והנה הוא.
לא להתייחס, הייתי בן 12: ש: תספר קצת על עצמך ת: אני כמעט בן ,37 גדלתי בתל-אביב, אני עובד, חי ונושם קומיקס. ש: איך הקומיקס "זבנג" התחיל? ת: בשנת 1987 הייתי סטודנט ושמעתי שמחפשים קומיקס לעיתון "מעריב לנוער", מיד התחלתי לחפש רעיונות לסדרה ואז חשבתי לעשות קומיקס על חיי הנוער בישראל וגם רציתי לשמור על רעננות, שבעצם "זבנג" יהיה קומיקס שאני ירצה לקרוא כנער בן 15 וגם רציתי שהקומיקס יהיה עממי כמו הסדרה "שמש", דרך אגב "זבנג" עוד מעט חוגג בר-מצווה. ש: למי היה את הרעיון לעשות סדרת טלוויזיה על-פי הקומיקס? ת: אמרו לי הרבה שכדאי לי לעשות סדרת טלוויזיה על-פי הקומיקס אבל לא יישמתי זאת עד שיום אחד הציעו לי גיא מרוז ואורנה לביא פלינט לעשות סדרת טלוויזיה. ש: למה הסדרה אמיתית ולא מצויירת? ת: בעייה של תקציב. הפקת סדרה מצויירת היא עבודה רבה ויקרה שערוצי טלוויזיה בישראל לא יכולים לשלם להפקה מקומית ולכן חייבים לייצא סדרה מצויירת ומכיוון שזבנג היא על חיי הנוער בישראל אי אפשר לייצא את הסדרה לחו"ל. ש: אתה מרוצה מהסדרה? ת: בעקרון כן אבל חלק מהדברים הייתי משנה... ש: היה קשה למצוא ולבחור שחקנים? ת: כן, זה היה השלב הכי קשה... אני מרוצה מהשחקנים שבחרנו, אחד הדברים הטובים בסדרה הם השחקנים. ש: הולכות להיות דמויות חדשות בעונה הקרובה של "זבנג"? ת: לא ממש יודע גם אם תהיה עונה... אבל נראה לי שכן... ש: עזרת בהכנות לסדרה? ת: השתתפתי בבחירת השחקנים ובלוק, אני הייתי רוצה להשתתף יותר אבל אני לא בנוי לכזה תפקיד... אני יותר איש שיושב בבית... ש: איפה אתה רוצה שהעונה הבאה של זבנג תשודר? ת: בטלוויזיה האמריקאית... סתם, בערוץ 2 נראה לי כי כולם רואים אותו והוא נקלט בכל בית בישראל. ש: יצאו עוד ספרים בסדרת "זבנג ?"live ת: לא חושב בגלל שהם לא כל-כך הצליחו. ש: איזה מוצרים של "זבנג" יצאו בקרוב? ת: עד העונה הבאה לא יצאו עוד מוצרים נוספים, הסדרה היא זו שנתנה לנו להוציא עוד מוצרים. ש: האם עומדים לצאת מוצרים שנושאים תמונות של אנשים מסדרת הטלוויזיה? ת: לא שידוע לי... ש: האם עומדים לצאת סדרות טלוויזיה נוספות על-פי הקומיקסים הנוספים שלך? ת: לא נראה לי... עד שקומיקס אחר יגיע למעמד ולפופלאריות של "זבנג" יקח הרבה זמן... יכול להיות שזה ייקרא לזבנגל´ה אבל ל"סופר שלומפר" זה לא יקרה כי הדברים שם מסובכים מדיי ולא שווה לייצר אותם רק לישראל (סופר שלומפר גם מדבר על דברים ישראלים...) ש: מה אתה חושב גרם לשיגעון הזבנג? ת: זמן רב... הוא גם מדבר בעיניים, לא יומרני, עממי ובקיצור לא היה קומיקס כזה בארץ! ש: מה עם האתר "אינטר-זבנג"? ת: הוא סגור. בקרוב מאוד גם עומד להפתח אתר ענק בנטוויז´ן לזבנג וגם אתר באותה חברה לקומיקס בכלל. ש: עד כמה אתה פעיל בנושא הסדרה? ת: מאוד לא פעיל!!! אין לי זמן וחשק לזה, כמו שאמרתי אני בן אדם שלא אוהב לצאת מהבית... ש: אתה מתכוון להכניס פוליטיקה לסדרת הטלוויזיה? ת: הסיכויים לכך הם קלושים... ש: אתה יודע מה הולך להיות בעונה הבאה? ת: לא... ש: למה אין קומיקס סטריפ יומי של "זבנג"? ת: לא יודע... יכול להיות שיהיה באתר החדש... ש: מה הם הפרוייקטים שלך? ת: אני בשיתוף עם "מודן" (חברה להוצאת ספרים) עומדים להקים חברה שמוציאה רק ספרי קומיקס וחוץ מזה יש את האתר שבונים לקומיקס והאתר שבונים ל"זבנג".