זהו ! הכל ניגמר !!!

זהו ! הכל ניגמר !!!

אתמול היה לנו מסיבת סיום... ואני עדיין לא קולט שזהו..... סיימתי י"ב... 12 שנות לימוד עפו להם כמו לא יודע מה... וואוו זה היה כזה מהר... לא ציפיתי לזה... אני זוכר את כיתה א' עוד.... בעצם, את גן חובה אני זוכר עוד... את הגננות, המורות, החברים/חברות, את כווווווווווווווווווולם... והנה אני כבר בן 18 ו 4 חודשים.... כזה מהר .?!?!?! יא אללה אני לא מעכל את זה... איך חיי הילדות והנעורים עפו להם כזה מהר... אני אשכרה לא מעכל שזהו ! הכל ניגמר... כבר שנה הבאה עובדים וכל מיני, חשבון בנק, חיים של מבוגרים וזה.... אני לא יודע מה אני עושה עם עצמי חחחח... אני רק יודע שלפחות יש לי עבודה מסודרת שנה הבאה אז אני רגוע...
והקטע שהפתיעו אותי נורא בטקס סיום, בגלל שאני נורא מעורב בהנהלת בית הספר הביאו לי אתמול תעודת הוקרה על הבמה... והמנהל קרא לי לבמה וכל מיני... והייתי בשוק כזה.. לא הייתי מוכן והתרגשתי כמו לא יודע מה חחח... וחילקו תעודות גמר + תמונות מחזור וכל מיני.... בקיצור היה סבבה. ולא.... אני לא מצליח לעכל שהכל ניגמר !!!!! אני זוכר שבכיתה ז' הסתכלתי על השמניסטים וקינאתי בהם שהם מסיימים לימודים, וזה היה ניראה נורא רחוק עד שאני יגיע אליהם, והנה אחרי שהגעתי, זה ניראה כזה מהר... הזמן פשוט טס ועף לו... כבר עברו להם 12 שנה....
אחח... החיים החיים.... טסים עוברים עפים.... יהיה טוב חבר'ה... שיהיה רק בהצלחה לעתיד של כולנו !!!!
-יוני-

shame on you

New member
כמה דברים..

1. סחתיין על תעודת ההוקרה. 2. שנה הבאה עובדים, חשבון בנק וחיים של מבוגרים? אתה נמצא קצת מאחור... בימינו רוב השמיניסטים עובדים כבר בתקופה של הבגרויות, כי ברוב הזמן הזה אין ימי לימודים. נראה לי שלרוב חברי הפורום פה כבר יש חשבון בנק. [אני כבר עובדת ובעלת חשבון בנק, ולפחות בסביבה שלי אני לא יוצאת דופן]. 3. לעבוד בביה"ס... מצד אחד, זה יכול להיות נחמד אם אתה אוהב את האנשים שם... מצד שני... זה לא נחמד.. כי... איכס.. בי"ס! אגב, מה יהיה בדיוק התפקיד שלך? 4. מוזר קצת שלא ראיתי בהודעה שלך שום מילה על צבא. אתה לא מתכוון להתגייס?

אז ככה !!!!

1. תודה רבה רבה. 2. אני עבדתי אבל בעבודות מזדמנות עם משכורת במזומן ככה שלא הכנסתי כלום לחשבון בנק! 3. ואני עובד בבצפר הזה כי אני בוגר שם ואני אוהב את האנשים שם ואני די ותיק והנהלת בית הספר זה המשפחה שלי ! ואני הולך לעבוד כעובד משרד כללי וחונך למס' תלמידים בעלי קשיי לימודים ! 4. אני קיבלתי פטור מהצבא עקב מצבי הבריאותי... [קצת חסוי אז אני לא אפרט]

למעלה