זהו הכל נגמר בין MCR ו THE USED

whatascene

New member
זה לא just a little

אלא take it away אנשים אוהבים "לשמוע" דברים כאלה. כך או כך, זה עניין שלהם. כנראה שהיה שם משהו לא נעים במיוחד אם הם לא רוצים לדבר על זה, ולא צריך לחפש ולחפור בכוח.

יאצוק

New member
חבל. מאוד.../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

קרניjack

New member
הכוונה במה שציטטת שברט וג'ר

כבר לא חברים כי הוא אומר ששאר הלהקה הם אחלה עם MCR, אם הבנתי נכון: The rest of my band, they're still mates with all the guys in that band ממה שראיתי ל MCR והיוזד יש כימיה טובה בהופעות, וחבל, אבל לא כל כך אכפת לי.

keisamit

New member
לאאאאאא!!! ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo187.gif

זה חוסר צדק משווע!! הם כלכך טובים ביחד. וג'ר וברט!!1 כאלה חמודים!!
ו..ו... אני חולה על שתי הלהקות. למה??? למהה??? למההה??????

קרניjack

New member
הנה הציטוט המלא

Um, I'd prefer not to say anything about My Chemical Romance, except that we did have a falling out. We don't speak at all anymore," he sighed. "It's got nothing to do with their success. I'm completely comfortable with where our band is at. We used to be very close, but no more. We had a falling out. The rest of my band, they're still mates with all the guys in that band. But I'd prefer to say nothing more about My Chemical Romance

keisamit

New member
חע. ../images/Emo187.gif

הוא שופך כמעט הכל על המשהו עם MCR, אבל מעדיף לשמור את השאר לעצמו.XD

whatascene

New member
לגמרי זכותם

ואנשים, תעשו לעצמכם טובה ותפסיקו להקשיב לשטויות ושמועות שאנשים אומרים כל הזמן, זה יעשה לכם רק טוב. כך או כך זה עניין שלהם, וכנראה שהיה שם משהו אם הם לא רוצים לדבר על זה. בכל מקרה, לא נראה לי שזה יפגע באף אחת מהלהקות יותר מדי, ואולי עוד יהיו הופעות משותפות של אנדר פרשר, מי יודע.

Love Bem

New member
אולי!

אבל גם אומרים שג'ר היה בגמילה (מאלכהול) אז בארט שתה לידו כול הזמן! וג'ר התעצבן ולא דיבר איתו אז זהו בארט (למרות שאני אוהבת אותו מאוד!) מתנהג כמו תינוק וזהו! ואת מנהלת של פורום גריין דיי נכון?

GUILTY

New member
זה לא נכון. זה שקר.....

פראנק אמר שגם הם שותים ליד ג'רארד בירות והכל. וג'רארד אמר שהוא כן הולך למסיבות עם חברים שיוצא לו ואפילו שכולם שותים לידו זה לא אומר שגם הוא שותה. והקטע עם בראט עם האלכוהול זה היה שמועה כי ג'רארד אמר שבראט היה לצידו בתקופת הגמילה. ואנכנו לא יודעים מה שקר ומה לא אז אי אפשר ללכת ולהגיד שבראט אשם יכול להיות שזה בכלל ג'רארד

whatascene

New member
זה מה שאני מנסה להגיד כבר חודשיים

אנשים תופסים מהשמועות האלה כמו התורה מסיני. זה שמישהו אמר שברט שותה ליד ג'רארד.. איך אפשר לדעת? במיוחד עם שניהם לא מדברים על זה? יכלו לקרות מליון דברים בין שניהם. אם אתה אוהב להקה אחת יותר מהשניה לא אומר שאוטומטית זה אשמת הלהקה השניה.

למעלה