"זהו, הכל נגמר"

Absolut May

New member
"זהו, הכל נגמר" ../images/Emo7.gif

זהו, הסידרה ש-כ-ו-ל-ם, חוץ מה-כנים, ראו אותה. הסידרה שמשפחות שלמות היו מתאספות סביב הטי וי בשעה 20:07 בדיוק. הסידרה שהסתיימה! איזה מזל שוורדה´לה קיימת!! מה היינו עושים בלעדיה?! (שאלה רטורית לגמרי). סמדי, הזונה, אוף אוף אוף היא כ"כ משופלת! יונתן, החייכן, מותק! אתי העכברה. רונה בן לאדן, כאילו הבגדים, הלו איפה את חייה?! השמלה של מאיה, לעזאזל, איכס!!! דורון הגמגמן, אדיוט!! ו...גלית...טוב נו וגם עמרם, טוב נו!!

אז מה בעצם היה הריטינג של

הסדרה ?האם הוא השתווה ללגעת באושר ?לפי הכתבה בynet הדיבורים על ריטינג של 14 (כמו לגעת)היו סתם שמועות ובעצם הריטינג היה 6. בכל מקרה נראה לי שהריטינג של הפורום הזה היה הגבוה ביותר דווקא אתמול בלרגל הפרק האחרון יש בערך 5 דפים של הודעות מאתמול אם לא יותר .......נראה אם נצליח לשמר את הפעילות בפורום גם בהמשך.

סופי אצל דודו?

באתר של קשת רשום שהשבוע תתארח אצל דודו סופי החביבה ,השאלה היא אם מדובר בסופי שלנו או סופי אחרת(כי לא ציינו שם משפחה) . בכל מקרה שווה בדיקה יום שלישי ב-20:30

סופי במחזמר חדש

באתר שקורא לעצמו האתר הרשמי של לחיי האהבה פורסם כי סופי הדליפה לכותב האתר שהיא נבחרה לגלם את יוליה בבמחזמר רומיאו ויוליה שיעלה בסוכות....היא סירבה לגלות מייהיה בחיר ליבה רומיאו.........בקיצור יש למה לחכות.

casperit

New member
...

לפי מה שהבנתי ואני ממש לא בטוחה לאישה הזקנה הזו קוראים סופי בשבוע שעבר כשהיא באה הייתי משוכנעת שסופי שלנו תבוא... יעל

למעלה