זהו, הוא נגמר.....

שירי....

New member
זהו, הוא נגמר.....

כן, החופש נגמר. ואני שמחה! תאמינו או לא! זה היה החופש הכי משעמם שאי פעם היה לי...... רוב הימים פשוט בהיתי במסך המחשב או הטלויזיה.... אבל ייתכן שתהיה שביתה.... אז איך עבר עליכם החופש??

BiGuy

New member
את...

צודקת לחלוטין. לא נסעתי לשום מקום, רק ישבתי מול המחשב או הטלוויזיה כל החופש. אבל אני אסע בדצמבר.

גל פ

New member
גם לי זה היה חופש משעמם!!!

אני כל ההזמן הייית מול המחשב! הדבר היחידי הנורמלי שעשיתי זה הייתי בחופשה בטבריה בסוף החודש הראשון. וגם לא היה לי קשר עם חברים בכלל! ורק אחרי שקיבלנו את המכתבים באיזה כיתה אנחנו משובצים בבית ספר החדש רק אז התחלתי להיות עם חברים! בקיצור החופש הכי גרוע שלי אי פעם!

ציונות

New member
החופש הגדול.

אני מצטערת לשמוע שהיה לך חופש משעמם. אבל רצית לשמוע איך היה לי ולכולנו החופש, אז מכיוןן שאני לא יודעת איך היה החופש של האחרים אני יכולה לספר לך על החופש שלי שהיה החופש הכי פצצתי שהיה לי עד עכשיו, הכרתי מישהו שהוא חבר שלי עכשיו ואת כול החופש הגדול העברתי יחד איתו , אם זה הה במחנ"ק של הצופים , באזריעלי, בלונאפארק וגם יום אחד של החופש רצינו לנסוע לים וכבר היינו על האוטובוס ושכבר הגענו למקום שהיינו צריכים להחליף אוטובוס היה פיגוע(לכול מי שזוכר את פיגוע הירי ליד עזריאלי?) . ככה אני העברתי את החופש שלי.

חן (בן)

New member
רגע, מי דיבר עכשיו?

רועי או אמיתי ובקשר לחופש: כל מה שעשה אותו משעממים וחסרי חשק זה כל הפיגועים שהיו וההזהרות וההתראות שאסור לצאת החוצה מזה אנחנו יושבים עכשיו ליד המחשב משועממים אבל לפחות יש פורום מקסים כמו זה, לא?

דווקא הייתי רוצה עוד קצת חופש...

אז מה עשיתי בחופש? ראיתי טלוויזיה, שיחקתי במחשב, הסתובבתי עם חברים, עבדתי גם, וזהו בעצם -מיכל-

כנ"ל

הייתי בעיקר בעיקר במחשב (אני מכורה.....) וקצת טלויזיה, המון מוזיקה וטיפה שיעורים בלאגברה (מורים מטומ***) שהייתי חייבת לעשות....אפילו לא עבדתי אה, ושברתי שיא....הלכתי ל-12 סרטים!!!

נראה לי שגם אני מכורה למחשב

we love you michal... and yael ומזל טוב לך על שבירת השיא!!! אני דווקא לא הלכתי לסרטים בקיץ אבל ראיתי סרטים בבית -מיכל-

חחח ../images/Emo6.gif

אנחנו באמת אוהבת אותך ואותי ואת עצמנו (חחח וואט דה פאק..?!) ותודה
ואני גם ראיתי 2 סרטים בוידאו צעקה 3 (דפוק ברמה, כמו כל הסרטים שאמורים להיות סרטי "אימה") ואגדה עירונית 2- בערך כמו צעקה 3 ~יעלית~

6 סרטים בווידאו

ו 3 בקולנוע . זה בסדר?! חחחחחחחח יאלה אנשים שפוט היה חופש הכי משעמם בחיים שלי {אני חושב} (אני אומר את זה כל שנה)!!

זה בסדר גמור ../images/Emo8.gif

חחחח גם אני תמיד אומרת את זה... טוב, עוד שעה ב-ד-י-ו-ק מתחילה רשמית שנה"ל תשס"ב (אוי, זה נשמע רע!
)

למעלה