זהו הבאתי אותו!

talellert

New member
זהו הבאתי אותו!

במזל טוב הבאתי את הפיתון המתכדר שלי שבברור נולד בשבי. בכל אופן הוא אוכל כמו סוס. והוא קצת יותר מדיי פעיל הוא כל היום זז. זה בסדר?

dreaming h

New member
תתחדש.

איפה רכשת אותו בסוף? זה הנחש הראשון שלך? רוצה להעלות תמונה של הנחש והטרריום?

talellert

New member
.....

האמת היא שלא היה לי גידלתי כרכן תירס ועוד שניים, בקיצור זה הנחש הרביעי. בית החיות, משם קניתי אבל הוא ממש ביבי וראיתי את האמא שלו הוא ממש קטן אבל שמן זה הייתה הארוחה השנייה שלו ולפני כמה ימים הוא סיים נשל ראשון. אני יעלה פשוט המצלמה אצל אח שלי. והמצלמה בפלא לא ממש טובה עוד מעט אני יעלה :]

dreaming h

New member
אני מצטערת שאני פותחת את הנושא שוב,

אבל על פי מה החלטת שהוא בברור נולד בשבי?

talellert

New member
לא מה פתאום

לא ניראה לי שהם אולכים את הארוחה השנייה אני ראיתי את הראשונה קרתה אחרי הנשל.

naja

New member
הדר, מה לא ברור?

הוא אמר שהוא ראה שם את אמא שלו.....

talellert

New member
:]

הוא תינוק והוא ממש קטן. הנשל הראשון הוא אחרי שבוע משהם נולדים ככה שהוא לא יכול להיות כל כך בוגר. יהיה לי קשה להסביר דרך כאן. שם הם הראו לי כל מיני דברים וגם את האחים שלו.

naja

New member
תתחדש.

לא רצוי להאכיל נחש שמגיע למקום חדש, אבל אם כבר עשית את זה, רצוי שתתן לו לנוח כמה ימים לפני שתתחיל לשחק איתו.

talellert

New member
לא אצלי

לא אני האכלתי אותו. הוא בדיוק שנכנסתי ביקשתי אם אפשר ליראות אותו אוכל ואז ראיתי אותו לפני ששאלתי, כבר מתחיל לחנוק. היה לי מזל. מתי כדאי להאכיל שוב?

naja

New member
כן ולא.

זה הגיוני שנחש יהיה פעיל שמכניסים אותו לסביבה חדשה. ולא, זה לא הכי טוב שהוא פעיל עם מזון בבטן.

talellert

New member
עוד שאלה

ועד אז אני לא נוגע בו נכון? (פשוט כל פעם הנחשים שלי היו צריכים לאכול יום אחרי שהגיעו אז..)

למעלה