זהו...גם אני התחדשתי...

liroy24

New member
זהו...גם אני התחדשתי...

ה vs 125 שלי הגיע היום... יפהההפה ממש יפה. יש לי רק שאלה אחת קטנה... למה אין בלוח שעונים שלו את המד של החום? או אפילו נורת בקרה של חום? או שיש וזו אני הבעייתית?

../images/Emo65.gifמזל טוב

אני מתחיל לקנא
, כולם קונים קטנועים חדשים גם אני רוצה
.....
בהצלחה ונסיעה בטוחה

grace00

New member
מזל טוב!../images/Emo39.gif

בשעה טובה ומוצלחת תהני ממנו!

liroy24

New member
תודה רבה!

רגע ואם זה קירור אויר... אם הוא יתחמם איך אדע על זה?

בועז בר

New member
הוא יתחמם. אבל תמיד יהיה אויר שיקרר אותו.

במנועים בעלי קירור מים (נוזל) מדידת הטמפ' נעשית בנוזל הקירור. במערכת סגורה כזו המריצה נוזל בין מעברי המנוע והרדיאטור יכולה להיות תקלה שתגרום לדליפה או התאיידות הנוזל, ובעקבות התמעטות או העלמות הנוזל המנוע יתחמם. במערכת של קירור אויר לא יכול להגמר האויר. (הוא נדחף אל המנוע ע"י מניפה=מאוורר) הפעמים היחידות שנתקלתי במנוע מקורר אויר שמתחמם בצורה חריגה היתה באופנועי שטח שעבדו במאמץ מאוד גבוה במהירות איטית. התחפרות עקשנית בדיונה למשל. מנוע בפול-גז ומהירות אפס. אין מניפה ואין רוח כי אין מהירות, והמנוע מתחמם. מה שקורה זה בהתחלה צלצולים (נקישות), אח"כ איבוד כוח ועבודה לא סדירה של המנוע. אם מספיק טפשים לא לזהות זאת, ולהמשיך לתת גז - אפשר לגמור מנוע. בקטנוע קשה מאוד להגיע למצב כזה. צריך טמפ' סביבה שרבית והתעללות קיצונית במנוע כדי להגיע לחימום יתר. גם אז, לפי הערכתי, הקלאץ' או הרצועה יכנעו לפני המנוע. כל זה בהנחה שהמנוע תקין, יש בו מספיק שמן, ומעברי האויר סביבו אינם חסומים. בקיצור: עם VS חדש אין לך מה לדאוג מהתחממות מנוע.

ravid007

New member
מזל טוב!

אבל סעי בזהירות... בעיקר לאור ההתרחשויות לאחרונה. רביד

liroy24

New member
תודה לכם...

בינתיים פצצה של קטנוע.!!! נסיעה חלקה לגמריי אני נהנת מכל רגע שאני רוכבת. אני אמשיך לעדכן... בינתיים זה השלב של ההרצה.. ואני עומדת על 300+ קילומטר...

למעלה