרבה, בנית פורום איכותי - תודה לך מקרב לב, תודה גם לאביאלי שתרם מזמנו המצומצם, ותודה גם למאי55 שהתנדבה גם היא למשוך את העגלה... אין לי מילים....

איזו פדיחה! אני מאושרת!!!!!!!!!!!!!

יופי של 1 באפריל אביאליקו! ממזריקו! מה קיו אל קורסון!!!!!!!!!!!!!!!! בזוס אה טודוס....קווונדו טה ויו דה וו אחרבר אל קוליקו! (ולמי שלא הבין אז הבטחתי לחבוט בישבנו של אביאל לכשניפגש (

revach

New member
פורום תפוז

שלום, אני לא משתתפת קבועה אבל אני קוראת את הכתוב, ומקוה שהודעת הסגירה לא נכונה. אין לי הרבה מקורות לקרוא לדינו. בהצלחה! רשליקה

למעלה