זהו. הוא לא לוזר.

טופז2

New member
רץ למרחקים הכי ארוכים

אפילו באולימפיאדה אין מרתונים כאלה

האמת

זו הייתה סתם תגובה צינית אוטומטית. היא נובעת מהסיבה הפשוטה שאני בעיקרון לא קוראת חדשות (או צופה בהן בטלויזיה), מרוב שלמדתי שבארץ הן מייאשות. אבל עכשיו לרגל האירוע נכנסתי באופן יוצא דופן ל- YNET, וקראתי את זה. התגובות של הטוקביסטים, שלרוב מתלהמים, חיממו את לבי.

יוסי ר1

Active member
ואני חידשתי היום בהתלהבות את אמונתי

בביאת המשיח. ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה אחכה לו בכל יום שיבא, וישא"ק.

באמירה קטנה איבד ריבלין את הקרדיט שיכול היה

לקבל. במבט ראשון, נראה כמי שיצא גדול - הפסיד בכבוד ואמר להתלכד מאחורי פרס. אז, קראתי את שאמר לפרס "הכנסת אותי לספר השיאים של גינס, כראשון שהפסיד לך". וכך יצא קטן קטן - כמי שאומר - היית לוזר ונשארת, גם אם בטעות ניצחת אותי. והשאיר טעם שפרש מהמרוץ כדי שלא יפסיד לפרס בקרב של אחד על אחד.

בחייך - זה היה בסהכ ויץ אופייני למר ריבלין

שהוא בסך הכל איש חביב, ישר, הגון, ופרלמנטר חרוץ וממלכתי אני שמח על בחירתו של פרס, וסולד מדעותיו המדיניות של ריבלין, אבל חושב שלו היה נבחר לנשיא, היה ממלא את תפקידו בצורה ממלכתית ומכובדת.

אכן נשיא לתפארת מדינת ישראל

בדיוק מה שמגיע לנו, כמו שקצב הגיע לנו. בגיל 80 ++ נמצא הדינוזאור הראוי למות בכבוד וביאוש בבית הנשיא בירושלים. נשאלת השאלה - האם סוניה כהרגלה תמשיך לגור ולחיות מחוץ למעגל הנשיאותי? מי תהפוך לבת זוגו היצוגית של הנשיא - האם בתו הדר' ולדן? שאלות קשות מנשוא בעתות טרופות אירועים, משברים ואי ודאות גוברת. פחחחחחחח

זו העת לבחור ביוני פרס

לווטרינר של הכלב שלך. הוא ווטרינר מצוין, אוהב אדם וחיות

לכלבותיי, השלוש יש וטרינרית

חדשה ברחוב, בחורה מקסימה בשם דר' סתוית, בוגרת החוג לוטרינריה של האוניברסיטה העברית בירושלים בהצטיינות
מה עוד צריך גבר מתבגר בחייו מאשר להגיע למרפאה אחת לכמה זמן, לפגוש דוקטורית צעירה, נמרצת, אוהבת בעלי חיים ובני אדם

אלי ו.

New member
לא לוזר אבל נשיא חשוד בשחיתות

חשוד בשחיתות (לא פלילית אליבא דמזוז), בקבלת תרומות ע"ס 300,000$ לפריימירז של העבודה. חשדות שמשום מה כמעט לא נשמעו עד הבוקר. אני מנסה לדמיין איך היו נראות כותרות העתונים לפני שבוע אילו החשדות היו נגד ריבלין.

יוסי ר1

Active member
תהיה אופטימי. חכה לכותרות של עוד שבוע שבועיים

בכלל לא מופרך שתצוץ פתאום איזו א' שתטען שהחבר שימון שם עליה יד אי אז בגדוד נהגי הפרדות בלילה, או יצוץ איזה ב' שייזכר שהנשיא שימון קיבל ממנו רוטל קמח ושכח לשלם בתקופת הצנע הפרעונית. במדינה שלנו זה רק עניין של זמן.

אלי ו.

New member
מדובר בענין שנחקר ע"י מבקר המדינה

והועבר בהמלצתו ליועץ המשפטי לממשלה. היועהמ"ש העביר את הענין לועדת האתיקה של הכנסת שכנראה תמסמס את הנושא מכיון שכבר לא מדובר בח"כ. בהחלט יתכן שאין בתרומות של 320,000$ משלושה אלי הון פגם אבל האם לא היה ראוי שהנושא יעלה לדיון ציבורי לפני בחירת הנשיא?

גרי רשף

New member
חג לא שמח ולו-זר פורח..

בסיבוב הראשון בהצבעה בכנסת הוא כרגיל לא ניצח, ונאלץ ללכת לסיבוב שני. בסיבוב השני הוא התמודד לבד לאחר שריבלין פרש, וכך כשהוא מתמודד יחיד הוא הצליח לא להגיע שני..

אני לא יודע אם זה סיפור ידוע

אבל לפני הבחירות הלך פרס לציון קברו של הצדיק משטפנשט, ועשה תיקון להסרת ה"הבטחה" שלא ייבחר. ומהי אותה הבטחה? לפני מספר שנים, פרס עצבן במשהו את מועצת גדולי התורה האשכנזים (אינני זוכר את פרטי הסיפור). האדמו"ר מגור דאז, רבי מנחם אלתר זצ"ל המכונה "פני מנחם", אמר לו אז ששכרו יהיה שתמיד יגיע עד לשוקת ולא ישתה ממנה. הנשיא החדש שלנו, כפי הנראה בעקבות כשלונותיו הקודמים, בחר להתייחס להבטחה ברצינות והלך בעצת מקורבים לקבר הצדיק משטפנשט הידוע כפועל ישועות והתיר את הקללה. אשריהו.

למעלה