זהו... גמרתי.... אופס....

רות 2

New member
זהו... גמרתי.... אופס....

סיימתי... אני בבית החדש מצאתי בית אחר ותוך יומיים אחרי חתימת החוזה אני כאן.. חורבה.. ישנה שבמהרה עם הדימיון המרץ ובאוטימיות תהפוך לבית חם יש אנרגיות טובות כאן משהו ב..ישן הזה עושה לי טוב, כן הוא במרחק של 2 דקות נסיעה מהים.. וכן יש מספיק מקום למסיבת ריקודים אם ילדיי ירצו ואו אני.. אז צבעתי ארזתי פרקתי ואתם בטח יודים איזה בוג'ראס זה... ל"איפוזטרנייט " לא ממש מחוברת באופן רישמי... ניכנסתי לברך לשבת שלום לשלוח לכל מי שרק רוצה קצת אנרגיות חיוביות ,קצת אופטימיות וקצת הארות על השירשורים המענינים.. שאלו ...,"מי אמר שרק מי שבוכה ליד אחרים הוא רגיש יותר"? ---בטח שלא ,גם מי שבוכה לבד הוא רגיש .. .. רק שהוא הבוכה לבד, סובל מרגישות יתר, המביאה אותו לטאטות מתחת לשטיח רב הפעמים... ולהדחיק ת'"זבל שטוטא לפינה חשוכה באחד מחדרי הלב... עד שיוצא החוצה... דיברו על פסק זמן... פסק זמן בנושא שדובר בו הוא זה שמחליף והופך ת' אותיות.. היחד... אם הופכים ת'אותיות הופך עם פסק זמן.ל...דחיה.... פסק זמן לרב מרחיק,דוחה, לא תמיד מביא להלבנת הבעיה ולתובנות... שאלו "כדי למצא צריך לדעת מה רוצים?!.." גם כאן לפעמים זה בא הפוך על הפוך.. כשי רוצים מוצאים....כשי מוצאים יודעים מה רוצים.. וזה הליך יותר קל לעשיה ומימוש מאשר, בהליך החבויי בתוך השאלה... (רות תגידי נפלת על הראש ככה על הבוקר לכתוב מגילות כאילו גילית למישהו את קומבוס?...!!!לכי לכי תעשי "סקס" )

מצוטטת

New member
../images/Emo13.gif

אולי לא גילית... אבל כיף ומעניין לקרוא
תגידי, זה מעניין הספקת להשלים הכל? או להציע לך עוד כוס
שינעים לך פׁה הנה מוזגת על כל מקרה אם יבוא... ואם לא יתכבד בו אחר שיבוא לבקר מברוק כבר אמרתי? ו
לדרך שלחתי.

ס י ו ן1

New member
דוקא נעים לקרא על הבוקר דברי חכמה!

אהבתי! מאחלת לך ישוב טוב בביתך החדש
ובשעה טובה שבת שלום שבת של שקט ושלוה.

*יערית

New member
מברוכ רותק'ה../images/Emo82.gif../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif

וואלה תהיתי איפה את מתחבאת לנו
וכשחשבתי יותר ויותר הבנתי שאת בטח במעבר דירה, רק חיכיתי שתצאי מכל הארגזים והבלאגן ותצעקי
הצילווווווווווו שיהייה בשעה טובה
אכן גם בית שומם ניתן לשנות ולהכניס בו הרבה חום ואהבה וידיים טובות שידעו לעשות ממנו ממלכה
{יערית כבר מתכננת על איזו מסיבת טראנס אצל רותק'ה בבלקון}

ophra

New member
ברכות חמות ל-../images/Emo82.gif החדש!!!

לפעמים אני חושבת לעצמי שזה יכול לעשות טוב לכולנו לעבור ל
חדש.... רק אם לא חייבים למי לעזאזל יש כח....
קולקבוד רות'קה על העשיה והאנרגיות רק מה זה לכל הרוחות "איפוזטרנייט"
עפ
(שוברת ת'ראש....
)

מה לא בסדר ב...לגמור ../images/Emo12.gif

רק רציתי להזקיר לך שזו מילה תקנית והכל נמצא בראש הכחול
תתחדשי על ה"חורבה" סומכת עלייך שבמהרה תהפוך לטירה טירת אהבה שלך ,של הילדים אין על בתים ישנים עם אישיות גמני נמשכת אליהם בטירוף... נו סיימת כבר? עם הסקס?

רות../images/Emo57.gif

אומרים משנה מקום משנה מזל.... מתוקה מאחלת לך המון המון מזל.....בקיצור שיהיה לך טוב בכל דבר שתעשי ותבחרי...
כייף לקרוא אופטימיות שכזו...שולחת לך קרן של חום ואנרגיה

למעלה