זהו, הלך עליי!!!!!

זהו, הלך עליי!!!!!

לפני כמה דקות הוצאתי 4 קוביות שוקולד מהמקרר ושברתי את שמירת הדיאטה. אחרי חודשיים, ירידת 5 ק"ג וחצי, הגעה למשקל הרצוי והתחלת שמירה התפתתי לשוקולד חלב עם אגוזים ואחרי זה לפרוסת עוגת גבינה, סוכריית טופי (ואני לא ממש מתה על טופי) ו...שברתי שמירה! אני כל כך שונאת את עצמי ומאוכזבת מעצמי, לא יודעת איך ולמה זה קרה. ומחר יש לי בערב מסעדה ובכלל בטח אתפרע (אם לא הייתי מתחילה עם השוקולד הערב הייתי שומרת מחר במסעדה). אני כל כך מבואסת!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש שונאת את עצמי!!!!!!

יעל י

New member
קחי את עצמך בידיים!!!

שברת היום - לא נורא מחר יום חדש! אל תלכי למסעדה במחשבה של להתפרע אלא המחשבה של לשמור ולהנות. תטעמי מכל מה שאין לך ביום יום ותהני ונסי להתרחק מהקינוחים. אני יודעת שזה קשה (למעשה,מי כמוני יודעת...) אבל גישה כזו יכולה רק לעזור. ועד המסעדה נסי להיות על מעדני דיאט וירקות.

לילית462

New member
שבירה קטנה לא תשבור אותנו

חודשיים את כבר שומרת, אל תתני למעידה קטנה להפיל אותך. ממש לא נורא, אז אכלת כל מיני שטויות, תעלי מייד על הסוס בחזרה !!!

קרני

New member
את לא בעונש!!!

מדי פעם אפשר להתיר את הרסן! זה לא אנושי לחיות במגבלות כל הזמן. החכמה היא לדעת להפסיק את זה בזמן, זה הכל! אז התחשק לך שוקולד, וזה פתח שק מלא של חשקים והלכת על זה! אז הלכת על זה! מה קרה? עלית 8 קילו בחזרה? ידעת לעצור בזמן, וזה מה שחשוב. חשוב לזכור שאת לא בעונש, ומותר לך לאכול גם דברים שלא נכללים בסל הדיאטה שלך... אחרת, איך מצליחים לטווח ארוך?

הבעיה שאני אחרי דיאטת הפרדה

וגם השמירה בנויה על זה, והשבוע אסור לי פחממות או סוכרים, אלא פרי ליום. ואני אכלתי טופי ושוקולד ולא זוכרת מה. בקיצור, מעדתי בקטנה, אבל זה הולך להתבטא בגדול. צלצלתי לרופא (תזונאי) והוא אמר לי להמשיך כרגיל ולא להתעכב על זה. אני מרגישה לוזר. ממש ככה חודשיים שלמים עשיתי הכל פיקס והיה לי ממש קל, באמת, והנה היה לי יום רע (ויכוחים עם אמא שלי וכאלה) ופתחתי מקרר ולא חשבתי על כלום ולקחתי כמה קוביות שוקולד. במקום עוד פרי, שזה היה עושה נזק זעום, אם בכלל. אני מתביישת בעצמי נשמע טיפשי ומוגזם, אבל זה ממש ככה.

קרני

New member
או קיי...

אז אכלת. מעדת בסדר, הגזמת חודשיים החזקת את עצמך חזק והיית הצלחה ענקית!!! מסחררת!!! היה לך קל!!! חודשיים עם כל ההצלחה המסחררת, זה לא ריצת מרתון. בריצת מרתון יש הרבה פרמטרים להצלחה, ואחת מהן היא העובדה ש את בן אדם, וכבן אדם את לא יכולה להיות רובוט! מדי פעם יש נפילות, אבל הנזק הוא כל כך מזערי. במקום לבכות ולהתאבל על מר גורלן של הפחמימות שלך (כמה קוביות שוקולד!!!
אסון נורא!!!) תתרכזי במטרה שלך, זה לא אומר שהמטרה השתנתה, לא? קחי בפרופורציה והסתכלי קדימה! אין ספק שהתחלת טוב, אבל הריצה עוד לא הסתיימה, היא רק התחילה. קחי בחשבון שתהיינה עוד נפילות, ושזה חלק מהתהליך. אל תשכחי תמיד את המטרה! חייכי והסתכלי על החודשיים שעברת! קטן עלייך!

לילית462

New member
אין לך מה להתבייש, ובטח שלא להרגיש לוזר

אני חושבת שאם את מבינה מה הביא אותך לשבירת הגבולות שהצבת לעצמך (ויכוחים עם אמא, יום רע) את כבר בדרך הנכונה. דיאטה זה אורח חיים, תרדי את המשקל שאת רוצה לרדת אבל אם לא תשמרי על הגבולות שלך את תעלי בחזרה, ולכן חשוב לעשות שינויים עמוקים בהרגלים. הבנת ההרגלים זה הצעד הראשון. פיתוח דרכי תגובה אלטרנטיביות זה הצעד הבא. עכשיו, תפסיקי להלקות את עצמך ותחזרי למסלול, תוסיפי עוד קצת פעילות גופנית כדי לאזן וזהו.

למעלה