זהו הכל נגמר בין MCR ו THE USED

GUILTY

New member
זהו הכל נגמר בין MCR ו THE USED

הנה כתבה שbert אומר שהכל נגמר בין שני הלהקות. http://www.mtv.com/news/articles/1513344/11092005/my_chemical_romance.jhtml We don't speak at all anymore, We used to be very close, but no more. The rest of my band, they're still mates with all the guys in that band אוי כל כך מעצבן...הם טובים ביחד

GUILTY

New member
ועוד משהו לא קשור להודעה הקודמת....

אומרים שזאת חברה של ראיי שקוראים לה krysta

PENTA1

New member
אויי

לא נכון !...איזה באעסה הם באמ תטובים ביחד... בסיידר...העיקר מה שהיה...

PENTA1

New member
חה חה

ד"א אני כותב מביצפר פשוט יש שיעור צרפתית ואין יל מה לעשות בו כי אני דובר מואהאה... להית'

PENTA1

New member
שירע!

שקט!אני יודע איפה אתה גרה מואהא!ויש ביכולתי לבוא ולהשתיק אותך!

איזה חמודה היא!

שמעתי עליה כבר אבל עוד לא ראיתי תמונה. היא נראית חמודה. מזכירה קצת [קצת קצת] את ג'רארד

קרניjack

New member
גאד כן!!!!!!!!!!!!

לפני איזה חצי שנה ראיתי תמונה שלהם ביחד באינרנט באיזה מסיבה באתר נידח ומאז פשוט לא זוכרת איפה זה היה, ועכשיו סוף סוף הנה היא!!! ואם אני לא טועה יש לה כמה קעקועים וליפרינג שפה אי אפשר לראות, וואי שתשמור עליו טוב, אין על ראיי

marimarina

New member
אוי..

ממש חבל.. הם היו באמת כל כך טובים ביחד.. בכל מיקרה.. ברט עיצבן אותי עם כל הקטע של המילחמה.. אנשים מדברים בלי לחקור את הנודא וזה עצוב.. לא שאני בעד מילחמה. אבל יש כל כך הרבה צדדים לכל הדבר הזה.

marimarina

New member
אין לי מושג למה..

אבל אנשים שהיו בהופעות של המשומשים אומרים שברט ממש יורד על MCR. ושבשיר "JUST A LITTEL " ברט לא אומר הרומן הכימיכלי ובמקום זה הו אומר הממוסכרים המיזדיינים האלה וכאלה שטויות. בכל מיקרה זה ילדותי ומפגר.

קרניjack

New member
באמת? לא יפה../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

מממ..אפשר לדעת מאיפה שמעת או קראת על זה?

אוי איזה תינוק. שיתבגר.

אבל זה אומר שהוא ממש נפגע מהם. חחח מעניין על מה כל הסיפור.

למעלה